Şimdi Ara

Ingilizce konusmak icin site/uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ingilizce pratik icin tavsiyeleriniz var mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçenlerde facebook reklamı olarak karşıma gelen sonrasında videolarını izlediğimde mantıklı bir his uyandıran bir uygulama var. Adı lingusta. Ancak hala satın almadım. Bunu bilen şirket yetkilileri hergün mail gönderiyorlar. Her gün mail almam sıkıcı hale geldi diyebilirim. Ama uygulama metotları mantıklı gibi. İleri düzey dersleri pratik için mantıklı olabilir. Bi incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhaneci

Geçenlerde facebook reklamı olarak karşıma gelen sonrasında videolarını izlediğimde mantıklı bir his uyandıran bir uygulama var. Adı lingusta. Ancak hala satın almadım. Bunu bilen şirket yetkilileri hergün mail gönderiyorlar. Her gün mail almam sıkıcı hale geldi diyebilirim. Ama uygulama metotları mantıklı gibi. İleri düzey dersleri pratik için mantıklı olabilir. Bi incelemenizi tavsiye ederim.

Pek tavsiye edilmiyor lingusta tamamen pazarlama kurnazlığıyla satış yapıyorlar. Arkadaşım da aldı boş yere param gitti diyor.
  • dhaneci zaten fake hocam inanma sakın:)

adamlar hergün kullanıcı bulup yazıyorlar buraya.

Engoo ile çalıştım baya güzel gidiyordu fiyatlarına zam yaptılar. ama sen bak bir yinede %30 var sanırım
  • discord'da yabanci serverlarda takilin guzel muhabbet donebiliyor
  • Ben bir süre konuşma pratiği yaptığım Flalingo’yu önerebilirim. Birebir derslerde hocalar gerçekten seni konuşturmaya odaklanıyor ezberci değil direkt pratik yapıyorsun.

Oxford kaynaklarıyla ilerlediği için hem akademik hem günlük İngilizceyi aynı anda geliştirebiliyorsun.

Fiyat olarak da paket seçenekleri var ben önce 1 aylık aldım. Memnun kalınca uzun vadeli bir paketle devam ettim.

Arada güzel indirimler yakalanabiliyor. Eğer konuşma odaklı bir şey arıyorsan deneme dersi alıp bir bak derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.