Sağlam bir çevren varsa ve kendi büronsa net karın 4-5-6 yıla 10.000 ile 15.000 civarı olur.
romalı34R
kullanıcısına yanıt
5-6 yil icin cok iyi para. Yani kendi buronu acarsan normal bi cevreyle 7-8 bin lira olur oyle mi
quote:
Orijinalden alıntı: Tağaneer
5-6 yil icin cok iyi para. Yani kendi buronu acarsan normal bi cevreyle 7-8 bin lira olur oyle mi
olamayada bilir ticaret sonuçta bi ay 6000 lira olur bi ay 2000 lira olur normal bir çevreyle.
romalı34R
kullanıcısına yanıt
Turkiye standartlarinda corbamiz kaynar en azindan :)
quote:
Turkiye standartlarinda corbamiz kaynar en azindan :)
evet aynen öyle :) ama işler kesat olup batarsan 7-8 yıl sonra bana gelme söyliyim :DDDD çünkü çevre diyorum. varsa yürü kardeşim. pm den yaz ilerde yardımcı olmaya çalışırım
Iyi kazaniyorlar bence puanina gore yazilacak iyi yeelerden...
Bu arada bi arkadas icin soruyorum bu yil herhangi bir kontenjan degisikligi varmi
quote:
Orijinalden alıntı: İssiz Adam
Iyi kazaniyorlar bence puanina gore yazilacak iyi yeelerden...
Bu arada bi arkadas icin soruyorum bu yil herhangi bir kontenjan degisikligi varmi
doğru söylüyorsun puanına göre çok mantıklı kazanıyorlar devletten ve belki özelden .
Yani bence de iyi paraalar. Az mezun verisi filan talep olur mezun olduktan sonra
quote:
Yani bence de iyi paraalar. Az mezun verisi filan talep olur mezun olduktan sonra
harita bölümleri gün geçtikçe artıyor haberiniz ola, bu kısa vade için kötü uzun vade için iyi .
Zaten acmak isteyen univ. ogretm uyesi bulamiyormus. O konuda acik var
quote:
Orijinalden alıntı: romalı34
devlette 2500-2900 arası torpilin çok kuvvetliyse ilerde 5000 e kadar yolu var.
özelde babanın oğlu varsa 1500 ile başlarsın, 5 yıl sonrada 3000 felan olur o da iyi çalışırsan :)
tabii kendi büronuda açabilirsin ama bu işle alakalı bir hayli çevren olması gerek :) ( varsa parayı kırarsın ) (alakan yoksa hayal etme )
tekrar söylüyorum bu işin içinde olduğum için kesin söylüyorum arkadaşım yanlış anlamayın :)
devlette mühendis maaşları daha yüksek hocam
quote:
Orijinalden alıntı: LiteraryN
quote:
Orijinalden alıntı: romalı34
devlette 2500-2900 arası torpilin çok kuvvetliyse ilerde 5000 e kadar yolu var.
özelde babanın oğlu varsa 1500 ile başlarsın, 5 yıl sonrada 3000 felan olur o da iyi çalışırsan :)
tabii kendi büronuda açabilirsin ama bu işle alakalı bir hayli çevren olması gerek :) ( varsa parayı kırarsın ) (alakan yoksa hayal etme )
tekrar söylüyorum bu işin içinde olduğum için kesin söylüyorum arkadaşım yanlış anlamayın :)
devlette mühendis maaşları daha yüksek hocam
Alıntıları Göster
hocam net fiyat söyliyim mi kadroluysan 2800 yada 2900 küsür alıyorsun.