Şimdi Ara

Haritaya Poi nasil eklenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar. Bir restoran isletiyorum ve bu restorani navigasyon cihazlarina POI olarak eklemek istiyorum. Nasil yapildigini bilen var mi ?

Simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbaykam

Merhaba Arkadaslar. Bir restoran isletiyorum ve bu restorani navigasyon cihazlarina POI olarak eklemek istiyorum. Nasil yapildigini bilen var mi ?

Simdiden tesekkurler.

bunu eklemek istediğiniz harita derleyicisine mail atarsanız daha net cevap alırsınız
  • navieztrastan indirdiğiniz poi turkey poi content te poi dosyasının altına atmanız yeterli tabi cihaz yazılımız igo ve diğer versiyonları ise
  • Kaydet.Com
  • Cok Tesekkur ederim.
  • ARKADAŞLAR BANA ACİLLL YARDIIIMMM!!!!!!
    bi alışveriş merkezinde çalışıyorum ve yetkilim şubelerimizden birkaçının poi nagivasyonda görünmesini istiyor nasıl yapabilirim????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbr_urhan

ARKADAŞLAR BANA ACİLLL YARDIIIMMM!!!!!!
    bi alışveriş merkezinde çalışıyorum ve yetkilim şubelerimizden birkaçının poi nagivasyonda görünmesini istiyor nasıl yapabilirim????

Başarsoft harita larda görünmesi içinhttp://www.kaydet.com/ buraya kaydetmeniz lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler..peki ücret gerekiyor mu?
  • Hiç o konuda fikrim yok
  • ücretli evet o yüzden çok eksik bir poi oluyor ücretle kaydolmadı diye önemli bir çok yer sosyal tesis hastane görünmüyor bile doğru dürüst çizemedikleri insanların kayboldukları haritalarında. her biri için ayrı ayrı ücret var 4 ayrı başlık ve bölüm altında ücretli kayıt alıyolar uyanıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 13 Ağustos 2011; 10:07:41 >
  • Ekleme ucretinin olmasi cok sacma ve ciddi rakamlarda ise ekleme fiyati kimse buna yaklaşmayacaktir. Müşteri getirme acısından cok iyi fakat böyle bir servise ucret almalari sacma oldugunu düşünüyorum. Firma sadece ekleme fiyatlarindan para kazandigini varsayım olarak alsaydık doğal olabilirdi ama firma bundan nasil yüksek kazanc bekleyebilir ki..Farkli bir yaklaşim olacak ama Google veritabanina site adresi ekledigimiz zaman Google bizden ucret kesiyor mu...
  • Ücretsiz yapabilme şansım yok yani:S Peki teşekkür ediyorum herkese saolunn:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.