Şimdi Ara

Harita muhendisligi bilgi paylasimii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ne biliosanz yazin lutfen. Tercoh yapicam yazmayi dusunuorm bilgilerinizi paylasin lutfen

• kardeşim özelde tanıdığın bildiğin varsa para kazanırsın. yoksa çok zor :) ( bu işin yakın çevresinden olduğum için kesin söylüyorum )

yoksa da devlete de kpss de çok yükseklerde bir puan almadan atanırsın.
  • romalı34 R kullanıcısına yanıt
    Yani ozelde ne kadar bu miktar. Devlette ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tağaneer

Yani ozelde ne kadar bu miktar. Devlette ne kadar
    devlette 2500-2900 arası torpilin çok kuvvetliyse ilerde 5000 e kadar yolu var.

özelde babanın oğlu varsa 1500 ile başlarsın, 5 yıl sonrada 3000 felan olur o da iyi çalışırsan :)

tabii kendi büronuda açabilirsin ama bu işle alakalı bir hayli çevren olması gerek :) ( varsa parayı kırarsın ) (alakan yoksa hayal etme )

tekrar söylüyorum bu işin içinde olduğum için kesin söylüyorum arkadaşım yanlış anlamayın :)
    Ozeldeki paranin cok daha fazla oldugunu duymustm bu isin icinde olan birinden. Kendk gelirlerini soylemisti ve dedigindsn fazlaydi
  • quote:

Ozeldeki paranin cok daha fazla oldugunu duymustm bu isin icinde olan birinden. Kendk gelirlerini soylemisti ve dedigindsn fazlaydi
    onlar kendi büronu açarsan diye söylemiştir . çünkü bu iş için zaten bir büroda çok fazla çalışana gerek yok.

bu yüzden çok fazla para verilmiyor.
    Yani kendi buronu acip insaatcilardan olusan bi cevre edinirsen cok para kazanmak mumkun. Peki bu cokda sinir nedir :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tağaneer T kullanıcısına yanıt
    inşaatçılarda var tabiki ama çok fazla da değil.

Sağlam bir çevren varsa ve kendi büronsa net karın 4-5-6 yıla 10.000 ile 15.000 civarı olur.
    5-6 yil icin cok iyi para. Yani kendi buronu acarsan normal bi cevreyle 7-8 bin lira olur oyle mi
  • quote:

5-6 yil icin cok iyi para. Yani kendi buronu acarsan normal bi cevreyle 7-8 bin lira olur oyle mi
    olamayada bilir ticaret sonuçta bi ay 6000 lira olur bi ay 2000 lira olur normal bir çevreyle.
    Turkiye standartlarinda corbamiz kaynar en azindan :)
  • quote:

Turkiye standartlarinda corbamiz kaynar en azindan :)
    evet aynen öyle :) ama işler kesat olup batarsan 7-8 yıl sonra bana gelme söyliyim :DDDD çünkü çevre diyorum. varsa yürü kardeşim. pm den yaz ilerde yardımcı olmaya çalışırım
  • Iyi kazaniyorlar bence puanina gore yazilacak iyi yeelerden...

Bu arada bi arkadas icin soruyorum bu yil herhangi bir kontenjan degisikligi varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Iyi kazaniyorlar bence puanina gore yazilacak iyi yeelerden...

Bu arada bi arkadas icin soruyorum bu yil herhangi bir kontenjan degisikligi varmi
    doğru söylüyorsun puanına göre çok mantıklı kazanıyorlar devletten ve belki özelden .
  • Yani bence de iyi paraalar. Az mezun verisi filan talep olur mezun olduktan sonra
  • quote:

Yani bence de iyi paraalar. Az mezun verisi filan talep olur mezun olduktan sonra
    harita bölümleri gün geçtikçe artıyor haberiniz ola, bu kısa vade için kötü uzun vade için iyi .
  • Zaten acmak isteyen univ. ogretm uyesi bulamiyormus. O konuda acik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: romalı34

özelde babanın oğlu varsa 1500 ile başlarsın, 5 yıl sonrada 3000 felan olur o da iyi çalışırsan :)

tabii kendi büronuda açabilirsin ama bu işle alakalı bir hayli çevren olması gerek :) ( varsa parayı kırarsın ) (alakan yoksa hayal etme )

tekrar söylüyorum bu işin içinde olduğum için kesin söylüyorum arkadaşım yanlış anlamayın :)

devlette mühendis maaşları daha yüksek hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

quote:

Orijinalden alıntı: romalı34

devlette mühendis maaşları daha yüksek hocam

Alıntıları Göster
    hocam net fiyat söyliyim mi kadroluysan 2800 yada 2900 küsür alıyorsun.

• Up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.