Şimdi Ara

Harley Davidson motor almayı düşünüyorum.Tavsiyede bulunur musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simdi bi mt 09 u keserken harleyde neymis diyesi geliyor tabi insanin benzin dusmani hantal agir sorunsuz makineler zevke hic bisey duyemem ama gereksiz pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasil konu la önce hd ye dayanıksız demişler sonra arkadaş hd den elektrikliye düşmüş hadi bu doğrusu birde mt09 la hd karşılaştırılmış ve mt09 dan sonra hd ye bakmam demis bu tercih ve zevk tabi ki ama öyle hd ler var ki imkanı olana gözümün önünde hd li abimi deri ceket yarım kask ve balon visor le görünce motorun yanında uç kız Instagram var mı lütfen diye haykırdı ve patinaj ile kalkınca bütün çarşı ayağa kalktı asfaltta performans ve hızdan bahsetmiyorum (ss ye göre bir zahmet yavaş olsun biri Chopper biri adı üstünde süper sport) bence bunun üstüne konu kilit arkadasım sende vitesli bir 125-250 CC ye geçtikten sonra harley duşun hayatın icin ve tabiki güvenlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagoldfagold -- 17 Şubat 2016; 0:07:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkz. HARLEY ALMAYI DÜŞÜNÜP DONANIM HABER'DEN YARDIM İSTEMEK.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba , 1998 model Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide makina sahibiyim. Benim amacım konuyu 5 yıl önce açan arkadaşa yanıttan ziyade doğru bilinen yanlışlardan bahsetmek isterim.

Harley Davidson motorlar inanılmaz kaliteli malzeme ve işçilikle üretilmiş motorlardır.Yıllar geçsede kromlarında olsun ya da boyalarında olsun kullanılan plastik malzeme de dahil olmak üzere deformasyon sözkonusu olmaz.Motor blok parçaları olsun en kaliteli ve dayanıklı materyallerle üretilmiştir. Bu sebepledir ki kolleksiyonluk adı altında Harley Davidson motorlar yıllar geçsede albenisini her zaman korur..

Yüksek hacimli motorlar üretildiği için motor yıpranması minimum seviyelerdedir ( chopperlar için yüksek cc demek daha az aşınan motor aksamı demektir)

Harley Davidson motorlar Japonlar kadar az arıza yapan makinalara sahip değildirler. Daha sık arıza yapması ve parça tedariğinin uzun süreli ve pahalı olması keyifli bir durum değildir. Mevcut yetkili servisler ellerinde sarf malzemesi dışında stokta parça bulundurmayışı da bu durumu daha da keyifsizleştirir..

Parçaları pahalıdır ( Türkiye için) . Aksesuarları çok daha pahalıdır. Bu tip motorlarda aksesuarların bol oluşu motorun değerini yükseltir ve alım satımda ciddi anlamda kolaylık sağlar..

1600-2000 cc tork canavarı makinalara binip 110 km hızla keyfini çıkararak kullanmanın zevkini yaşamak isteyen herkese tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

Bu nasil konu la önce hd ye dayanıksız demişler sonra arkadaş hd den elektrikliye düşmüş hadi bu doğrusu birde mt09 la hd karşılaştırılmış ve mt09 dan sonra hd ye bakmam demis bu tercih ve zevk tabi ki ama öyle hd ler var ki imkanı olana gözümün önünde hd li abimi deri ceket yarım kask ve balon visor le görünce motorun yanında uç kız Instagram var mı lütfen diye haykırdı ve patinaj ile kalkınca bütün çarşı ayağa kalktı asfaltta performans ve hızdan bahsetmiyorum (ss ye göre bir zahmet yavaş olsun biri Chopper biri adı üstünde süper sport) bence bunun üstüne konu kilit arkadasım sende vitesli bir 125-250 CC ye geçtikten sonra harley duşun hayatın icin ve tabiki güvenlik

Kardeş bunlar ne kullanıyorsa bende ondan istiyorum tamam benimde şu anda imkanım el vermez bir harley e binmeye. Ama bu yorumları gerçekten hak etmiyor böyle bir motor. Harley farklı bir dünyadır. Harley sadece bir motor değildir olamaz. Harleyli birisi gece yatakta tek yatmaz. Harley herşeydir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.