Şimdi Ara

Harici HDD İçin NTFS mi exFAT mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hangi formatlar daha iyi performans verir ise onu kullan diyecektim ama fat,fat32 en fazla 1 dosya boyutu 4gb olduğundan ntfs...
  • Özet:Harici HDD i LCD TV ye direk olarak bağlayınca mkv (bluray) filmlerde donma,takılma gibi problemlerin olmaması için NTFS mi exFAT mı?Yoksa fark etmez mi?Bilen arkadaşlar tercihimdir :)

Sorum bu kadar arkadaşlar.Sayenizde konu başka yerlere kaydı ama bazı arkadaşlar yanlış biliyor: en basitinden samsung un C Serisi TV leri NTFS formatını destekler.Ama benim sorum bu değil, yukarıda özet gectiğim konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheChosenOne_ -- 18 Şubat 2011; 17:31:06 >
  • Fat 32 olmazsa görmez diyen arkadaşlar ne çok biliyorlar.Bir kere TV'den TV'ye fark var.2. olarak kendimin 2 tane ntfs formatındaki harici hdd yi bağladım sorunsuz izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

Fat 32 olmazsa görmez diyen arkadaşlar ne çok biliyorlar.Bir kere TV'den TV'ye fark var.2. olarak kendimin 2 tane ntfs formatındaki harici hdd yi bağladım sorunsuz izledim.

Adam haklı.Ben de benzerini soyledim.Peki exFAT mı yapim yoksa NTFS mi yeni harici HDD alırsam eğer?
  • Valla ntfs nin çalıştığını ben sayenizde öğrendim.. gerçekten bilmiyordum.. çalışıyorsa ben ntfs derim..

ayrıca çok biliyorlar falan diyen arkadaş eleştiri yapacağına bildiklerini paylaşırsa daha iyi olur.. sonuçta amacımız birbirimize yardımcı olmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 18 Şubat 2011; 19:39:33 >
  • @sertac-73

İmzan guzelmiş dostum beğendim
  • NTFS tabiki
  • mkv ve blueray izlemek istiyorsan ntfs olucak ,fat32 olursa 4gb dan buyuk ,tek dosyaları atamazsın hdd ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

mkv ve blueray izlemek istiyorsan ntfs olucak ,fat32 olursa 4gb dan buyuk ,tek dosyaları atamazsın hdd ye

Dostum ben bunu biliyorum zaten sorduğum da bu değil.
  • Sorduğun soruyu tam olarak anlayamadım sanırım ama bir fark olup olmayacağını bilmiyorum,bir şekilde aynı mkv dosyasını 4gblik partlara bölüp Fat 32 olarak denemek ntfs olarak denemek lazım.Yada 4 gb boyutunda mkv video indirip denicen.
  • Allah Allah memleket meselesi yaptın ya aç NTFS formatını git izle adamı hasta etme forum silinebilir
  • Bence boşver burayı şimdiye NTFS yapıp denemiş olmadıysa tekrar biçimlendirmiştin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.