Şimdi Ara

Harici Diskim Açılmıyor (Bilgisayarım Kilitleniyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim wd harici diskim var fakat anidan açılmamaya başladı ve ne zaman bilgisayarımı açsam kilitleniyor..Önceden de çıkan otomatik kullanma çıkmıyor şimdi..3 tane bilgisayarda denedim hep aynı sorun..Bozulmuş gibime geliyor ama düşünmek bile istemiyorum çünkü herşeyim onun içindeydi.Garantiyede götüremem çünkü yurt dışındayım ve uzun bir süre burada kalacağım zaten diskide o yüzden almıştım ama herşey gitti sanırım ...Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Teşekkürler..

• Disk'te Kafa Vurma Sorunu var mi ?
  • Kafa vurma sorunu sesi hakkında pek bir bilgim yok ..Ama her hangi bir ses yok normal ışığı yanıyor ve çalışma sesi geliyor sadece.
  • diski görüyorsunuz ama çift tıkladığınıda açılmıyor öyle mi? Ve çift tıkladığınızda herhangi bir hata vs geliyor mu?
  • Evet görüyorum hatta sağ alt tarafta saatin olduğu yerde donanım bulundu işaretide var ama ne zaman ki bilgisayarıma tıklıyorum kilitleniyor klasör ve diski çıkartmayıncaya kadar öyle kasıntı olarak kalıyor..Hiç hata felan almadım.
  • Size tavsiyem;
    Bir adet live cd bulun, harddiskiniz bilgisayarınıza takılı iken sistemi live cd ile açın. Buradan bilgilerinizi kurtarmaya bakın. Daha sonra harici diskinizin bölümlerini silip yeniden oluşturmayı denyin.
  • Live cd nedir ? Bu konu hakkında da hiç bilgim yok maalesef :S
  • Bunu teknik serviste araştırsan daha yararlı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: naraka

Live cd nedir ? Bu konu hakkında da hiç bilgim yok maalesef :S

cd den çalışan xp .. googleya aynen o şeklde yaz arkadşaın dediği o
  • quote:

Orijinalden alıntı: naraka

Live cd nedir ? Bu konu hakkında da hiç bilgim yok maalesef :S

Live Cd , CD üzerindce bilgisayarınızın sadece ramini kullanarak çalışan bir işletim sistemidir. Bu Cd ile bilgisayarınız işletim sistemi ve varsa virüsler aktif olmadan açabilirsiniz.

En düşük boyutlu indirebileceğiniz ve işinize yarayacak olan Hiren Boot 9.9 versiyonu olur şu an herhalde.

Bunu indirip, bir CD ye yazın ve dediğimi bir deneyin.

Hiren Boot 9.9 linkleri de vereyim fazla arayın;

http://r apidshare.com/files/246348880/Hiren_s_Boot_CD_9.9___Keyboard_Patch.part1.rar
    http://r apidshare.com/files/246360062/Hiren_s_Boot_CD_9.9___Keyboard_Patch.part2.rar

Linklerdeki r ve a arasındaki boşluğu silerseniz çalışır linkler..

Kolay gelsin.

• Bunları şuan indirmem imkansız..İnternetim çok yavaş ilk mesajda dediğim gibi yurt dışında olduğum için..En iyisi servisini araştırayım umarım vardır burada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.