Şimdi Ara

Harita ve navigasyon uygulamaları aslında internetinizi çok az kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ondan mı bende 300 mb veri yedi olarak gösteriyor , Hikaye resmen.

• Çalışan arkadaşlar için söylüyorum. Hiç ömrü hayatınızda %48 zam aldınız mı. Köprünün geçiş ve otoban ücretleri nedir öyle ya. Çalışanlar yıllık %8 bile zam alamazken. Bunun bir kanunu yokmu böyle. Yazık bu millete yemin ederim. Resmen vergi devleti oldu artık. Hizmet ise sıfır.

• İnşallah doğrudur ama inanmıyorum maalesef büyük ihtimalle bir yıl sonra bir mazeret sunup öyle olmadı böyle yaptın derler pek bir ümitli değilim artık ülkeden

• interwap kullanıcısına yanıt
    Here

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Hocam here tavsiye ederim offline olarak indirin cok iyi

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    zaten onu kullanıyorum sadece Yandex ve Google haritalar da böyle olmuştu ondan öyle yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Nokia kullandığım zamanlarda sadece birkaç kilobayt çekiyordu. Çünkü harita dosyasını indirilebildiği için ekstra bir indirime ihtiyaç duymuyordum. iOS ve Android navigasyon konusunda Symbian'a göre daha fazla veri tüketiyor.

Symbian ile alakası yok. Artık navi uygulamaları uydu görüntüsüne, 3 boyutlu POI özelliklerine sahip. Bahsettiğiniz çevrimdışı indirmeyi IOS ve Android sürümlerinde de yapabilirsiniz. 1kb indirmeden sizi istediğiniz yere götürür.

Ben özellikle yurt dışında HERE ile binlerce km yaptım çok işime yaradı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

zaten onu kullanıyorum sadece Yandex ve Google haritalar da böyle olmuştu ondan öyle yazdım.

Kullandığınız şehrin haritasını indirmeniz yeterli. Uydu görüntülerini açmazsanız kota yemiyor büyük miktarda.
    Hem Yandex hem Google hem de Here içi bu böyle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.