Arkadaşlar merhaba, 5 aralık hevesle gidip 2.5" Seagate BarraCuda 5TB hdd aldım ama asıl sorun laptopa sığmadı dvdrom yerine takarım dedim fakat oraya da sığmadı harici hdd kutusu alayım dedim onlarda da sığma problemi olacağı için hangi marka model alacağıma karar veremedim aynı durumla karşılaşan varsa sorunu nasıl çözdünüz ne tavsiye edersiniz. Kullandığım laptop monster abra a7 v6.5
Sorunu nasıl çözdün hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Sorunu nasıl çözdün hocam?
Hocam hdd takma yerinin alt tarafındaki parçayı kırdım anakartı biraz yukarı kaldırarak hddyi takıp sıkıştırarak kasayı kapattım şuan kullanıyorum bir sorun yok gibi hdd den çalışırken click sesleri geliyor çıkarıp kontrol ettim her hangi bir darbeye dayalı hasar yoktu bende kullanıyorum bakalım ileriye dönük bir sorun olacakmı bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sacrific3
Hocam hdd takma yerinin alt tarafındaki parçayı kırdım anakartı biraz yukarı kaldırarak hddyi takıp sıkıştırarak kasayı kapattım şuan kullanıyorum bir sorun yok gibi hdd den çalışırken click sesleri geliyor çıkarıp kontrol ettim her hangi bir darbeye dayalı hasar yoktu bende kullanıyorum bakalım ileriye dönük bir sorun olacakmı bilmiyorum
Alıntıları Göster
Sıfır HDD'den kafa sesleri gelmesi pek hayra alamet değil ama umarım sıkıntı çıkarmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Sıfır HDD'den kafa sesleri gelmesi pek hayra alamet değil ama umarım sıkıntı çıkarmaz..
Alıntıları Göster
2 yıl garantili ürün zaten hocam böyle biraz devam edeyim bir süre sonra garantiye gönderirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme