Arkadaşlar SEAGATE DE KARAR KILDIM ANCAK MERAK ETTİĞİM BİRKAÇ SORU VAR..
SEAGATE FREEAGENT EXTREME 1TB SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB Arasında ne fark vardır? İkisinde de açma kapama tuşu varmıdır? Ve hangisi daha iyidir?
benim bildiğim ikisi de usb ile bağlantı yanında esata ve firewire şeklinde toplamda 3 bağlantıya sahip ve yine bildiğim kadarıyla açma kapama düğmesi yok cihazlarda. sadece 10-15 dakika sonra güç tasarruf moduna geçiyor otomatik olarak. ayrıca extreme olan cihazda 32 mb ön bellek varken pro olanda 16 mb. karşılaştırmayı buralardan yaptım
benim sormak istediğimse aşağıda linkini verdiğim iki ürünü alsam birbirleri ile uyum konusunda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım sizce? 2. sorumsa Docking Station & Taşıma Kılıfı isimli ürünü alsam ne kazanırım almasam ne kaybederim? kesinlikle almalı mıyım bunu? ilk defa harici disk alacağım. amacım bilgilerimi yedeklemek ve uzun yıllar saklamak
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
Pro ve extreme modellerinin kapasite ve bağlantıları aynı ancak pro nun cache i 16 mb ise neden pro extreme den daha pahallı olabilir? Tam olarak freeagent pro ve extreme arasındaki farklı bilen başka yardımcı olabilecek biri varmı?
Arkadaşlar taşınabilir 500 gb hdd alıcam. Bütçe pek sorun değil. Marka olarak önerileriniz nelerdir?
Pro ve extreme modellerinin kapasite ve bağlantıları aynı ancak pro nun cache i 16 mb ise neden pro extreme den daha pahallı olabilir? Tam olarak freeagent pro ve extreme arasındaki farklı bilen başka yardımcı olabilecek biri varmı?
Arkadaşlar 500-640gb lık daha üstüde olabilir max 180ytl ye 3.5' hdd arıyorum.
selamlar, Geçen sene aldığım 500 gb'lık WD mybook premium edition vardı. bu da linki
Önce firewire'i gitti. şimdi toptan bad sector oldu arkadaş. Ve allahın belası capacity gauge hiç bir şekilde çalışmadı :). Aletten bir verim alamadım doğrusu. bunu garantiye yollayacağım.
Evde hastayım babama söyledim electroworldden 219 liraya 1tb'lık wd var diye duydum diye. Ben WD home essential zannediyordum, WD elements alıp getirdi evime.
Şimdi bad sector taramasından geçiyor kendisi.
Sizce WD elements nasıldır?
home essential ile Farkları uyku modu ve cafcaflı göstergesi yok. ve tek usb.
uyku modu beni gıcık eden bir moddu gerçekte. Sadece bilgisayar kapanınca uykuya dalması güzel oluyordu.
Bunların dışında bu bu hdd'ye sahip olan var mı? bana yorumda bulunabilecek? Ya da aynı fiyatlarda daha iyi bir tane? teşekkürler
Bilgim yok, maalesef.
quote:
Orjinalden alıntı: kickergls
Arkadaşlar 500-640gb lık daha üstüde olabilir max 180ytl ye 3.5' hdd arıyorum.
1TB 3.5" hdd almayı düşünüyorum, biraz araştırdım SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM FREEAGENT DESK 3.5" TAŞINABİLİR DİSK ST310005FDD2E1-RK en uygunu geldi, bu cihazı hem yedekleme hemde sistem diski olarak kullanacağım, ısınma ve veri kaybı sorunları yaşarmıyım? kısacası önerir misiniz? hepsiburada da 258 tl.
yok hocam illa teknosadan almayı düşünmüyorum modellerin ikisini aynı sitede bulamadım ondan görebilesiniz diye kesinlikle 2.5" olacak ama kapasiteye tam karar vermedim bütçeme göre ama o 2 modelden biri kesinlikle olacak wd passporttan çok şikayet duydum onun için vazgeçtim bu modelleri kullanıp memnun olan yada şikayet eden arkadaşlar varsa kararım ona göre şekillenecek tabi elektronik aletlerde birazda şans gerekli .çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için...
quote:
Orjinalden alıntı: utkudeniz86
1TB 3.5" hdd almayı düşünüyorum, biraz araştırdım SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM FREEAGENT DESK 3.5" TAŞINABİLİR DİSK ST310005FDD2E1-RK en uygunu geldi, bu cihazı hem yedekleme hemde sistem diski olarak kullanacağım, ısınma ve veri kaybı sorunları yaşarmıyım? kısacası önerir misiniz? hepsiburada da 258 tl.
1-2 hafta içinde 1 TB alıcam, bu ürünü düşünüyorum bende..
quote:
Orjinalden alıntı: devolska
yok hocam illa teknosadan almayı düşünmüyorum modellerin ikisini aynı sitede bulamadım ondan görebilesiniz diye kesinlikle 2.5" olacak ama kapasiteye tam karar vermedim bütçeme göre ama o 2 modelden biri kesinlikle olacak wd passporttan çok şikayet duydum onun için vazgeçtim bu modelleri kullanıp memnun olan yada şikayet eden arkadaşlar varsa kararım ona göre şekillenecek tabi elektronik aletlerde birazda şans gerekli .çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için...
Rica ederim..
quote:
Orjinalden alıntı: sungur 13
quote:
arkadaşlar HP 160 GB (2.5) PVL GM415AA TASINABİLİR DİSK aldım nasıldır.film ve müzik için aldım yorum istiyorum lütfen.
Biz değil siz yorumlayın lütfen.Çünkü hp çok bilindik marka değil,siz kullandığınıza göre bize fikir verebilirsiniz cihaz hakkında.
haklııı
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
Arkadaşlar taşınabilir 500 gb hdd alıcam. Bütçe pek sorun değil. Marka olarak önerileriniz nelerdir?
arşiv delisi bir kardeşim war hangisi onu keser bi türlü karar weremedim. daha cok muzik we film arşiwi yapıo. şimdiden yardımlar için sagolun.
Merhaba ,
Dizüstü bilgisayarda kullanmak üzere harici bir hard disk almayı planlıyorum. Geniş bir depolama birimi olması , hızlı çalışması , gürültü yapmaması istenen özellikler arasında yer alıyor.İlk olarak incelediğim ürün.
quote:
Marka Maxtor Kapasite 1 TB Dönüş Hızı 7200 Rpm Cache Bellek 32 Mb Arabirim USB 2.0 Boyut 3.5 " Fiyat 200 TL
Bu ürün hakkındaki görüş ve diğer sabit diskler için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote: