Şimdi Ara

Harici hdd tavsiyesi acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 640 gblık harddiskim bad sector olduğu için satıp yeni hdd bakmaya karar verdim.Elimdeki harddiski 70-90 tl civarına satıp üzerine 100 tl koyup 1 tb bakmayı planlıyorum.160-170 tl'ye önerileriniz nedir? Vatandan bakacağım

Edit:Gold veya İzmir'deki başka bir büyük teknomarketlerden de bakabilirim.

Edit 2:Bu! ürünü önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangdasire -- 1 Eylül 2013; 16:11:36 >

• Yukarı.Yarın bakacağım arkadaşlar...
  • Wd değil de Seegate öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

Wd değil de Seegate öneririm

Seagate için kötü yorumlar gördüm genelde.ama önereceğiniz bir f/p ürünü varsa düşünebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta şok marketten 159 liraya WD 1 TB aldım.. Bir haftadır eski dosyalarımı ona aktarmakla meşgulüm.. Gayet memnunum..

Yalnız verdiğiniz linkteki diskin görünümü benimkinden farklı..

Sizinki

Benimki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Geçen hafta şok marketten 159 liraya WD 1 TB aldım.. Bir haftadır eski dosyalarımı ona aktarmakla meşgulüm.. Gayet memnunum..

Yalnız verdiğiniz linkteki diskin görünümü benimkinden farklı..

Sizinki

Benimki

Modelleri de farklı.Listeye ekledim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

quote:

Seagate için kötü yorumlar gördüm genelde.ama önereceğiniz bir f/p ürünü varsa düşünebilirim.

Bende WD için gördüm

her cihazda şikayet olabilir normaldir

nasıl istersen öyle yap usta sen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

quote:

Bende WD için gördüm

her cihazda şikayet olabilir normaldir

nasıl istersen öyle yap usta sen

Peki teşekkürler iki markada köklü marka zaten ikiside iyidir heralde

• Yukarı.Arkadaşlar son kararım bu! ürün.
  • Yukarı.2-3 saat sonra alacağım arkadaşlar.

Edit:Yarına kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangdasire -- 2 Eylül 2013; 19:02:10 >
  • teknosa da toshiba 169 tl 1 tb li usb 3 varmi bilmiyorun az once brosorde gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

teknosa da toshiba 169 tl 1 tb li usb 3 varmi bilmiyorun az once brosorde gordum

usb 3.0 var onda
  • hocambak arkadaşta demiş usb 3 de varmış toshibaya wd den daha çok güvenirim

geçenlerde bir arkadaşın kaç yıllık arşivi bu wd yüzünden gitmiş bazıları şikayetci ama yinede siz bilirsiniz

teşekkürler
    @wızard06
  • Yarına kaldıysa ŞOK markete bir uğrayın bence.. Rafta yok, depolarında tutuyorlar.. Kaldıysa 169 yerine 159 liraya almış olursunuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teknosa da toshiba 169 tl 1 tb li usb 3 varmi bilmiyorun az once brosorde gordum

quote:

hocambak arkadaşta demiş usb 3 de varmış toshibaya wd den daha çok güvenirim

geçenlerde bir arkadaşın kaç yıllık arşivi bu wd yüzünden gitmiş bazıları şikayetci ama yinede siz bilirsiniz

teşekkürler
    @wızard06

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Yarına kaldıysa ŞOK markete bir uğrayın bence.. Rafta yok, depolarında tutuyorlar.. Kaldıysa 169 yerine 159 liraya almış olursunuz..

@...DeAtH...
    Hocam dediğiniz bu! ürün sanırım.Toshiba markası harici hdd de nasıl bir marka hiçbir bilgim yok.İnternette okuduğum yorumlara göre kimisi size katılıp toshiba daha iyi demiş kimisi toshiba aldım 2 ayda bozuldu seagate daha iyi demiş.Ama çoğunluk toshibadan memnun gibi.Şu! başlıkta aynı ürünün 500 gblığı incelenmiş.Sanırım ısınma konusunda toshiba çok çok daha iyi gibi.Eski samsung diskim yarım saat falan takılı olduğunda cayır cayır yanıyordu.Ürünü beğendim.Yalnız birde şu! ürün var.Aralarında fark var mıdır? Eğer değecek bir fark varsa 10 tl daha verebilirim.Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.

@djoz

Hocam şok aktüelde göremedim.Ama bir bakarım yinede çok teşekkürler.

• ben aralarinda frk goremedim suan mobildeyim arastirma yapamiyorum ama aklinda kalmasin eger magzadan alacaksan gorevliye sor cok iyi bilgi veriyolar

gecenlerde vatanda 159 tl ye verbatim marka vardi 1 tb usb 3 lu fakandi gercekten cok iyidi suan devam etmiyor sanirim. efer devam ediyirsa verbatim en iyisi bana gore devam ediyor ama 169 tlhttp://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/verbatim-53023-2,5-storen-go-1tb-usb30--usb20-siyah-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=62846

tavsiyem verbatim veya toshiba tercih senin cogu kisi format dvd sinde bile verbatim.oneriyor

seninde kafani karistirdik sen en iyisi incelemelerine bak verbatimi veya toshibayi al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 2 Eylül 2013; 21:06:15 >

• marka olarak kesinlikle seagate derim...
  • quote:

ben aralarinda frk goremedim suan mobildeyim arastirma yapamiyorum ama aklinda kalmasin eger magzadan alacaksan gorevliye sor cok iyi bilgi veriyolar

gecenlerde vatanda 159 tl ye verbatim marka vardi 1 tb usb 3 lu fakandi gercekten cok iyidi suan devam etmiyor sanirim. efer devam ediyirsa verbatim en iyisi bana gore devam ediyor ama 169 tlhttp://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/verbatim-53023-2,5-storen-go-1tb-usb30--usb20-siyah-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=62846

tavsiyem verbatim veya toshiba tercih senin cogu kisi format dvd sinde bile verbatim.oneriyor

seninde kafani karistirdik sen en iyisi incelemelerine bak verbatimi veya toshibayi al

Hocam Verbatim markasını da duymuştum ama kararımı wd yada toshibadan yana kullanacağım gibi.Seagate marka bir hdd kullanmıştım 6. Senesinde bad sector oldu.Hala nadiren ara sıra kullanıyorum.Ama tabii bütün format denemelerimi falan hep o hdd üzerinde yaptım.Wd marka hdd yeni bilgisayarımda 2 yıldır kullanıyorum,hızı falan iyi ama çok ısınıyor.Sanırım toshiba marka bakacağım.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

marka olarak kesinlikle seagate derim...

Cevabınız için teşekkür ederim
  • sen bilirsin toshibada iyidir herseyin hayirlisi olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.