HERKEZE İYİ GÜNLER . Bugün samsung 500 gb harici hard disk aldım (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-500-GB-M3-Portable-USB-3.0-2-5-in%C3%A7-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Disk-STSHX-M500TCB,103452,504973,831307.html?langId=-14) bunu pcden çıkarırken önce aygıtı kaldırın sonra çıkarın felan yazılmış ama ne yaptıysam kaldıramadım hep bu disk kullanılıyor felan hataları aldım , biçimlendirin felan demişler ama geç kaldım çünkü içini 300 gb doldurdum bile , bende sonunda pcyi kapatıp öyle çıkardım , böyle yapmak eğer zarar vermiyosa böyle devam edeyimmi ? . birinci sorum buydu.
2. sorum : ben bunu televizyona takıcam film izlicem vs. peki televizyondan çıkarırken neye dikkat etmem gerekiyor , çok tuhaf bi soru farkıdnayım :) belki kısa vadede sorun çıkarmayacak ama ileride sorun çıkarabilir . bende işin uzmanlarından bilgi almak istiyorum .
herkeze teşekkürler.
1.Problemim düzeldi . Nasıl oldu bilmiyorum aygıtı çıkar dedim çıkardı . 2. problemim çözüldü . Televizyonu kapatınca elektriği kesiyor ve diskin dönmesi duruyor , çıkarıyorum . herkeze iyi günler
1. Aygıta zarar verir mi verebilir verilerini kaybedebilirsin doğru olanı aygıtı kaldırıp çıakarmaktır. PC de kullanırken bu şekilde çıkarınız. 2. TV de sıkıntı olmaz ben de öyle kullanıyorum direk sök al.
quote:
Orijinalden alıntı: alpmirza
1. Aygıta zarar verir mi verebilir verilerini kaybedebilirsin doğru olanı aygıtı kaldırıp çıakarmaktır. PC de kullanırken bu şekilde çıkarınız. 2. TV de sıkıntı olmaz ben de öyle kullanıyorum direk sök al.
Dediklerini dikkate alıcam , teşekkürler .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme