Şimdi Ara

'Baslangic Onarma' ne kadar surer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarimi actim Windows yukleniyor yazisinda baya bekledi ben de dayanamadim kapattim tekrar actim. Bi baktim 'Baslangic Onarma' diye bisey geldi. 2 saat oldu hala islem yapiyor bu ne zaman biter? Ayrica bu islem nedir, nicin yapilir, bi zarar gelir mi biraz anlatir misiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlangıç Onarımı Ne Kadar Sürer?

"Başlangıç onarımı" veya "attempting repairs", bir işletim sisteminin veya yazılımın başlatılmasını veya çalışmasını engelleyen sorunları otomatik olarak düzeltmeye çalışan bir süreçtir. Ne kadar sürdüğü, sorunun türüne ve bilgisayarının özelliklerine bağlıdır.

• Basit sorunlar genellikle birkaç dakika içinde çözülebilir.
    • Daha karmaşık sorunlar bir saat veya daha fazla sürebilir.
    • Bazı durumlarda, onarım işlemi tamamlanamayabilir ve sorunu manuel olarak gidermen gerekebilir.

Bir başlangıç onarımı çalıştırmaya başladığında, bilgisayarın ekranında "Attempting repairs" mesajını görebilirsin. Bu mesaj, onarım işleminin ne kadar sürdüğünü göstermez.

Bilgisayarının başlangıç onarımı sürecini hızlandırmak için yapabileceğin bazı şeyler şunlardır:

• Gereksiz çevre birimlerini çıkar.
    • Güvenli modda başlatmayı dene.
    • Son donanım veya yazılım değişikliklerini geri al.

Başlangıç onarımı tamamlandıktan sonra, bilgisayarın normal şekilde başlamalı ve çalışmalıdır. Ancak sorun devam ediyorsa, bir bilgisayar teknisyenine başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi zarar gelmez . pc yi normal açıldığı son haline döndürür en fazla . kişisel dosyalarını silmez. Bırak takılsın açılır o kendi kendine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

bi zarar gelmez . pc yi normal açıldığı son haline döndürür en fazla . kişisel dosyalarını silmez. Bırak takılsın açılır o kendi kendine :)

Neyse ki acildi, turp gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

bi zarar gelmez . pc yi normal açıldığı son haline döndürür en fazla . kişisel dosyalarını silmez. Bırak takılsın açılır o kendi kendine :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Ayrıca bişey itiraf edeyim 2 saat sürmedi. Acil bir işmiş gibi gözüksün diye öyle dedim, yoksa max. 7 dakka falan sürdü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 yil okul biraz fazla degil mi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.