Şimdi Ara

Hic bir sosyal paylasim sitesi kullanmayan erkek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sosyal medya kullanmıyorum evet doğru ama arkadaşım 2 3 geçmez ama ne yaptım kendimi geliştirdim Mali müşavir oldum Sosyal medya kullanmıyorum diye alay konusu olacak bir durum görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Sosyal medya kullanmayan kişi %90 loserdir. moruq sosyal medya kullanmıyom çok havalıyım ;))) bu ayakları geçin :D

%10 da gerçekten kullanmaya vakti yoktur.
    Fazlasıyla vaktim var her şeyi kullanmaya, ezik falan da değilim ciddiyim bu konuda. Yaşım 30. Buradakilerin %90ının okuyamayacağı okullarda okuduk ve para eziyoruz. An itibariyle Bozcaada da sahilde biramı yudumluyorum. Gece de Edremite devam etmeyi planlıyorum. Uyduruk bir araba kiraladım. Plansız tatil yapıyorum, paşa gönlüm nere isterse. Öbür gece de Muğla var aklımda.

Evet, acayip looserım

Ha ortamlarda sosyal medya kullanmıyorum demem birisi sormadıkça. Biri gelir instaya ekle der falan anca öyle söylerim. Personelimin var sosyal medya hesapları. Onlardan gülmeli komik video falan izlerim sadece. Bir de onediodan gülmeli tivit. O kadar.

1600 lira maaş al, it gibi çalış. Kırk yılın başı bir yerde bir kahve iç. Sonra instaya at. Ortam çocuğu ol. Biz de orada burada sürtelim. Looser olalım. Çok cici lan (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal paylaşım sitesini kullanmak tercihtir, hayatındaki yüzlerce tercihten birisi...Hayatındaki tercihler zarar veriyorsa uzak durmak iyi geliyorsa, o kişi adına doğru tercih demektir. Fakat o kişinin tercihleri onu bağlar, tıpkı diğer insanlar gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

eziktir asosyaldir, hiç arkadaşı olmadığı için sosyal medya açamaz ama sorsan çok erdemli olduğu için açmamıştır
    Evet zamanında k.çını yırtan birinin açtığı uygulama üzerinde takılıp kendini geliştirmeden sadece aşağı yukarı yapıp iki tık ile kalp atıp stalklayarak yada sırf instaya bir şey atmak için gezip anın içine ederek tüm günümü heba etmiyorum onun yerine etkinliklere katılıp bilgisayar programayla vaktimi değerlendiriyorum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Fazlasıyla vaktim var her şeyi kullanmaya, ezik falan da değilim ciddiyim bu konuda. Yaşım 30. Buradakilerin %90ının okuyamayacağı okullarda okuduk ve para eziyoruz. An itibariyle Bozcaada da sahilde biramı yudumluyorum. Gece de Edremite devam etmeyi planlıyorum. Uyduruk bir araba kiraladım. Plansız tatil yapıyorum, paşa gönlüm nere isterse. Öbür gece de Muğla var aklımda.

Evet, acayip looserım

Ha ortamlarda sosyal medya kullanmıyorum demem birisi sormadıkça. Biri gelir instaya ekle der falan anca öyle söylerim. Personelimin var sosyal medya hesapları. Onlardan gülmeli komik video falan izlerim sadece. Bir de onediodan gülmeli tivit. O kadar.

1600 lira maaş al, it gibi çalış. Kırk yılın başı bir yerde bir kahve iç. Sonra instaya at. Ortam çocuğu ol. Biz de orada burada sürtelim. Looser olalım. Çok cici lan (:

Alıntıları Göster
    Merak ettim neymiş o okullar acaba :D

"1600 lira maaş al, it gibi çalış. Kırk yılın başı bir yerde bir kahve iç. Sonra instaya at. Ortam çocuğu ol."

Burası da güldürdü görgüsüzlük yapmak istemiyorum pm'den konuşuruz bu konuyu isterseniz ama şunu söyleyeyim çok talihsiz bir yorum olmuş eğer bana dediyseniz :D Ortaya söylediyseniz bişey demiyorum.

Tatiliniz de güzel istediğim tarz ama 18 yaşındayım dediğiniz olayı arkadaşlarımla çokça kere yaptık hatta favori aktivitemiz :D Ben de zaten çok sık kullanmıyorum gittiğim her yeri atsam şu ana kadar 500-600 fotoğrafı geçerdi. O kadar sık geziyorum ki bazen fotoğraf çekmeyi bile unutup manzaraya dalıyorum :D

Son 1 yıldır kullanmaya başladım 7 tane fotoğrafım var. Aslında benim lafım kullanmayıp 7/24 evde oturup sosyal medyayı kötüleyenlere daha çok. Ama ne olursa olsun bence bir gereksinim.

Benim yorumum bu kullanmayan kişi looserdir olmayan var mıdır illa ki vardır ama genele vurursak böyle. Dediğiniz gibi tatil yaparak filan çok büyük bir şey başardığınızı düşünmüyorsunuz umarım? Çok fazla bir şey gerektirmiyor çünkü.

Yaşınız itibariyle abi demem gerekiyor kusura bakmayın saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 23 Temmuz 2018; 21:50:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alechko

Bu mesaj silindi.
    böyle demek de huyum değil kusura bakmayın ama acınası
  • quote:

Orijinalden alıntı: alechko

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    vakit kaybı olur

kalabalık yapmamayı tercih ediyorum
  • Vericek cevabim yok kelime haznem zayif desene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir insan neden içtiği Türk kahvesini çekip atar? Üstelik bunu ayda 10 kere yapıyordur. Bunun mantıklı bir açıklaması yok.

İnsanlar sosyal medyaya bağımlı yaşıyor. Birbirleri ile orada yarışıyor.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar

• Lisenin ortasına kadar yoktu gerek duymuyordum fotoğraf cekilmedigim için . Sonra lise de fotoğraflarım için küçük bir pano vs ayarlandı kulüpten . Herkes beğendi etti derken hoca gazlamıştı o ara çok güzel fotoğraflar çekiyorsun paylaş herkes ile diye öyle açmıştım . Su an sadece instagram var .

Kimseyi genellemek istemem boş asosyal felan ama her yediği yemeği atan mekana gidince 1 dk de bir video atan ahmaktır bana göre ani yasamak varken reklam yapmak saçma geliyor.

• quote:

eziktir asosyaldir, hiç arkadaşı olmadığı için sosyal medya açamaz ama sorsan çok erdemli olduğu için açmamıştır
    Bu nasıl bir dar kafalık, nasıl bir kıskançlık, nasıl bir kompleksdir bu? 2 Senedir hiçbir sosyal medya kullanmıyorum. İhtiyaç duymuyorum. Asosyal miyim şimdi ben? Ulan kendiniz gibi çocuk görmeyin insanları

• Facebook u sadece başka sitelere kayıt olma derdinden kurtulup "facebook ile giriş yap" için kullanıyorum. WhatsApp da biraz sosyal medya gibi oldu ama napalım elimizde bi o kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortus

Bu nasıl bir dar kafalık, nasıl bir kıskançlık, nasıl bir kompleksdir bu? 2 Senedir hiçbir sosyal medya kullanmıyorum. İhtiyaç duymuyorum. Asosyal miyim şimdi ben? Ulan kendiniz gibi çocuk görmeyin insanları

Alıntıları Göster
    oooo pardon reis seni unutmuşum sen hariç tabi.

Ulan avatarı anime olan bebenin laflara bak ya sen kimsin ya.ben asosyalmiyim diyor bide

• quote:

oooo pardon reis seni unutmuşum sen hariç tabi.

Ulan avatarı anime olan bebenin laflara bak ya sen kimsin ya.ben asosyalmiyim diyor bide

Alıntıları Göster
    Hocam evliyim, iyi bir iş sahibiyim. Asosyal değilim keşke olsam, sürekli sosyalleşmek zorundayım. Anime izlemeyi de çocukluk olarak algılayacak kadar ergensin işte. Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Vericek cevabim yok kelime haznem zayif desene
    :DD oyle diyosaniz oyledir kesin ciddiye alinacak kisiler degilsiniz bana gore

Her gun cirkinim sokaga cikamiyorum ezigim konusmayi bilmiyorum diye konu acilan bolumde herkes fazla iddiali konusuyor.

Siz yazin bugune kadar hayatta neyi basardiniz nereleri gordunuz kimsiniz necisiniz bilgi birikiminiz ne nereden kazandiniz bunlari? Kimlerle tanistiniz

Eger benden daha donanimliysaniz ikinizden de ozur dileyecegim olmasi gerektigi gibi. Kelime hazneniz ne kadar genis mesela bahsedin.

Adam 1.81 olmakla saclarinin kivircik olmasiyla filan ovunuyor ve siz bana tartismaya girmedigim icin verecek cevabim yok diyorsunuz.

Simdi boyle biriyle tartismaya girmek vakit kaybi ama yukarida yazdim benden daha donanimli biriyse kendisinden ozur dileyecegim. Gerci bunlari bile belirtme geregi duyan ve bunu savunanlar ne kadar donanimli olabilir ki karsi mahalleye gecmeyi basari sayip siralarsiniz buyuk ihtimalle :)

Neyse buyrun yazin gorelim.

Hani sosyal medya kullananlar ayda yilda bir yerde kahve icip onu atiyormus ya ezin bakalim o zaman beni hadi :DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 24 Temmuz 2018; 11:2:32 >

• face kapattim cok sinirbozucu insan var garip garip davranislar instagrami kapatirsamda sebebi cok net yemesi olur twittirda yavas biraz daha insan takip ediyim en iyisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle instagram kullanmayın arkadaş lar anınızı yaşattırmayan teşhir üzerine kurulu bir sosyal medya

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.