Şimdi Ara

Harici Diskimi PC Görmüyor Ama Işık Yanıyor ACiL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi yardımcı olun elimde verbatim 320 gb harici disk var 2 gün önce pc'ye taktım yanındaki mavi ışık yanıp sönmeye başladı pc görmedi ve sürekli bir hata sesi gibi ses çıkıyor 2 snde bir ancak pc görmüyor yönet'ten disk yönetiminde de görünmüyor yani takıyorum pc'ye ışığı yanıp yanıp sönüyor bazen sürekli yanıyor normal çalışma sesi geliyor ancak 2 tane pc var 2side görmüyor tepki vermiyorlar cihazı taktığımda.
    Ara kabloyuda değiştirdim evde başka bi tane vardı o da olmadı sorun nedir acaba bilgisi olan başına daha önce böyle bir olay gelen varsa paylaşırsa sevinirim çok teşekkürler şimdiden...

• Eğer tek bilgisayarda denemiş olsaydınız sorun pc'de olabilir derdim. Lakin başka pc'de denedim diyorsunuz... Muhtemelen HDD de teknik bir sorun var. Başka öneri gelmezse, bilen bir kişiye tamir ettirmeniz en doğrusu olacaktır.
  • Hocam bilen kişiden kastınız nedir garantisi bitti diye biliyorum hard diskte babamın yaptıramazsak yenisini alcaz mecburen :S Nereye götürmem gerekir kim anlar bu tür arızalardan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity-10

Hocam bilen kişiden kastınız nedir garantisi bitti diye biliyorum hard diskte babamın yaptıramazsak yenisini alcaz mecburen :S Nereye götürmem gerekir kim anlar bu tür arızalardan ?

Garantisi bitse bile kağıdında servisleri yazar. Ücretli olarak tamir ettirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.