Şimdi Ara

Harici ekran kartı çok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, asus rog gr8 pc sahibim ve GTX 750 Ti harici ekran kartı var. Harici ekran kartıyla oyun oynarken 90+ derecenin altını göremiyorum(88-89 bazen), fakat entegre kartla aynı oyunu oynarken 55-56 derece oluyor GPU. Bu pc sorunlu mudur değil midir? Bana kalırsa hertürlü sorunlu fakat ya asus destek ekibi işini bilmiyor yada ben cahilim.

• merhaba, ekran kartınızın termal macunlarını yenilemeyi denediniz mi tabii garanti dışıysa ürün eğer garantisi varsa tavsiyem güzel bir servis formu ile garantiye yollarsanız asus garantide sıfırını bile verebilen bir firma sıfırını gönderir diye umuyorum.
  • mustafamerth M kullanıcısına yanıt
    Asus teknik servisin ne kadar kötü olduğunu bilseniz :/ Pc yi aldığım ilk hafta serivise gönderdim sorunsuz diyip geri yolladılar, sorasında tekrar yolladım bu sefer anakart arızalı değiştirdik dediler fakat yok sıkıntılar aynı. Online iletişime geçtim bilgisayardan ciddi anlamda anlamayan yalnızca copy paste yapan insanlara denk geldim. Bu yüzden şuanda entegre kartı kullanırken 57, harici kart kullanırken 90 derece olması olağan bir durum mudur değil midir herşeyi kesin olarak anlamak istiyorum ki merkezlerine kendim götürcem adam akıllı konuşcam diğer türlü halledileceği yok. (Garantisi var halen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniez -- 6 Haziran 2016; 14:15:52 >
  • Asus u suçlayamazsınız sizin yazdığınız irsaliye belkide doğru değil ben 4 kere laptopumu gönderdim 2'sinde sıfır birinde hdd değişimi yaptım bedavaya ve 3 sorunuda kendim laptop'a sinirle vurarak yapmıştım bir kere'de ekranı param parça ettim o zaman sadece bana yenisini vermediler aynı şekil iade edileceğini yada 425tl kdv hariç para ile sıfır ekran takılacağını söylediler. yani dediğim gibi kutu içerisinde ürünü gönderirken irsaliye(servis formu) güzel bir şekilde sorunları belirterek gönderin birde geçen söz konusu oldu ekran kartı ayarlarını düzgün yapmayı denediniz mi ? onunla ilgilide olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.