Şimdi Ara

Harita muhendisligi bilgi paylasimii (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • itüde okuyorum, tecrübe edinmeye bak diyorum, alanları çok geniş harita mühendisliğnin, arazide çalış, pc başında çalış, öğretmen olarak çalış, seçenek bol, iş de var, seviyorsan okuyabilirsin, sadece para olarak bakma
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    peki hocam ktu gelemeyebilir bana selçuk univ. gidebilirim. bu iki univversite arasında mezun oldktan sonra benim için çok bişey fark eder mi? okuması nasıldır bu bolumu ?
  • harita ve kadastrodan dgs ile harita mühendisliğine geçiş çok mu zor olur? bilgi sahibi biri yardımcı olabilirse çok sevinirim :(
  • Dagda bayirda calisicaksin, odtude vs yok sadece ytude var kpss atamasi 20 kisi atamislar senin onunde en az 2000 mezun olucak, aldanma derim ki 10k kazanabilcegin bir meslek olsa ytu 50k da kapatir mi ? rakip eleme cabasi bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.BoND J kullanıcısına yanıt
    mesleğin içinde olan insanların soylediği şeylerle tercih ediyorum. kulaktan dolma şeylerle değil yani
  • tağaner kadar olmasada iyi bir bölümdür katukçi kadar para kazanmassın ben olsam minci satardım o işte daha fazla para var sen zaten paragöz bir akadaşa benziyosun hep paradan bahsediyon . minci sat minci , en olmadı minci komusvar mutluluklar dilersin iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tağaneer

peki hocam ktu gelemeyebilir bana selçuk univ. gidebilirim. bu iki univversite arasında mezun oldktan sonra benim için çok bişey fark eder mi? okuması nasıldır bu bolumu ?

teknik üniversite her zaman iyidir bence, bizim okulda bölüm oldukça zor, arazi dersi var yazın, canımız çıkıyor, ben de çap yapmayı düşünüyorum inşaatla, başvuruyorum bu yaz hayırlısıyla
    Insallah ktu olur benim de temennim o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jee Le Zara kullanıcısına yanıt
    bizim okula öyle gelen bir abi var, dgs ile geçmiş ama nasıl geçtiğini bilmiyorum
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim tanıdığım biri de öyle geçmiş ama aradan yıllar geçti haliyle zorlaşmıştır o zamana göre :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.