Şimdi Ara

Harici harddisk onarma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 750 gb toshiba harici harddiski var uzun süredir kullanılmıyordu ihtiyacım olduğu için kullanmak üzere aparatla birlikte laptopa bağladım ancak tahmin ettiğim üzere diskte sıkıntılar vardı. Farklı programlarla tarama yaptım ve iyileştirme gerektiğini söylüyorlardı ancak sıkıntı şu ki gerek cmd üzerinden komutla olsun gerek minitool partition wizard gibi programlarla olsun onarma yapmaya çalıştığım zaman inanılmaz yavaş ilerliyor örnek vermek gerekirse cmd üzerinden chkdsk birim:/r komutuyla yapmaya çalıştığım iyileştirmede 100000000 (küsüratı da var) kadar progress olduğunu söylüyor ancak 1 gün boyunca işlemi sonlandırmama rağmen ancak 1000000 kadar ilerleme kaydedebilmişti bu da %1 gibi bir orana tekabül ediyor. Benim sorum şu onarma işleminin bu kadar yavaş olmasının sebebi nedir hızlı (hızlıdan kastım hadi tak diye bitsin değil 1 ya da 2 gün sürmesinin normal olduğunu biliyorum ancak 1 günde %1 gibi bir ilerlemenin anormal olduğu aşıkar) bir şekilde onarmak için önerebileceğiniz bir program ya da yöntem var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

Not: Cihazı laptopa bağladığım zaman laptoptaki işlemlerin yavaşlamasına sebep olduğunu da ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NormalKullanıcıı -- 11 Ekim 2020; 20:26:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Diskinizde fiziksel hasar var.

Hiç uğraşmayın. İçinde kıymetli veriniz yok ise zaten çöp

Var ise siz uğraştıkça verilere de hasar veriyor olacaksınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.