HERKESE MERHABA,BENİMDE BİR SORUM OLACAK.ÜRÜNÜM: My Passport™ Essential™ 500GB DIR.AMA NASIL ŞİFRELENDİĞİNİ BULAMADIM.HARD DİSKİMİ BAŞKA BİLGİSAYARLARA TAKTIĞIMDA ŞİFRESİZ GİRİLMESİNİ İSTEMİYORUM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER
arkadaşlar bende 2.5" 250GB firewire ile bağlanabilne adaptör gerektirmiyen bir model arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Dün bimekste dolaşırken Maxtor OneTouch IV Plus 750 GB Ext. 3,5" FireWire USB 2.0 gördüm peşin fiyatı 191ytl idi sizce bu ürün için bu fiyat uygun mu? Diğer inernet sitlerinde baktığımda bu fiyata 750gb lık harddisk göremedim. Bb konuda yardımcı olurmusunuz
ürünü sadece dökümanlarımı yedeklemek için kullanacağım muhtemelen hbbir iki haftada bir kullanacağım. Bu modele güvenebilirmiyim
bende hiç kullanmadım harici harddisk 3-4 ay kullanmayıp bir köşeye koysam veri kaybı olurmu bozulur mu? yada daha uzun süre kullnamasam oda sıcaklıgında saklasam:)
en son wd nin 1 tb usb li modelinde karar kıldım yorumlar kısmında biri bunun ön bellegi 8 mb demiş dogrumudur acaba ürün özelliklerinde 16 mb diyor ürün hakkında görüşleriniz nedir :
Ehrimen freeagentlerin şu seagate hatasından etkilenip etkilenmediği hakkında bir haber var mı, wd kalmadı piyasada neredeyse, seagate önereceğim soranlara, korkuyorum!!!
arkadaslar seagate 1tb hdd almak istiyorum..fiyatı nedir ve istanbulda nerede bulabiliirim?
vatandan kdv indirimli 5 taksit 230 tl ye aldım.oraya bakabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: chemucell
Dün bimekste dolaşırken Maxtor OneTouch IV Plus 750 GB Ext. 3,5" FireWire USB 2.0 gördüm peşin fiyatı 191ytl idi sizce bu ürün için bu fiyat uygun mu? Diğer inernet sitlerinde baktığımda bu fiyata 750gb lık harddisk göremedim. Bb konuda yardımcı olurmusunuz
bende hiç kullanmadım harici harddisk 3-4 ay kullanmayıp bir köşeye koysam veri kaybı olurmu bozulur mu? yada daha uzun süre kullnamasam oda sıcaklıgında saklasam:)
en son wd nin 1 tb usb li modelinde karar kıldım yorumlar kısmında biri bunun ön bellegi 8 mb demiş dogrumudur acaba ürün özelliklerinde 16 mb diyor ürün hakkında görüşleriniz nedir :
Ürün özelliklerinde 16 MB yazıyor, bir kişinin yorumu ile hareket etmek mantıklı deil.
Ürünü normal şartlar altında saklarsanız hiçbir şey olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: weneorn
Ehrimen freeagentlerin şu seagate hatasından etkilenip etkilenmediği hakkında bir haber var mı, wd kalmadı piyasada neredeyse, seagate önereceğim soranlara, korkuyorum!!!
O konu hakkında bilgim yok ancak internetten alırsanız gayet rahat WD bulabilirsiniz.
Kaç GB arıyorsunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: Black426
arkadaslar seagate 1tb hdd almak istiyorum..fiyatı nedir ve istanbulda nerede bulabiliirim?
İstanbulda nerede bulabilirsiniz bilmiyorum ancak Hepsiburada fiyatı 260 TL.
teknosada falan yok mudur?
Teknosanın sitesinde Seagate marka Taşınabilir Disk görünmüyor anca olsaydı bile normalindan çok daha pahalı olurdu..
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote:
Orjinalden alıntı: weneorn
O konu hakkında bilgim yok ancak internetten alırsanız gayet rahat WD bulabilirsiniz.
Kaç GB arıyorsunuz?
Yo bende zaten 1 tane var. Arkadaşlar soruyorda işte seagate alalım mı diye(ben baya stok olduğunu gördüm seagate in mazalarda)...
arkadaşlar taşınabilir HDD almak istiyorum arabirimi usb 2.0 yada hem usb 2.0 hemde sata olsun boyut olarak en az ından 500GB olursa sevinirim. eğer mümkünsede fiyatı maksimum 150-200 ytl arası olsun HDD ye ps çalışmaları, mp3, film, resim vs.. bu tip dosyalar için alıyorum şimdiiden teşekkürkler arkadaşlar..
170tl ye mediamarktta 640gb wd görmüştüm...
quote:
Orjinalden alıntı: dark alien
arkadaşlar taşınabilir HDD almak istiyorum arabirimi usb 2.0 yada hem usb 2.0 hemde sata olsun boyut olarak en az ından 500GB olursa sevinirim. eğer mümkünsede fiyatı maksimum 150-200 ytl arası olsun HDD ye ps çalışmaları, mp3, film, resim vs.. bu tip dosyalar için alıyorum şimdiiden teşekkürkler arkadaşlar..