Şimdi Ara

Harici HDD İçini Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yıl vatanbilgisayardan 2TB Seagate expantion harici hdd aldım ve bugün eve geldiğimde hdd ile bilgisayara bağlanması için gerekli olan hdd üzerindeki girişin içine düştüğünü gördüm vatanbilgisayara götürdüm ürünü garanti kapsamında olduğu için aldılar.daha sonra ARENA bilgisayar diye bir firmanin garantisinde olduğunu öğrendim ve aradım.bu parça garanti kapsamında değildi ve benden 150 $ + KDV istediler güldüm sadece hdd zaten şuan 400 lira vatanda ve telefonu kapattım vatani aradim garantiye gönderilmemesini istedim.Hdd benim için çok önemli içinde 5000 veya daha fazla fotoğrafım mevcut filmler ,programlar falan hiç önemli değil ancak kız arkadaşımla geçen 5 senenin tüm hatıraları o hdd'nin için..hdd yi nasıl açarım açtıktan sonra o parçayı lehimlemeyi düşünüyorum garanti kapsamından çıkması hiç önemli değil.acaba yol gösterecek veya böyle birşey başına gelmiş olupta tamir etmiş insanlar mevcut mu lütfen yardım ediniz.Saygılar iyi forumlar

• Bende ki 3 adet usb hdd yi açıp kullanıyorum ama direk pc ye bağlayarak... Açması zor bişey değil.. Toplamda 4 civata sökeceksin.
    İçinden çıkan diski direk satadan pc ye bağlayıp önce içindekilerin yedeğini al, daha sonra da lehimleme işini yaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.