Arkadaşlar... harici hard disk aldim WD Elements SE Portable 1 TB... TV - Sony 46NX720 Home Theatre - Sony BDV-E985W sorun 1 - 3d ve ya 2d mkv filmlerin bazilarinda ileri veya geri sarmak istedigim zaman donmasi... basdan sona kadar izlemek mumkun...ama dedigim gibi ileri veya geri sarmak istedigim zaman takiliyor ve oynatmiyor.
sorun 2 - avi filmlerin bazilarini arizali dosya diyor oynatmiyor, ama ayni filmler pc-de sorunsuzca izleniyor.
sorun 3- avi filmerde film devam ettikce, ozellikle sonlara dogru goruntu sesden geri kaliyo...
Yardimci olacak arkadaslara simdiden sonsuz tesekkurler... ayni zamanda baska sorunlar da varsa bu baslik altinda konusabiliriz...herkes icin yararli olur...
Gördüğüm kadarıyla ses sisteminizin Avrupa ve Türkiye modeli BDV-E980W dir.
1) Sistem format profili L4.2 ve üzeri mkv filmleri oynatmamaktadır.Bu sorunu, H264 Level Editör diye küçük bir exe dosyası ile PC de kolayca halledebilirsin.Takılma, donma vb. olan filmleride mkvmerge programı ile olduğu gibi yeniden mux. ederek izlemeyi deneyebilirsin.
2) Sistem divx3, divx4, divx5 gibi kodeklere sahip avi uzantılı filmleri oynatmamaktadır.Xvid kodekli avi leri oynatmaktadır.
3)Filmin kalitesiz riplenmesine bağlı olarak bazı avi lerde seste kayma olabilmektedir.Usb den izliyorsan, usb belleğinde kaliteli okuma hızı iyi olması gerekmektedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: manolpan
Gördüğüm kadarıyla ses sisteminizin Avrupa ve Türkiye modeli BDV-E980W dir.
1) Sistem format profili L4.2 ve üzeri mkv filmleri oynatmamaktadır.Bu sorunu, H264 Level Editör diye küçük bir exe dosyası ile PC de kolayca halledebilirsin.Takılma, donma vb. olan filmleride mkvmerge programı ile olduğu gibi yeniden mux. ederek izlemeyi deneyebilirsin.
2) Sistem divx3, divx4, divx5 gibi kodeklere sahip avi uzantılı filmleri oynatmamaktadır.Xvid kodekli avi leri oynatmaktadır.
3)Filmin kalitesiz riplenmesine bağlı olarak bazı avi lerde seste kayma olabilmektedir.Usb den izliyorsan, usb belleğinde kaliteli okuma hızı iyi olması gerekmektedir.
Oncelikle ayrintili bi sekilde cevapladigin icin cok tesekkur ederim. 1-ci sorunu tekrar mux ederek cozdum...sorun compression-dan kaynaklaniyordu... artik donma, takilma yok. 2-cide kodekleri ogrenmem iyi oldu... sadece Xvid oynatiyormus... 3- usb hdd-den izliyorum okuma hizi iyidir... kalitesiz riplenmeden dolayi ses kayma oldugunu dusunuyorum...