Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.561
Cevap
50
Favori
528.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: erhanbjk04

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Sizce bu hangi harici disk almalıyım?

Western Digital My passport mu

http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbbep0010bbl-eesn-2,5-1tb-my-passport-essential-mavi-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=61641

Seagete backup plus mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stbu1000202-2,5-1tb-backup-plus-usb30--usb20-mavi-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=61697

Fiyatlar aynı, 1 TB 239 TL.

Western Digital i öneririm ama internette araştırırsan daha ucuza bulabilirisn söyleyim.

240 liradan daha ucuza ve güvenilir bi yerden bulamam sanıyorum. Normal fiyatı 300dü bunun baya düştü.

Ben silikon power aldim yenicarsi dan 1tb 199 tl kargo dahil. Tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seagate 1TB 5400RPM Expansion 2.5" USB 3.0
    Seagate Backup Plus 1TB 5400RPM 2.5" USB 3.0
    Seagate FreeAgent GoFlex 750GB 5400RPM 2.5''

Bu modellerdeki "Expansion,Backup Plus,FreeAgent GoFlex ifadeleri neyi anlatıyor? Bağlantı hızları (2.0 ve 3.0 ) ve kapasiteleri göz ardı edilirse hangi model tercih edilmeli? TEşekkürler
  • hımm
  • Teknosa'da 500GB Toshiba HDD 129 TL arkadaşlar, bu fiyat kaçmaz....
  • teşekkürler
  • arkadaşlar yeni bir konu açmak istemedim.
    Hep merak ettiğim bir konu var.

2.5" usb 3.0 harici disklerde bulunan hddler sata 3 müdür yoksa yine sata 2 midirler?
  • Yeni bir harici disk almak istiyorum 2,5 inç ve 1 TB olmasını istiyorum önerebileceğini bir model var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_o3

Yeni bir harici disk almak istiyorum 2,5 inç ve 1 TB olmasını istiyorum önerebileceğini bir model var mı ?

Indirim hala gecerliyse yenicarsimdan silicon power 1tb kargo dahil 199tl e aldim. Tavsiye ederim..

• Bimeksden 1 TB WD aldım 189 Lira .. Yinede teşekkür ederim..
  • arkadaslar hangi marka daha kaliteli, uzun omurlu sizce?

WD mi, seagate mi yoksa farkli bir marka tavsiyeniz var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

arkadaslar hangi marka daha kaliteli, uzun omurlu sizce?

* bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 3:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

arkadaslar hangi marka daha kaliteli, uzun omurlu sizce?

WD , Seagate , Samsung hdd ureticileridir. diğer markalar bu üçünden birini kullanıyor. bende 3 markada var. en memnun olduğum WD öncelikle cok sessiz ve sağlam tabi modelden modele değişiyor :)

tesekkur ederim.

• Arkadaşlar en az 1 tb 2,5 inchlik hdd önerebilecek varmı acaba ?
    2 tb 3,5 inch samsung story station hdd var ama kabloları yüzünden kullanmaya üşeniyorum resmen.
    Şu iyiye benziyor hem wd hem 1 tb hem usb 3.0
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/wd-wdbbep0010bbk-eesn-2,5-1tb-my-passport-essential-siyah-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=61640#allImages

Birde ben ilk başta hdd kutusu alayım diye düşündüm 2,5 inchlik ona da 1 tb 2,5 inch hdd alırım dedim ama daha pahalı oluyor öyle sanki.
    Normal şartlar altında daha ucuz olması gerekmezmiydi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19o7_ -- 25 Ekim 2012; 10:08:23 >

• western digital 320 gb. HDD var yıllardır kullanıyorum hiç birşey yoktu galiba üzerine basınç uygulandı şu anda çalıştırıyorum usb bağlantısı var diyor fakat bilgisayarımda görünmüyor seside azaldı ama uyarı sesi gibi bir ses çıkarıyor .tamir edilme şansı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisheRaFk

Arkadaşlar en az 1 tb 2,5 inchlik hdd önerebilecek varmı acaba ?
    2 tb 3,5 inch samsung story station hdd var ama kabloları yüzünden kullanmaya üşeniyorum resmen.
    Şu iyiye benziyor hem wd hem 1 tb hem usb 3.0
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/wd-wdbbep0010bbk-eesn-2,5-1tb-my-passport-essential-siyah-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=61640#allImages

Birde ben ilk başta hdd kutusu alayım diye düşündüm 2,5 inchlik ona da 1 tb 2,5 inch hdd alırım dedim ama daha pahalı oluyor öyle sanki.
    Normal şartlar altında daha ucuz olması gerekmezmiydi :))

sanırım şu aralar e çok satılan ürün seagate back up plas.. özellikle sağlamlık konusunda çok öneriliyor ama ben go flex öneririrm içinde kendi soğutucusuda var hem de 5400 olması lazım
    bir de wd biraz kolay bozuluyor özelikle 30 santim ve üzerinden düşerse bozulma oranı %82 di yani eğer paraya kıybiliyorsan 1.5 tb go flexx seagate vatanda 299 lira...

• Herkese merhabalar ,

Arkadaşlar birşey danışacaktım , 2ay önce Seagate 3TB FreeAgent GoFlex Desk hdd aldım imzamda da mevcut zaten

Şimdi bir tane daha lazım ; Aldığım FreeAgent ısınma sorunu var gibi sürekli 60ve üstü (: Sadece uykuya geçtiğinde 30-40larda (:

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stca3000200-3,5-3tb-backup-plus-usb30--usb20-siyah-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=61354

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbacw0030hbk-eesn-3,5-3tb-my-book-essential-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=51382

Ne yapsam bilemedim fiyatları da aynı sonuç olarak (: Siz hangisini tavsiye edersiniz ?

• merhaba arkadaşlar. benim de tavsiyeye ihtiyacım var. yeni samsung LED 3D televizyon aldım. USBden film izlemek için büyük kapasiteli flash bellek almayı düşünüyorum. Sandiskin 32 gblik modelleri var uygun fiyatlara mesela :

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Flash%20Bellek/sandisk-sdcz52-032g-b35-32gb-cruzer-switch-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=56778

Sorum; bunun gibi aletlerde usbden 3d ya da başka film izlerken yavaşlama gibi sorunlar yaşar mıyım? flash belleğin bu durumlarda taşınabilir Hard disklere göre avantajı/dezavantajı olur mu? böyle film izleyen arkadaşlardan mümkünse flash bellek tavsiyesi alabilirsem süper olur.

• Şu anda vatanda 129 tlye 500 gb 2.5 inç iki model var. Seagate mi? Western mi?
  • http://www.gold.com.tr/U105445/Wd-2-5inc-Elements-Se-1tb-Usb-3-0-Siyah-Tasinabilir-Disk

Arkadaşlar bu ürün sadece USB ile çalışıyor mu?
    yoksa elektrik bağlantısı da istiyor mu?

WD sahibi olanlar rica etsem bilgi verebilirse...
  • Arkadaşlar bana yardım eder misiniz ?
    Bende samsung 640 Gb varr doldu. (hiç fişe takması falan yok direk bildiğimiz usb)
    Şimdi yeni bir tane alıcam ne önerirsiniz fişa takmalı istemiyorum, fişe takmasız büyük boyutlular da dadyanıksızmış duyduğuma göre. Cevaplarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.