Şimdi Ara

Hic bir sosyal paylasim sitesi kullanmayan erkek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asosyal Yaratık olmak demek her türlü sosyal platformadan uzak kalmaktır. DH hariç.
  • Valla insta açacaktım sonra dedim ki ulan ne paylaşayım ki sabah akşam evdeyim zaten? dedim açmadım ista falan. Ama bu konuda şöyle işliyor eğer yakışıklı ya da güzel bir elemansanız ve kullanmazsanız ilgi çekersiiniz ama çirkin şişko falansanız çoğu kişi asosyal onu kim takip edecek diye düşünür.
  • kısa süre instagram kullandım fakat sonra bıraktım(kendi fotolarımı değil çektiğim fotoları paylaşıyodum fotografcılık amaçlı)
    tesbih gruplarında takılmak için facebook açtım şifresini unutup kapattım
    şu an sadece çektiğim fotoları depolama paylaşma amaçlı flickr kullanıyorum.onun dışında yok
    sosyal medya haber vs takip etmek dışında tamamen vakit israfı gibi gelmeye başladı

not:erkeğim
  • Asosyaldir aga, hiç sağa sola çekmeyin.
    Kişi kendinden bilir...
  • İnstagram var.Arada komik videolar geliyor. Öyle takipçi falan kasmaya , tanımadığım kişileri eklemem pek.70 e yakın takipçim var belki azdır size göre.Nadir de story atarım
  • Sosyal medya kulllanıp kullanmamak eziklik ve havalı olma göstergesi değildir,zamanı boş yere öldürdüğünü düşünüyorum o yüzden kullanmıyorum ama kullananları ezmek gibi bir saçmalamıyorum,herkesin fikri farklı sonuçta.
  • Paylaşacak bi şeyim yok millet orda burda gezer ben napayim gitar cover mı
  • Seninki asosyallikten mi bilemem ama boyle mecralar genelde zaten insanlarin bos bos zaman oldurmesi icin vardir. Bunlari yogun kullanan insanlar da genelde bos insanlardir nitekim.
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Aynı ben...
  • Ben de kullanmıyorum. Sahte yaşantılardan, samimiyetten uzak paylaşımlardan gına geldi.
  • bir tek fake insta var o da molum iş için
  • Helal olsun binbaşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

eziktir asosyaldir, hiç arkadaşı olmadığı için sosyal medya açamaz ama sorsan çok erdemli olduğu için açmamıştır
    Çoğu samimi olmak üzere farklı ortamlardan tonla arkadaşım var, dışarı çıkınca yalnız kalma ihtimalim sıfır. 12 ülke gezdim aklının almayacağı etkinliklerde & festivallerde bulundum inanılmaz manzaralar gördüm gel gör ki bunları samimiyetim olmayan insanların bilip & görüp beğenmesi umrumda değil. Amaç ne bunun arkasında yatan cidden aklım almıyor. Adam çıkmış Şirinevler'de içtiği türk kahvesini paylaşmış 500 kişi de beğenmiş ne oldu şimdi, eline ne geçti?

Herkes Instagram'a göre yaşar olmuş, bazen samimi olmadığım arkadaşlarımla gezmek durumunda kalıyorum adam manzarayı görünce tam instalık deyip fotoğraf açısı arıyor yok selfie diye suratını kareye sokup manzaranın içine ediyor. Oturup o anın tadını çıkarmak varken başkalarına en havalı şekilde nasıl lanse ederim diye düşünmekten hayatı yaşayamaz olmuşsunuz. Sonra Türk genci neden mutsuz, neden boş diye sormayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 23 Temmuz 2018; 0:40:49 >

• Facebook ve dh yetiyor fazlasına gerek yok
  • Bir erkeğin instagram kullanması=karı aramak.
    Arayana saygım sonsuz. Ama kimse senin kıllı fotonu begenmiyor gercekte bunu bil.
  • yorumlari okumadim ama tahmin edebiliyorum cirkindir, sosyal degildir, hic arkadasi yoktur gibisinden kullanan ve kullanmayanlar arasinda surtusme cikmistir.

Kendime gelecek olursam twitter hic kullanmadim nedir ne degildir bilmiyorum hic ilgimi de cekmedi, uzun zaman facebook kullandim 2013 yilina kadar, hatta ben ilk kullanmaya basladigimda facebook turkce degildi forumlarda nasil uye olunur klavuzlar vardi. (bence bu durumda ayri rezillikti, sen adama ilkokuldan beri ingilizce ogret bir siteye bile uye olmayi beceremesin) dedigim gibi aktif olarak cok kullandim fb'u 2006-2013. facebookun arayuz degisimlerinin hepsini hatirliyorum sonra cok vakit harcadigimi farkettim bagimlisi gibiydim ve bir daha girmedim ( bunu farketmem maalesef 7 yilimi aldi oylesi bagimlilik iste )

instaya gelecek olursak 2013 de yabanci forumlardan ogrenmistim 2014 de uye oldum takildim falan ama baktim bu da bagimlilik yapiyor 1 yil kullanip biraktim onu da.

Su anda kullandigim hicbir sosyal mecra yok, dh forumda takilirim, ki eski tadi kalmadi forumun. 9 yildir uyeyim ve uye olmadan once de takip ederdim, eskinin ses sistemleri, pc mod konulari efsaneydi. Her gun yeni seyler ogrenirdik.

İnanin su an whatsapp bile kullanmiyorum, eksikligini de hissetmiyorum hic birinin. haftanin 5 gunu spor yapan biriyim, daha gecen hafta 3 yeni kitap aldim, bir kac yil once rahmetli olana kadar kopegim de vardi, Tum bunlarda belki yasinda etkisi vardir bir ay once 27 yasina girdim, bir cok seye hevesim falan kalmadi, bundan 4 ,5 yil once sosyal medyadan insanlarla tanisayim konusayim vs bende ilgi duyardim herkes gibi, artik boyle seyler cok yapay geliyor, kimseyi yargilamiyorum yanlis anlasilmasin, kullanmiyorum diyerek de ovunmuyorum, sadece vaziyet bu.

• Bandogge kullanıcısına yanıt
    Senin vaziyetler guzel
  • Ben de alayını sildim, kapattım. Üni grubu için Facebook kullanıyordum, bitince onu da sildim ve hala asosyalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-023BD6D30 -- 23 Temmuz 2018; 6:47:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.