Şimdi Ara

Harici Hard Disk Sorunu Seagate FreeAgent GO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şu : Elimde 500GB Seagate FreeAgent GO USB 2.0 harici hard diskim var , bir gün bunu laptop'a hub aracılığıyla takmak istedim , hub'ın girişine taktım ve enteresan sesler çıkardı (böyle disket sürücüler gibi ses ama az) , bende korktum ve hub dan çıkardım. Tekrar direk laptop a taktığımda hdd yi görmez oldu. Ekran görüntülerini size yollayacağım. Hdd'yi usb'ye taktığım zaman Donanım Güvenli Kaldır'da fotoğrafta olduğu gibi görebiliyorum , ayrıca Disk Yönetimi'nden baktığımda diski 2 TB olarak gösteriyor. Geçende dedim acaba sata-usb kartında bir sorun mu var , açayım bunu hdd'yi masaüstünden direk sata girişine takayım, öylede yaptım taktım ama aynı şey. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ? Bir fikri olan var mı?

Not: İçinde üzüleceğim veri filan yok , bir kaç backup , driver , program ve oyun bulunmaktaydı. Tek amacım hdd'yi tekrar kullanabilmek.
    Ayrıca Disk Yönetimi'nde MBR veya GPT'yi seçip tamam desemde aynı sorunu gösteriyor ekranda ve üzerine sağ tıkladığımda sadece "Özellikler ve Yardım" seçenekleri aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryback-1 -- 21 Mart 2012; 15:58:50 >

• hocam nasıl duzelttınız harıcınızdekı sorunu yardımcı olabılırmısınız aynısorundan bendede olustu ama bnm kurtarmam gereken önemlı verilerım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.