Şimdi Ara

Sonraki mac icin uygun degil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar fm2016da gsye free transferden adebayor'u aldim ama ne hazirlik maci ne kupa ne lig maci oynatamiyorum. Grosskreutz da ayni sekilde secilemiyor. Pembe kutunun içinde seç tarzi bir sey yazıyor adinin önünde.

Bunun nedeni nedir yardimci olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarbiReyiz -- 12 Şubat 2016; 14:07:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Minibüsçü

Merhaba arkadaslar fm2016da gsye free transferden adebayor'u aldim ama ne hazirlik maci ne kupa ne lig maci oynatamiyorum. Grosskreutz da ayni sekilde secilemiyor. Pembe kutunun içinde seç tarzi bir sey yazıyor adinin önünde.

Bunun nedeni nedir yardimci olur musunuz?

yabancı sınırlamasına takılmışsınız bu yüzden de o oyuncuyu kadroya kayıt ettiremediniz. Sorun bu.

ocak ayına kadar oynatamayacaksınız kadroya kayıtlı olmadığı için. ama avrupa da eğer kayıt ettirdiysen oynatabilirsin.

Türkiye liginde 14 yabancı hakkınız var. 14 kişiden fazla yabancı oyuncuyu kayıt yaptıramassın.

Maç kadronda, yani 11+5'te 11 yabancı oyuncu olabilir. bunların hepsini istersen ilk 11'de kullanırsın, yedeklerin hep Türk olur.

• Yok hayir o kadar fazla yabancim yok. Grosskreutz u gercege uygun yapmislardir belki dedim ama adebayoru aldigimdan beri ne hazirlik ne turnuva maci hiçbir seyde oynatamiyorum. Takima sadece adebayoru ekledim transfer olarak.

her ikisinide lig ve avrupa kadrolarina ekledim. Hatta eklerkende secilemez olarak gorunuyorlardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Minibüsçü

Yok hayir o kadar fazla yabancim yok. Grosskreutz u gercege uygun yapmislardir belki dedim ama adebayoru aldigimdan beri ne hazirlik ne turnuva maci hiçbir seyde oynatamiyorum. Takima sadece adebayoru ekledim transfer olarak.

her ikisinide lig ve avrupa kadrolarina ekledim. Hatta eklerkende secilemez olarak gorunuyorlardi.

O cikan sey ne ise ona tiklayabilirmisin ne yazdigini daha detayli gorebilirsin..

Ve mumkunse ss al daha iyi yardimci olabilirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.