Merhaba, laptop'uma harici bir monitör bağladım. f8 ile sadece ikinci ekran seçeneğini seçerek kullanırken monitörün desteklemediği bi çözünürlüğü denedim ve giriş desteklenmiyor sorunu verdi. Çözünürlük de o şekilde kaldığı için görüntüyü göremediğimden tekrar eski çözünürlüğe getiremiyorum. Sadece yinele ve uzat seçeneklerini kullanabiliyorum. Bu ayarları sıfırlamanın bir yolu var mıdır.
Ekran kartı sürücüsünü güncelledim, ddu ile silip tekrar yükledim, güvenli modda açtım fakat harici değil dahili monitörle verdi görüntüyü. Monitörün çözünürlüğünü değiştiremedim haliyle. Düşük çözünürlük moduyla açtım o da dahili monitörden verdi görüntüyü. Bunlar işe yaramadı başka yapabileceğim bir şey var mıdır format dışında.
hocam ekranda çözünürlük değiştirme menüsü açıkken monitörü bağlayıp görüntü olmasa da ezberden tıklayarak veya klavyeyle çözünürlüğü değiştirme uygula butonlarına erişebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkürler, onu da denemiştim tuşlara hangi sırayla kaç kere basacağımı yazarak yaptım yine de olmadı bu gibi başka yöntemler bilen veya ayarları sıfırlamanın bir yolu var mı?