Şimdi Ara

Harici Harddiski Okumuyor .. Görüncede Tıklayınca PC Donuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar harici harddiskim var es ki laptobumdan yapmıştım onun ide harddiskini söküp bi kap aldım ve gayet güzel kullanıyordum.Rahat 10 ay felan kullandım fakat geçen günlerde tvde flim izlerken birden gitti bende sorun yoktur die aldrımadım çıkarttım pc ye bi taktım ışık yanıyor led yeşil renkte yani çalıştıgını gösteriyor içinden dönme seside geliyor ama görmüyor arada görüyor ama hiç bişey yapamıyom tıklayınca o sekme donuyo nolur yardım edin su chdsk yı denedim fakat 5. bölümde kalıyo öle
    Çok ugraştım yönetten felan harddiski görmeye çalışıyom ama orası da donuyo ne yapabilirim yardımlarınızı esirgemeyin

• hd tune ıle tarat bakalım bısı cıkacak mı
  • yok ya hdtune den hardisk sekmesinde gözüküyo tıklayınca donuyo yaw nası bişeydir hardisk 0mb gözüküyo sekmede hemde arada nadiren dosya boyutu çıkıyo içine zar zor giriyom bi dosyaya tıkladım mı donuyo .. O sırada biçimlendirmeyi denedim olmadı hiç bişey yapamıyom hardisk eskiden çalıştıgı gibi yeşil led ışık yanıyo ama böle

Harici Harddiski Okumuyor .. Görüncede Tıklayınca PC Donuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet686868 -- 8 Mayıs 2012; 12:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samet686868

yok ya hdtune den hardisk sekmesinde gözüküyo tıklayınca donuyo yaw nası bişeydir hardisk 0mb gözüküyo sekmede hemde arada nadiren dosya boyutu çıkıyo içine zar zor giriyom bi dosyaya tıkladım mı donuyo ..

arkadas sana tara demiş bad sectör veya hdd sorun varmı diye sen bi tarat
    virüs olabilir nası biçimlendirmiştin fat32 felan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 9 Mayıs 2012; 12:47:00 >
  • resim yükledim böyle gözüküyo çok nadir dosya boyutu gözüküyo içine girebiliyom ama tıklayınca donuyo ayrıca hdd pcye takılı iken bişey yapamıyom fazla besela hdtune programını açamıyorum çekince hdd yi direk program açılıyo geri takıyom daha sonra sekmelerde gözüküyo hardisk hd tune de tıklayınca donuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet686868 -- 8 Mayıs 2012; 12:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet686868

resim yükledim böyle gözüküyo çok nadir dosya boyutu gözüküyo içine girebiliyom ama tıklayınca donuyo ayrıca hdd pcye takılı iken bişey yapamıyom fazla besela hdtune programını açamıyorum çekince hdd yi direk program açılıyo geri takıyom daha sonra sekmelerde gözüküyo hardisk hd tune de tıklayınca donuyo

hardiskte sorun var baska pc denedinizmi ondada aynısını yapıyormu diye öyle bir hardisk bende var aynısını yapıyor bende cözüm bulamadım format atacagım ama içinde önemli programlar felan varbirde benimki baska pc de normal calişiyor
  • hayır diğer pclerde de öle. Ben format atablirim içindeki dosyalar önemli değil ama atamıyom .
  • Harici diski kutusundan çıkarın, öyle deneyin.

Muhtemelen kutuda sıkıntı var.

Garantiliyse hiç uğraşmayın isterseniz. Garanti dışı kalabilir.
  • Yok ya garanti felan kaldımı :D bu benim 4-5 senelik laptobun hardiskiydi laptop hurdaya geçince bende bi kutu aldım öle kullandım 10 ayı geçti tam olarak 13-14 ay olmuştur kullanalı hiç sorun çıkartmadı ama böle oldu yani hardiskte dönuyo ses geliyo içinden ve led işıgı yeşil yani sorun yok diyo ama görmüyo baska pcdende denedim aynı tv ye bagladım aynı kutuyu çıkarıp nasıl deneyeceğim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.