harici diskimi açamıyorum.harıcı dıskı bılgısayarıma aktıgımda yuklendı measjı gelıyor hatta aygıtı guvelı kaldır ikonuda cıkıyor alt tarafta.fkt bılgısayarımı actıgımda hardıskımı goremıyorum.ayrıca bılgısayarıma sag tıklayıp yönet dediğmde depolama/disk yonetiminde harıcı dıskım gozukuyor fakat ayrılmamıs olarak gozükuyor (yani C ve D suruculerı normalde mavigözükürken hard diskim siah gözüüküyor)ne yapmam lazım.yardımcı olursanız sevinitim ..format atmak istemiyorum 600 gb veri var.herseyim icinde.PartitionMagic ile de hdd ye ulasıyorum ama islem yapamıyorum deneme amaclı bölmeyi denedim 20 gb falan böldüm ama böldügüm alanı nı bilgisayarımda gördügüm halde bicimlendirmeden acamıyorum lütfen yardın edim.bu sorun bios u kurcalarken oldum.baska bi bigisayardada nenedim hersey aynı.
ben bu siteden neden medet umuyosam ?simdiye kadar hicbi sorunuma cözüm olunamadı onuda bosver kaile alıp cevap yazan bile olmuyo.demekki ondan girmıyorum uzun zamandır buraya.
yönetimsel araclara girip hdd in özelliklerine bak hdd in RAW olarak gozukuyorsa kurtarma şansın var datalarını
yinede R-studio diye bir program var onu yukle (full versiyon daha etkili) ben bu sekilde hemen hemen 1 Tb datamı kurtardım
Partition magicle bölümlendirme yapmanız kötü olmuş. Verilerinizin bir kısmı gitmiş olabilir. Verilerinizi kurtarma şansınız var. Herhangi bir veri kurtarma programı ile tartırsanız verilerinizi kurtarabilirsiniz. Ancak 600gblık bir veriyi nereye kopyalayacaksınız. Umarım daili hddlerinizde yer vardır.
Bunun dışında başka seçeneğinizi yok maalesef.
tesekkurler..easyrecovery pro ile deniyoru kurtarmayı ama tararken kitliyo zaten 14 saat falan sürüyor tarama 7 -8 saat sonra kitleniyor yada kapanıyor.denemeye devam:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme