Şimdi Ara

Harici Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde Philips MMS460 5+1 ses sistemi var. Bunu laptopa bağlamak istiyorum harici ses kartlarına bakıyordum ama istediğim bilgiyi bulamadım ve kafam daha çok karıştı 2 model buldum. Bunlardan hangisini önerirsiniz.

Creative X-Fi Surround Pro 5.1 Ses Kartı (http://www.hepsiburada.com/liste/creative-x-fi-surround-pro-51-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd304453&categoryId=218 )

Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1 Harici Ses Kartı (http://www.hepsiburada.com/liste/creative-sound-blaster-omni-surround-51-harici-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd304358&categoryId=218&SKU=BD304358#Gorseller )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrettin50 -- 21 Eylül 2014; 17:16:17 >

• öncelikle 2 sinden herhangi birini alsan da pişman olmazsın fakat alttaki daha iyi biraz daha para verip onu alırsan mutlu olursun :) yani daha mutlu :)
  • http://hifimediy.com/index.php?route=product/product&path=62_73&product_id=123

Almayı düşündüğüm usb dac. Forumda epeyce yorumu var kullananlardan da bilgi alabilirsin.Kullanıcı yorumları da iyi zaten ama sen yine de forumda kullananlardan bil al istersen.
  • adonise kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nedir böyle, çok ilginç geldi. Gerçekten iyi bir cihaz mı? Çok basit duruyor ama.
  • adonise kullanıcısına yanıt
    Bu dac'tan kullanıyorum. Sesi analog olarak bağlayınca gerçekten güzel. Bendeki Asus Xonar DX ses kartı ile denkler. Fakat optik çıkıştan AVR'ye bağlayınca ekran kartından aktarım ile çok fark göremedim. Son dönemde Avr değişikliği yaptıktan sonra bu dac'ı tekrar denemedim ama fiyatına göre güzel bir dac.

Yalnız önemli bir nokta, bu dac stereo bir dac 5.1 kanal ses veremiyor. Sadece stereo müzik için alınmalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

Hocam bu nedir böyle, çok ilginç geldi. Gerçekten iyi bir cihaz mı? Çok basit duruyor ama.

Hocam, o ses kartı konusunda turuncu55 nicli arkadaştan daha detaylı bilgi alabilirsin. Zannedersem forumda da tavsiye eden epeyce vardı.

Ben masaüstü 2+1 kullandığım için direk onu önerdim ama siz zaten 5+1 sistem için ihtiyacınız olduğunu belirtmişsiniz.
    Zaten turuncu 55 de stereo müzk için alınmalı demiş.

quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Bu dac'tan kullanıyorum. Sesi analog olarak bağlayınca gerçekten güzel. Bendeki Asus Xonar DX ses kartı ile denkler. Fakat optik çıkıştan AVR'ye bağlayınca ekran kartından aktarım ile çok fark göremedim. Son dönemde Avr değişikliği yaptıktan sonra bu dac'ı tekrar denemedim ama fiyatına göre güzel bir dac.

Yalnız önemli bir nokta, bu dac stereo bir dac 5.1 kanal ses veremiyor. Sadece stereo müzik için alınmalıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.