Şimdi Ara

Hic bir sosyal paylasim sitesi kullanmayan erkek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eeee sende adama hesap sorar gibi nerelerde katildin ne caliyorsun arkadaslarin kim hangi ortamda bulundundun nerelere gitti gibi ahkam kesiyon birde eyupteyim felan demissin daha yazmiyim telefondayim elim yoruluyor :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kac tane ulkeye gttin kac tane arkadasin var fln fln fln flnnnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Eeee sende adama hesap sorar gibi nerelerde katildin ne caliyorsun arkadaslarin kim hangi ortamda bulundundun nerelere gitti gibi ahkam kesiyon birde eyupteyim felan demissin daha yazmiyim telefondayim elim yoruluyor :/
    E iyide bu hesap sormak degil ki madem bi tartisma icindesin benden daha donanimlisin kanitla kendini ozur dilicem dedim fiziksel ozelliklerine gelecegine bunlarla gel ki fiziksel ozelliklerimden hic bahsemis miyim ben? Gelsin ucursun madem bakalim dokunabiliyo mu tek tokatlik cani var gelmis klavyeden bos salliyo karsisinda gorse eli ayagi titrer

Kendisi yazmis uflesem yere ucarsin diye ben onu dedim diye mi olay oluyor yani oyle dediyse gelsin ucursun burada yanlis olan ne? Bos laf yapilmasina dayanamiyorum.bunun soyledikleri tamamen bombos

Bence tek tarafli bakiyorsunuz olaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 25 Temmuz 2018; 2:31:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Kac tane ulkeye gttin kac tane arkadasin var fln fln fln flnnnnnn
    Kamp yapan insanlarla tanistim boyum 1.81 kivircik sacliyim.kizlara merhaba diyorum diyen kisi icin sorular fazla agir kacmis orada haklisin

Bence biraz daha objektif degerlendirme yapin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya birak allah icin sadece kendini kasiyorsun forumun bot uyesi gibi insanlar sana neden kendini kanitlamaya calissin neyin inadindasin bu efor ne diye. Senin tek vurusluk canin olsa ne olmasa ne gelmis bu ahkam kesen bir tek sensin bosuna adam ustunden kendini kasma ne yani 10 tane dil bilsen ne 50 ulke gezsen ne bu marifet mi sana gore boyle seyler statuyse biz istifa edelim .d

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

insta var guzel oluyo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.