Şimdi Ara

Harici hdd kutu tavisiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 aralık hevesle gidip 2.5" Seagate BarraCuda 5TB hdd aldım ama asıl sorun laptopa sığmadı dvdrom yerine takarım dedim fakat oraya da sığmadı harici hdd kutusu alayım dedim onlarda da sığma problemi olacağı için hangi marka model alacağıma karar veremedim aynı durumla karşılaşan varsa sorunu nasıl çözdünüz ne tavsiye edersiniz.
    Kullandığım laptop monster abra a7 v6.5
    Harici hdd kutu tavisiyesi

• Sorunu nasıl çözdün hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Sorunu nasıl çözdün hocam?
    Hocam hdd takma yerinin alt tarafındaki parçayı kırdım anakartı biraz yukarı kaldırarak hddyi takıp sıkıştırarak kasayı kapattım şuan kullanıyorum bir sorun yok gibi hdd den çalışırken click sesleri geliyor çıkarıp kontrol ettim her hangi bir darbeye dayalı hasar yoktu bende kullanıyorum bakalım ileriye dönük bir sorun olacakmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacrific3

Hocam hdd takma yerinin alt tarafındaki parçayı kırdım anakartı biraz yukarı kaldırarak hddyi takıp sıkıştırarak kasayı kapattım şuan kullanıyorum bir sorun yok gibi hdd den çalışırken click sesleri geliyor çıkarıp kontrol ettim her hangi bir darbeye dayalı hasar yoktu bende kullanıyorum bakalım ileriye dönük bir sorun olacakmı bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Sıfır HDD'den kafa sesleri gelmesi pek hayra alamet değil ama umarım sıkıntı çıkarmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Sıfır HDD'den kafa sesleri gelmesi pek hayra alamet değil ama umarım sıkıntı çıkarmaz..

Alıntıları Göster
    2 yıl garantili ürün zaten hocam böyle biraz devam edeyim bir süre sonra garantiye gönderirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.