Şimdi Ara

HARİCİ HDD TAKINCA PC KAPANIYOR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Şuanda hayatımda ilk defa karşılaştığım bir sorun ile karşı karşıyayım hemen detaya geçeyim ;
    Masaüstü pc'mde sürekli kullandığım Seagate taşınabilir HDD son zamanlarda takınca TISS diye ses çıkıp aniden pc kapanıyor. tüm donanımları söküp taktım fakat fayda yok. Taşınabilir HDD başka pc takıyorum görüyor. Başka bir HDD kendi pc ' me takıyorum yine görüyor. ama kendi harddiskimi takınca tak kapanıyor ve açılmıyor. fişini çekip tekrar takana kadar. (NOT : PC ve HDD Avira antivir ile tarandı virüsler temizlenmesine rağmen..)

ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... TŞKLER ŞİMDİDEN

• hocam tıss diye gelen ses buyuk ihtimalle PSU dan geliyor yani güç kayangından , makinanaın istediği gücü ancak veriyor psu , birde harivi hdd yi takınca yeterli enerji veremiyor ve kapanıyor, kısa zamanda psu değişimi ...
  • Başka Haricİ hdd takınca direk açıyor. Benim hdd yide başka pc açıyor... Ama kendi pc kendi Hdd açmiyor. Çok tuhaf bi sorun supply power olacağini sanmam olsaydi baska hdd acmazdi ayrica flash disk vs göruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flash diskin cektiği enerji ile harici hdd nin cektiği bir değil, bir kısa deverede bu sorunu ortaya koyar , yazılımsal virus vb gibi şeyerlden pek süphelenmedim...
  • Yazılımsal olmadığı kesin hocam. Yalnız güç kaynagı sorunu olsaydi başka Hdd çalıştırmazdi. Usb port ile ilgili olabilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edebilecek donanımcı arkadaş yokmu :(
  • Bende de benzer sorun vardı. harici harddiski her taktığımda bilgisayar çat kapanıyordu. Bugün cep telefonumun adaptörünü çekeyim dedim çat yine kapandı.
    Meğer bilgisayarımın güç kaynağı fişini prize tam oturtmamışım. Sonrasında bir daha kapanma olayı yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • By_hdR* B kullanıcısına yanıt
    Sadece tek USB de yapıyorsa şaşe var demektir.USB hepsinde mi yapıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.