Şimdi Ara

Hic bir sosyal paylasim sitesi kullanmayan erkek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi DH hesabım var ama DH'nin de facebook'tan, instagram'dan aşağı kalır yanı yok. Hepsi birbirinden çöp insanlarla dolu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Kari kiz var tabi .d at follow bekle .d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Hahahaha bi git ya

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Kullanmamak daha saglikli ^^

• siaben33 S kullanıcısına yanıt
    Hemen kuruyorum :)

• DH de bazilari olmasa evet daha guzel ama faceninde ondan kalir yani yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Kullanmamak daha saglikli ^^
    Hocam kullanmak çok daha iyi sürekli insanlar ile etkileşimde olmak çevreden haberdar olmak güzeldi.
    Ya zaten giriyorum bos beles insanlar herkes profil kaliteli degil haber izleyip cikiyordum coluk cocuk ekliyor kabul etmiyon surat yapoyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Ya zaten giriyorum bos beles insanlar herkes profil kaliteli degil haber izleyip cikiyordum coluk cocuk ekliyor kabul etmiyon surat yapoyorlar
    HOcam sen ne ile uğraştığına bağlı ben silahlar savaş manikeleri ve tarih ile alakalı grup ve sayfalarda takılıyordum oldukça da kaliteli vakit geçiriyordum.

Ama tabi araba da video atan embesiller çektiği yemeği atan ergenler de yok değil arada kaynıyorlar.
    Dolu dolu hepsi sinirli uretim gibi ebeveynler sahip cikmiyor .d

• bence kendimizi yakışıklı görsek,anti sosyal olmasak belli başlı psikolojik sorunlarımız olmasa bizde deli gibi sosyal medya kullanırdık sanırım sosyalmedya kullanmayan erkek adamdır bilmem ne gibi söylemler kendimizi avutmak için söylediğimiz bir yalandan ibaret
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Yanlis kendimizi yakisikli gormek felan demissin ben kendimle barisik bir insanim guzel ve yakisikli gibi kavramlara bakmiyorum ^^

• Sosyal medya kullanmayan kişi %90 loserdir. moruq sosyal medya kullanmıyom çok havalıyım ;))) bu ayakları geçin :D

%10 da gerçekten kullanmaya vakti yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

eziktir asosyaldir, hiç arkadaşı olmadığı için sosyal medya açamaz ama sorsan çok erdemli olduğu için açmamıştır
    Sen eve oturup bir tarafını büyütürken dışarı çıkıp arkadaşlarımızla gerçek zamanlı sosyalleşiyoruz bilader. Sosyal medya kullanmak veya kullanmamak tercihtir. Kullanmıyoruz diye bize veya başkasına laf etme. Hadi şimdi git milleti stalkla. Anladın sen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen yalnız takılmayı sever. Sen insta twitterda vakit öldürürken muhtemelen o kendini geliştiriyordur ya da kişiliği öyledir. Twitter İnstayı sosyallik olarak görmem. Ego tatmininden başka bir şey değildir. Kendini pazarlama yöntemi gibi geliyor bana. Gösterişten başka bişi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warcraft94 -- 22 Temmuz 2018; 16:13:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende varım ama Alfalıktan falan değil. Paylaşacak bir şeyim olmadığından.
  • Durust olup soyledin gene iyi

• Bir ara instagram kullanıyordum daha sonra çok itici buldum.

Şuanda sadece whatsapp ve Facebook kullanıyorum. Wp yi arkadaşlarla haberleşmek, konuşmak için kullanıyorum. Faceyi ise gruplardan yararlanmak için kullanıyorum. Kolay kolay paylaşım yapmam. Merakım olan birkaç telefon, araba, dgs, aöf ve ikinci el gruplara üyeyimdir. Bu gruplar olmasa hiç düşünmeden silerdim face yi.

Özellikle instagram kadar nefret ettiğim bir platform yok.. Çok gereksiz çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O soylediklerini bende yapiyordum bir ara anca gruplar icindi iste

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

eziktir asosyaldir, hiç arkadaşı olmadığı için sosyal medya açamaz ama sorsan çok erdemli olduğu için açmamıştır
    Instagram kullanmayan erkek asosyal de olabilir olmayabilir de. Ancak sen ve seni artılayanlar böyle ezmeye çalıştığına göre inanılmaz bir aşağılık kompleksine sahipsiniz.

Hayır kullanmasak inandıracak sanki kızların egosunu tatmin etmek dışında Instagram'ın bir işlevi var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.