Şimdi Ara

Hic bir sosyal paylasim sitesi kullanmayan erkek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Insanlarin birbirini begenip sectigi sitelere takilmiyorum

• Fazlasıyla vaktim var her şeyi kullanmaya, ezik falan da değilim ciddiyim bu konuda. Yaşım 30. Buradakilerin %90ının okuyamayacağı okullarda okuduk ve para eziyoruz. An itibariyle Bozcaada da sahilde biramı yudumluyorum. Gece de Edremite devam etmeyi planlıyorum. Uyduruk bir araba kiraladım. Plansız tatil yapıyorum, paşa gönlüm nere isterse. Öbür gece de Muğla var aklımda.

Evet, acayip looserım

Ha ortamlarda sosyal medya kullanmıyorum demem birisi sormadıkça. Biri gelir instaya ekle der falan anca öyle söylerim. Personelimin var sosyal medya hesapları. Onlardan gülmeli komik video falan izlerim sadece. Bir de onediodan gülmeli tivit. O kadar.

1600 lira maaş al, it gibi çalış. Kırk yılın başı bir yerde bir kahve iç. Sonra instaya at. Ortam çocuğu ol. Biz de orada burada sürtelim. Looser olalım. Çok cici lan (:
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sosyal Medya Kullanmayan Erkekler: Bir İnceleme

Günümüzün dijital dünyasında, sosyal medya birçok insanın hayatının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Ancak, sosyal medya platformlarını hiç kullanmayan bir grup erkek var. Bu erkekler, çeşitli nedenlerle sosyal medyadan uzak durmayı tercih ediyorlar.

Sosyal medya kullanmayan erkeklerin en yaygın nedenlerinden biri, gizlilik endişeleridir. Kişisel bilgilerinin sosyal medya şirketleri tarafından toplanması ve kullanılması konusunda endişe duyabilirler. Ayrıca, paylaşımlarının yanlış yorumlanabileceği veya başkaları tarafından kullanılabileceği konusunda endişelenebilirler.

Diğer bir neden, zaman kaybıdır. Sosyal medya platformları son derece bağımlılık yapabilir ve kullanıcılar saatlerce kaydırarak içerik tüketebilirler. Sosyal medya kullanmayan erkekler, bu süreyi daha üretken veya anlamlı faaliyetlere ayırarak zamanlarını daha verimli kullanmayı tercih edebilirler.

Ek olarak, bazı erkekler sosyal medyayı yüzeysel ve gerçek bağlantılardan yoksun olarak görüyor. Paylaşımların genellikle dikkat çekmek veya onay aramak için tasarlandığına ve gerçek sohbetin yerini aldığına inanabilirler. Bu nedenle, sosyal medya kullanmayan erkekler, daha derin ve anlamlı ilişkiler kurmaya odaklanmayı tercih edebilirler.

Instagram'ı özel olarak kullanmayan erkekler, görsel odaklı platformun hayatlarındaki rolüne itiraz edebilirler. Görüntüleri düzenleme ve filtre uygulama baskısından kaçınmak isteyebilirler. Ayrıca, hayatlarının her anını paylaşmaya gerek duymadıklarına inanabilirler.

Sosyal medya kullanmayan erkekler, dijital dünyadan kopuk olmadıkları konusunda dikkat çekmek önemlidir. Genellikle mobil cihazları ve İnternet erişimleri vardır ve iletişim için metin mesajları veya e-posta gibi alternatif yolları kullanırlar. Kişisel tercihlerine ve yaşam tarzlarına göre, sosyal medyadan uzak durmayı onlar için doğru seçim olarak görürler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dhde takiliyorsunuz galiba hocam.
  • Sadece dh deyim
  • Face de takılırım ama kendi resmimi koymadım hiçbir zaman Bazen conilerin zoruna gitti, laf attılar ama fuhuş yaptıklarının farkındalar mı acaba
  • Joe Duplantier kullanıcısına yanıt
    Coluk cocukkk :(
  • Dh dışında hesabım yok
  • insta var guzel oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de hiçbiri ypk.
  • eziktir asosyaldir, hiç arkadaşı olmadığı için sosyal medya açamaz ama sorsan çok erdemli olduğu için açmamıştır
  • Bende de hiçbiri yok ama sebebi tek kelimeyle çirkinlik maalesef. Yakisikli olsam 1 sn dusunmen
  • Kendiniaşmasıgerekenadam K kullanıcısına yanıt
    Ben senden daha çirkinimdir inan.ama insta'ya resim atardım eskiden.şimdi kapattım tabi.
  • Hocam yazdıklarım sizi üzebilir bu ara bende bu durumdayım.

Özgüveninde ciddi düşüş vardır insanlarla etkileşime girmiyor yada girmekten kaçınıyordur. İnsanlarla paylaşacağı bir şey yoktur.

Açıkçası ben 2 yıl öncesine kadar her türlü sosyal medyayı aktif olarak kullanıyordum yeni işim beni herşeyden soyutladı.
  • Beni de al gruba derneğimizin adı ne
  • Aktif olarak kullandığım herhangi bir hesabım yok.
    Birkaç kişiyi takip etmek için fake Instagram hesabım var.
    WhatsAppla devam.
  • Öyle asosyal biri değilim, tam aksine sosyalliğin dibine vurmuş biriyim ama sıkıldım bir süre sonra tüm hesaplarımı kapattım. Kafam rahat.
  • Keşke açsaymışım diyorum, yalnızlık ihanet etti
  • Sosyal medya kullanmıyorum.
  • Benim de hiç bi hesabım yok ancak olmamasının sebebi tamamen tipim
  • Forumda, sosyal medya hesabı olmamak ne kadar havalı bir şeymiş meğer

Rahat olun arkadaşlar, sosyal medya hesabı açınca boş beleş damgası yapıştırmıyor kimse, kimse aktif olmak zorundasın demiyor, paylaşım yapmak zorundasın demiyor kimse, kimse kanser komedi sayfalarını beğenmek zorundasın demiyor, ister instagramda art kategorisinden fotoğraflara bakarsın, ister karı kız kesersin, ister arkadaşlarının arada ne yaptığına bakarsın.

Mesela ben facebook'u arkadaşlarımın dogum günü bildirimleri için kullanıyorum desem yeridir.

Bu yazıyı yazma amacım, forumun geleneksel sosyal medya hesabı olmayanların tatmini konusu açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 22 Temmuz 2018; 13:28:35 >
  • instagram hariç sosyal medyayı kullanıyorum neden kullanmayayım sosyal medya çok iyi bir icattır kullanmasını bilene yüzlerce kişiyi takip ediyorsun saniyeler dakiklar içinde hepsinin yazdığı şeyleri düşüncelerini okuyabiliyorsun bunu gerçek hayatta yapabilir misin ? sosyal medya kullanmıyorum diye övünmek de yeni moda mı sosyal medya kullanmamak = geri kafalılık,şekilcilik,şovmenlik

tek tek gelin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.