Şimdi Ara

harici notebook soğutucuların fanları KASALARDA kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gösterdiğiniz soğutucular 20cmlik fan kullanıyor ve kasanın yan kapağı ile önüne 20cmlik fan takılabiliyor
    fakat soğutucuların içindeki fanlar standart 20cmlik fanlar mı onu öğrenmek lazım belki çerçeveleri geniştir veya geçmeli sistem vardır vida olmadan yuvalarına girer sabitlenirler ama takılır gibi geliyor
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    standart 20 cm fan ne oluyor ?? onu bilmediğimden dolayı haliyle sonraki yazdıklarınızıda anlayamadım:( kasa almayı düşünüyorum ama eldekileride değerlendirmey isterim ancak konu hakkında bilgim eksilerde:((
    resim şekil yada böyle bir bilgilendirici konusu varsa link lütfen..
  • fanın standartı dediğim hani gidin herhangi bir 20lik fan alın 20lik yuvaya uyar ya belki diyorum bu adamlar fanın çerçevesi için özel bir tasarım yapmışlardır belki kasadaki fan yuvasına uymaz
    yani şöyle örnek vereyim atıyorum mercedes buji kablosu audi bujilerine uygun değildir ya özellikle gidip mercedesten almanız gerekir yedek parçası için tekel oluşturmaya çalışırlar
    bi söküp bakmak lazım
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    tmm anladım olayı şimdi verdiğin örnekle

o zaman 16lık 12lik fanlarda da durum aynıdır herhalde dimi? kasa alınca artık vida şekline göre ve fanın cerceve şekline göre eldekileri değerlendiririm.

bu big tower kasalarda küçük fanlar var. ve çarşı pazardada satılan dandik 4 lü küçük pervaneli notbuk soğutucuları var ama kendilerine hayrı yok onların onlarıda bi şekilde kasaya adaptasyonu ve verim alınması mümkün olabiliyormu ? hani kasanın gücü fanı daha hızlı çevirip soğutmaya katkısı olabilirmi usb çıkışına bağlı o dandik soğutucudaki hıza göre yada devire göre ?? yoksa hızdan dolayı o dandik fanlar dağılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 26 Haziran 2014; 0:22:40 >

• o dediğinizi bilmiyorum ama sonuçta hava üsler hiç yoktan bir işe yarar ayrıca o soğutucular usbden 5 volt ile çalışıyorlar bağlarken dikkat edin belki dalgınlıkla filan 12 volta bağlarsanız fazla devire dayanamazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.