Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.561
Cevap
50
Favori
527.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1tb Silicon power hepsiburada.comda avea koduyla 130TLye geliyor hocam 500gb fiyatina 1tb tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

1tb Silicon power hepsiburada.comda avea koduyla 130TLye geliyor hocam 500gb fiyatina 1tb tavsiye ederim

Az önce 134 tl'ye aldım 1 tb. paylaşım için sağol
  • erman197 E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam

cihazın Usb 3.0 yazma hızı çok iyi bu arada ürün tutulunca hepsiburada zam üstüne zam yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

quote:

149 TL ye nerede denk getirdiniz?

Real hipermarketlerde yaklaşık 4 aydır belirli dönemlerde kampanyalı 149 tl ye satılıyor. Geçenlerde baktım 159 tl.

159 da iyi fiyat bence, bulunduğum şehirde olsaydı kaçırmazdım.

İki fırsat

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/hepsiburada

• quote:

quote:

quote:

quote:

Real hipermarketlerde yaklaşık 4 aydır belirli dönemlerde kampanyalı 149 tl ye satılıyor. Geçenlerde baktım 159 tl.

İki fırsat

http://www.hizlial.com/silicon-power-armor-a30-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk-siyah/10299035

SP markası kaliteli bir marka değil, kaldı ki hizlial bedava verse alınmaz.
    Hipermarketlerde denk getirirsem Adata Dashdrive almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İki fırsat

SP markası kaliteli bir marka değil, kaldı ki hizlial bedava verse alınmaz.
    Hipermarketlerde denk getirirsem Adata Dashdrive almayı düşünüyorum.

Hzilial'dan birçok kez alışveriş yaptım. Bir keresinde 2 tane 50'lik DVD almıştım. Koruma ambalajı koymadıkları için kutular birbirne sürte sürte kırılmış. DVDler sağlamdı ama gene de şikayetimi yazdım ve paramı hediye çeki olarak geri aldım mesela. Siz ne yaşadınız bilmiyorum ama hizlial'den çok daha kötü siteler olduğunu belirtmek isterim. Kaldı ki bu disklerin hepsinde garanti 2 yıl. İki yıldan sonra başına bir şey gelirse hangi marka olursa olsun verileri kurtarmak için eşek yüküyle para ödemek zorunda kalacaksınız, ki kurtarabilen çıkarsa. Zaten çok değerli verileri saklamanın en iyi yolu çevrimiçi veri depolama alanlarıdır. Aynı SP için hepsiburada gibi bir mağazaya kıyasla 50 TL'nin cebinizde kalacağını anımsatayım. Ben illaki ADATA alacağım derseniz şuraya göz atın.
    www.indirimkenti.com
    SİMURG İLETİŞİM KIRTBİL. ENER.İNŞ.ORG. VE PAZ. İÇ DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565362-1-tb-adata-hv610-25-usb-30-beyaz-mav304.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 17 Mayıs 2014; 10:00:24 >

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    hizlial kullanılmış ürün gönderiyor bir çok kişiye bunu yaptı ve yapıyor da bu yüzden bedava verse almam diyebileceğim bir yer.
    Tr de satılan suya, darbeye dayanıklı tek model SP Armor A80, onunda tasarımı ve diskin kalitesizliği olsun iade etmeme yetti. Kısacası ne alacağımı bilemiyorum, yurt dışından getirtmeyi düşünüyordum bu seferde gümrüğe takılma sorunu ihtimali çıktı.

• bu ürün usb 2.0 ile de kullanılabilir mi?
    bu ürün nasıldır, kardeşime hediye ala-cağım
    ya da başka tavsiyeniz olur mu, max 180-200 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK PaSSenGeR -- 17 Mayıs 2014; 20:12:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/gununolayi.html?utm_source=Mailing&utm_medium=Spot&utm_term=go&utm_content=go&utm_campaign=140517_Gunun_Olayi
    bu ürün usb 2.0 ile de kullanılabilir mi?
    bu ürün nasıldır, kardeşime hediye ala-cağım
    ya da başka tavsiyeniz olur mu, max 180-200 tl ye

Bilgi istediğiniz linkte disk değil kamera çıkıyor.

• quote:

hizlial kullanılmış ürün gönderiyor bir çok kişiye bunu yaptı ve yapıyor da bu yüzden bedava verse almam diyebileceğim bir yer.
    Tr de satılan suya, darbeye dayanıklı tek model SP Armor A80, onunda tasarımı ve diskin kalitesizliği olsun iade etmeme yetti. Kısacası ne alacağımı bilemiyorum, yurt dışından getirtmeyi düşünüyordum bu seferde gümrüğe takılma sorunu ihtimali çıktı.

Internette yazılan şikayetleri okudum. Bir kişinin videosu var. Ürün muhtemelen kullanılmış değil refurbished.

Alacağınız yere paketi gift/hediye diye işarettirirseniz gümrükten direkt geçer. Malın değeri 75 doların üstünde yazılmazsa gene problem olmaz. Gümrüğe takılsa bile dolar üzerinden %20 sini vergi olarak ödeyerek posta toplama merkezinden sorunsuz teslim alabilirsiniz.
    Yurtdışında alacağınız disklerin uluslararası garantisi yoktur. Bozulunca elinizde patlar. Aliexpres gibi yerlerden alınan disklerden mağdur olan çoktur.

• quote:

quote:

Internette yazılan şikayetleri okudum. Bir kişinin videosu var. Ürün muhtemelen kullanılmış değil refurbished.

Alacağınız yere paketi gift/hediye diye işarettirirseniz gümrükten direkt geçer. Malın değeri 75 doların üstünde yazılmazsa gene problem olmaz. Gümrüğe takılsa bile dolar üzerinden %20 sini vergi olarak ödeyerek posta toplama merkezinden sorunsuz teslim alabilirsiniz.
    Yurtdışında alacağınız disklerin uluslararası garantisi yoktur. Bozulunca elinizde patlar. Aliexpres gibi yerlerden alınan disklerden mağdur olan çoktur.

Hediye paketide olsa gümrükte faturada yazan tutar limitten fazlaysa takılıyormuş diye yorumlar okudum bir kaç gün önce.
    Yurtdışından örneğin amazon'dan satın almak istesem, garantisi için dolar 20-30 dolar fazla ödeyerek bu dediğiniz garanti olayını çözebiliyorum sanırım.
    İsterseniz amazon'dan örnek bir iki diske bakın, ek garanti seçeneği olarak böyle bir hizmet/opsiyon sunulmuş.

• linklerdeki ürünler arasında boyuttan başka ne gibi farklılıklar var açıklarsanız sevinirim
    şimdiden teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Hediye paketide olsa gümrükte faturada yazan tutar limitten fazlaysa takılıyormuş diye yorumlar okudum bir kaç gün önce.
    Yurtdışından örneğin amazon'dan satın almak istesem, garantisi için dolar 20-30 dolar fazla ödeyerek bu dediğiniz garanti olayını çözebiliyorum sanırım.
    İsterseniz amazon'dan örnek bir iki diske bakın, ek garanti seçeneği olarak böyle bir hizmet/opsiyon sunulmuş.

Amazon'dan böyle hassas şeyler almadığım için bilemem. Tecrübe en iyi öğretmendir. Çok fark etmiyorsa fiyat olarak risk değmez. Çok istenilen bir ürünse Türkiye'de satılmasını beklemek ya da yurt dışındaki bir tanıdığı aracı etmek en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: andacafs

http://www.vatanbilgisayar.com/25-2tb-elements-se-usb30-_-usb20-tasinabilir-disk.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/25-2tb-expansion-usb30-_-usb20-tasinabilir-disk.html#genel-bakis

linklerdeki ürünler arasında boyuttan başka ne gibi farklılıklar var açıklarsanız sevinirim
    şimdiden teşekkürler

Bir tanesinde Ücretsiz yedekleme yazılımı deneme sürümü mevcut. Onun dışında park yok. Son kullanıcının kullanma titizliğine ve şansına kalmış işler. Hangisi daha uzun süre dayanır gibi bir garanti sunamaz kimse. Ucuz olanı tercih edin.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında yaşayan tanıdığım yok maalesef, 4 senedir Türkiye'de satılmadığına göre ne zaman gelir orasıda muamma.

• Harici disk 2.5 inc olacak bilgisayarında filmleri müzikleri atacan içine
    yada telefondan diske atacaksın
    sonra bağla tv ye izle dev arsivini

http://www.fulltedarik.net/500GB-SAMSUNG-25-USB30-M3-HX-M500TCBG-SIYAH,PR-73476.html

bu da tavsiyem
    isteyen daha yüksek boyutta da alabilir.
  • SAMSUNG 500 GB M3 Portable USB 3.0 2, 5" Taşınabilir Disk STSHX-M500TCB nasıldir bir bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.