Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratigdirli Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OrhanCan

500 gb lık bi ürün istiyodum fakat onun fiyatlarıyla ilk linkte verdiğim toshibanın fyatı aynı olduğu için onu düşündüm fyatının düşk olmasınn sbebi büyük olacağındandr heralde ? herhangi bir ısınma sorunu fln olmaz diymi ?

Toshiba benimde gözüme takıldı ama 3.5 alacaksan 32 mb lık 1 yada 1.5 tb lık seagate lara bak derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: filkete

quote:

Orjinalden alıntı: OrhanCan

500 gb lık bi ürün istiyodum fakat onun fiyatlarıyla ilk linkte verdiğim toshibanın fyatı aynı olduğu için onu düşündüm fyatının düşk olmasınn sbebi büyük olacağındandr heralde ? herhangi bir ısınma sorunu fln olmaz diymi ?

Toshiba benimde gözüme takıldı ama 3.5 alacaksan 32 mb lık 1 yada 1.5 tb lık seagate lara bak derim.

Arkadaş birazda ucuz diye ona yöneldi.

1 TB - 32 Mb Önbellek olanların minimum fiyatı 248 TL.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: xperd

iyi geceler arkadaşlar, benimde bir sorum olacak.

film, müzik, resim vs saklamak için ve Usb destekli home cinemada kullanacam.
    Maxtor OneTouch 1TB taşınabilir disk 227 ytl. sizce nasıl, kalite ve kullanış açısından görüşünüz nedir?
    Kullanan varsa özellikle onların yorumlarını bekliyorum. cihazda usb ve firewire mevcut.
    Eğer yeterince bilgi alabilirsem bu cihazı almayı düşünüyorum. KDV indirimiyle fiyat baya uygun gibi.

cvp yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

www.mavibilgisayar.com
    404 Not Found
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/11343

Ürünü kullanmadım ama tavsiye edebilirim.

Fiyatı çok ucuz gerçekten.

Şunada göz atabilirsiniz ;

quote:

http://www.sanalmarketim.com/urun/8b33b2940c65e14d7ce249cd179ed3a1/LACIE-1TB-3.5

Teşekkür ederim öncelikle yorumlarınız için.
    1tb maxtor u almak için dün mavibilgisayara gittim, maalesef kalmamış. aklımdan esata olan farklı marka ve modellerde geçiyor aslında fiyatları biraz daha uygun olsa onlardan bir tane alabilirim ancak, 500 gb olanı bu fiyatlara gelebiliyor. usb olanlar pc yi acayip derecede kasıyor, firewire de bu durum nedir bilmiyorum. ama esata performans olarak en gözde çözüm bana göre, hem hızlı hemde pc yi kasmıyor.

Saygılar.

• arkadaşlar bende 3,5" 1 Tb Freeagent Desk Harici Disk almayı dusunuyorum kullanan varmı iyimidir yoksa sorun cıkartırmı acaba kafamda wd de var ikisi arasında kaldım kafam cok karıstı acaba siz hanisini tavsiye edersiniz sonucda önceki aldıgım maxtor disk cok kötu cıktı bir turlu kullanamadım yardımcı olursanız cok sevinrim

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34863

saygılar

• dün hiç arastırmadan etmeden media markt tan 239 ytl 5 taksitle peşin fiyatıda aynı maxtor basics aldım 1tb eve gledim kutuyu acmadna bakıyım dedim iyikiokumusum 2 saat sonra götürüp iade ettim. şimdi beklemedeyim wd. alcagımgaliba firewire lı fln. ancak wd. 500 lüğü düşümüştüm kafa dagıldı söktümayrıda calısmıyor ancak bu hangi marka olursa olsun aynı sorunu yasardım 1 metreden düştü ancak seagetelerde duyduguma göre 60 cm üzerindne düşerse koruma varmıs kapatıyormus kafayı.
  • Merhaba Arkadaşlar.

Alacağım Ürün en Fazla 160 lira olması şartıyla önerileriniz bekliyorum.
    Taksitle alacağım.

Bu ürünü önerirmisiniz ;
    yoksa 160 liraya daha iyisini alabilirmiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
     Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ]

• Arkadaslar hiç bilmiyorum piyasayı 150-220 arası bütçem var 500 600 700 GB bir harici disk alacağım. 3.5" olması bana sıkıntı yaratmaz. ama vista kullanıyorum aldgım bazı duyumlara göre bazı hdd leri vista tanımıyormus buna göre bir tavsiye yaparmısınız. hepsiburada da
    maxtor 640 GB var
    WD 500 GB var Toshiba 750 GB var bunun için vista da görmüyor diyorlar
    seagate 500 GB var
    bunlar tarzında ısınma problemi olmayan performanslı bir model önerirmsiniz çok acil haber bekliyorum. 2 3 güne alacağım çünkü çoooook sağolun
  • internette mikroboz ile ilgili hiçbir test yorum bulamadım.Ne türkçe ne ingilizce sitelerde.Ancak şu model hem fiyat açısından hemde kapasite açısından tam istediğim gibi.
    önerir misiniz?
    http://www.hepsiburada.com/mikrobox-320gb-8mb-cache-2.5-mascot-slim-tasinabilir-disk-/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd97241&SKU=BD97241-320GB-S
    mikrobox 320 gb. birde 250 gb. olan modeli de varmış.Aylardır araştırıyorum artık sona geldim.
    son düşüncelerinizi alabilir miyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: abuabuabu

arkadaşlar bende 3,5" 1 Tb Freeagent Desk Harici Disk almayı dusunuyorum kullanan varmı iyimidir yoksa sorun cıkartırmı acaba kafamda wd de var ikisi arasında kaldım kafam cok karıstı acaba siz hanisini tavsiye edersiniz sonucda önceki aldıgım maxtor disk cok kötu cıktı bir turlu kullanamadım yardımcı olursanız cok sevinrim

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34863

saygılar

Seagate alın.

Bir arkadaş incelemesinide yapmış.

Bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_28652345/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

Merhaba Arkadaşlar.

Alacağım Ürün en Fazla 160 lira olması şartıyla önerileriniz bekliyorum.
    Taksitle alacağım.

Bu ürünü önerirmisiniz ;
    yoksa 160 liraya daha iyisini alabilirmiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
     Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ]

Teknosadan hiçbirşey almanızı tavsiye etmem öncelikle.

Benim önerim ;

'' LACIE 500GB 8MB 7200RPM 3.5" USB 2.0 TAŞINABİLİR DİSK (LAC-301302EK) ''

KDV Dahil: 157,18 TL

quote:

Bkz >http://www.hepsiburada.com/lacie-500gb-8mb-7200rpm-3.5-usb-2.0-tasinabilir-disk-lac-301302ek/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850838

• quote:

Orjinalden alıntı: AloneOfNight

Arkadaslar hiç bilmiyorum piyasayı 150-220 arası bütçem var 500 600 700 GB bir harici disk alacağım. 3.5" olması bana sıkıntı yaratmaz. ama vista kullanıyorum aldgım bazı duyumlara göre bazı hdd leri vista tanımıyormus buna göre bir tavsiye yaparmısınız. hepsiburada da
    maxtor 640 GB var
    WD 500 GB var Toshiba 750 GB var bunun için vista da görmüyor diyorlar
    seagate 500 GB var
    bunlar tarzında ısınma problemi olmayan performanslı bir model önerirmsiniz çok acil haber bekliyorum. 2 3 güne alacağım çünkü çoooook sağolun

WD 500 GB.

quote:

http://www.hepsiburada.com/western-digital-my-book-home-edition-500gb-3.5-usb2.0-firewire-400esata-tasinabilir-disk-wdh1cs5000e/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd97783

• quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

internette mikroboz ile ilgili hiçbir test yorum bulamadım.Ne türkçe ne ingilizce sitelerde.Ancak şu model hem fiyat açısından hemde kapasite açısından tam istediğim gibi.
    önerir misiniz?
    http://www.hepsiburada.com/mikrobox-320gb-8mb-cache-2.5-mascot-slim-tasinabilir-disk-/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd97241&SKU=BD97241-320GB-S
    mikrobox 320 gb. birde 250 gb. olan modeli de varmış.Aylardır araştırıyorum artık sona geldim.
    son düşüncelerinizi alabilir miyim?

Ürünü alabilirsiniz, Mikrobox sorun çıkartan bir ürün deil.

Ancak illa 2,5 almak zorundamısınız? Bu Fiyata 3,5 - 500 GB ürünler alabilirsiniz.

• 3.5''in çoğu yanında güç adaptörü ile geliyor.Ve daha büyük ve ağırlar.bana olmaz yani.Çünkü bilgisayarımın hadrdiski 30gb.ve 2.5 '' olursa sürekli yanımda taşıyabilirim.Dolayısıyla 3.5'' bana uygun değil.
    Katkılarınız için teşekkür ederim.şu ana kadar bir sürü soru sordum ve bazıları birbirine çok yakındı.Dolayısıyla aynı cevapları tekrar tekrar yazmaktan sıkılmadığınız ve sorduğum her soruya içtenlikle cevap verdiğiniz için size teşekkür ederim Eh®imeN arkadaşım.

Fırsat bulduğum en kısa zaman da mikroboxu alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

3.5''in çoğu yanında güç adaptörü ile geliyor.Ve daha büyük ve ağırlar.bana olmaz yani.Çünkü bilgisayarımın hadrdiski 30gb.ve 2.5 '' olursa sürekli yanımda taşıyabilirim.Dolayısıyla 3.5'' bana uygun değil.
    Katkılarınız için teşekkür ederim.şu ana kadar bir sürü soru sordum ve bazıları birbirine çok yakındı.Dolayısıyla aynı cevapları tekrar tekrar yazmaktan sıkılmadığınız ve sorduğum her soruya içtenlikle cevap verdiğiniz için size teşekkür ederim Eh®imeN arkadaşım.

Fırsat bulduğum en kısa zaman da mikroboxu alacağım.

Rica ederim.

Ürünü alır almaz, incelemenizi bekliyoruz..

• @ Eh®imeN

Saolun Bilgilendirme için.
    Teknosadan değilde başka büyük bir mağazadan da alabilirim.
    Dediğiniz markayı Pek duymadım önceden.
    WD ve Toshiba arasında gidip geliyorum.
    en Fazla Bütçem 150.
    Araştırmaya devam ediyorum
    Hayırlısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

@ Eh®imeN

Saolun Bilgilendirme için.
    Teknosadan değilde başka büyük bir mağazadan da alabilirim.
    Dediğiniz markayı Pek duymadım önceden.
    WD ve Toshiba arasında gidip geliyorum.
    en Fazla Bütçem 150.
    Araştırmaya devam ediyorum
    Hayırlısı.

Lacie alabilirsiniz sorun çıkarmaz.

İlla iki üründen birini alayım diyorsanız, WD.

Teknosadan almayında..
  • @ Eh®imeN

Birkaç kişinin tavsiyesine göre de eledim Taknosayı.
    Başka Mğazalara Yönelecem galiba ( Bimex , Mediamarkt veya Gold olabilir )

Saolun Mesaj için
    Selametle.

• quote:

Orjinalden alıntı: sin37

1TB 3.5" Harici Disk almayı düşünüyorum. Şuan için kampanyada olan ve önerebileceğiniz bi model var mı?

Sevgililer gününe özel vs. kampanyalar varmı bilmiyorum ama önerim ;

quote:

http://www.sanalmarketim.com/urun/8b33b2940c65e14d7ce249cd179ed3a1/LACIE-1TB-3.5
  • Arkadaslar dizustu icin harici sabit disk arıyorum ama tedirdin oluyorum ya yanarsa diye bellek onemli deil garantisi falan vardırda herseyim içinde olcak bu konudaki gorüsleriniz tavsiyeleriniz nelerdir.Bu arada bütcem 200 TL civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubucava

Arkadaslar dizustu icin harici sabit disk arıyorum ama tedirdin oluyorum ya yanarsa diye bellek onemli deil garantisi falan vardırda herseyim içinde olcak bu konudaki gorüsleriniz tavsiyeleriniz nelerdir.Bu arada bütcem 200 TL civarı

bimekste 750gb maxtor var hem usb hemde firewire li. 187 tl ve cardfinans ile 6 taksit te yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.