Şimdi Ara

HARMAN KARD AVR-142 + JBL SCS 200 DARTY DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jerryger

bugün media markttan aldım sistemi... Hk255-Hkts 9 1699 tl... Yalnız bağlantıyı sağlayamadım... Bağlantı için biri yardım edebilir mi acaba tv den ses alamıyorum...

Digiturk'ü ya da uydunuzu HDMI girişlerinden birine bağlayacaksınız receiver'ın. Daha sonra başka bir HDMI kabloyla receiver'ın HDMI out kısmından TV'nizin HDMI girişine bağlantı yapıyorsunuz. Bu şekilde ses alabilirsiniz.
  • Bu şekilde yapıyorum avr yi test ettiğimde bütün kolon testleri başarılı gözüyor... Fakat ses alamıyorum... Ayrıca bir optik kablo ile tv ve avr yi bağladım... Acaba avr nin menüsünden bir ayar mı yapmam gerekiyor...
    Ve son olarak acaba 255 hdmi ile ses aktarımı yapmıyor mu?
  • quote:

Ayrıca bir optik kablo ile tv ve avr yi bağladım...

Buna gerek yok. gorefest_nl arkadaşın dediği gibi bağlayın. Ses sistemini ilgili girişe getiriyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Buna gerek yok. gorefest_nl arkadaşın dediği gibi bağlayın. Ses sistemini ilgili girişe getiriyor musunuz?

İlgili girişe getirmek ne demek_? Avr menüsünde herhangi bir ayar yapmama gerek war mı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

İlgili girişe getirmek ne demek_? Avr menüsünde herhangi bir ayar yapmama gerek war mı...

Alıntıları Göster
    quote:

İlgili girişe getirmek ne demek_?

Uydu alıcısından çıkan HDMI kablonun diğer ucunu, AVR'nin arkasındaki hangi HDMI girişe bağladıysanız, AVR'yi o girişe ayarlayın demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 20 Ekim 2011; 17:22:21 >

• Sertaçs arkadaşa işin mantığını ve durumu izah ettiği için çok teşekkür ederim. Olayı anlayıp hallettim ve iyi ki bu sistemi almışım şu an için ses mükemmel... Fakat enteresan olan ses 25 den sonra yükselmeye başlıyor bunun nedeni ni bulamadım bir türlü... Cevap verip ilgilenen bütün herkese teşekkürler... Konu ile ilgili sürekli forumdayım dilim döndüğünce yeni arkadaşlara yardım etmeye çalışırım...
  • konu baslıgındaki sistem hala 999 ytl ye var stokta,
    napsam?

AVR142 nin nesi eksik sizce?

DTS ve DD ve proglogic2 var,

DTS hd, truehd vb bunlar çok şart şeyler mi? başka neyi eksik ki bu anfinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 24 Ekim 2011; 1:40:09 >
  • uppp :/
  • Bence alın...Üzerine 700 TL daha koyamıyorsanız kesin alın, bu fiyat aralığında rakibi yok...Amfi gayet güzel sadece güce biraz zayıf, ama jbl'leri sürüyor rahatça...
  • ben dün avr 142 ve jbl cinema 300 kombinasyonunu aldım media marketten 1350 tl ye fiyat ve kalite olarak uygun mu acaba .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolinestera

ben dün avr 142 ve jbl cinema 300 kombinasyonunu aldım media marketten 1350 tl ye fiyat ve kalite olarak uygun mu acaba .?

+350 ytl ye amfi aynı,
    scs200 ile cinema300 farkına deger mi bilmiyorum , 2sistemi de kullanmış dinlemiş birilerinin yorumu lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorefest_nl

Bence alın...Üzerine 700 TL daha koyamıyorsanız kesin alın, bu fiyat aralığında rakibi yok...Amfi gayet güzel sadece güce biraz zayıf, ama jbl'leri sürüyor rahatça...

güçten yna sorun olmaz, salon cok buyuk degil ayrıca daha once pc setimle beraber kullanmak üzere aldıgım Z5500 ü de kullanamamıştım, apartman malum.

bu arada kurulum için, yani hoparlor kabloları sub kablosu vb Dartyi arayip servis cagirma imkanım var mı?
    bunun zevkli oldugunu bilyorum ama kardesime aldım ve su an baska sehirdeyim kurulum yapılmamaıs halde evde bakırkoydee bekliyor alet.
  • Evet Darty kurulum yapıyor diye biliyorum...Ama ekstra ücret alırlar mı onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: gorefest_nl

Bence alın...Üzerine 700 TL daha koyamıyorsanız kesin alın, bu fiyat aralığında rakibi yok...Amfi gayet güzel sadece güce biraz zayıf, ama jbl'leri sürüyor rahatça...

güçten yna sorun olmaz, salon cok buyuk degil ayrıca daha once pc setimle beraber kullanmak üzere aldıgım Z5500 ü de kullanamamıştım, apartman malum.

bu arada kurulum için, yani hoparlor kabloları sub kablosu vb Dartyi arayip servis cagirma imkanım var mı?
    bunun zevkli oldugunu bilyorum ama kardesime aldım ve su an baska sehirdeyim kurulum yapılmamaıs halde evde bakırkoydee bekliyor alet.

Darty'de kargo da kurulum da ücretsiz. Yetkili servis gelip kuruyor, garanti süreci de yetkili servisin kurmasıyla başlıyor.

• quote:

quote:

ben dün avr 142 ve jbl cinema 300 kombinasyonunu aldım media marketten 1350 tl ye fiyat ve kalite olarak uygun mu acaba .?

+350 ytl ye amfi aynı,
    scs200 ile cinema300 farkına deger mi bilmiyorum , 2sistemi de kullanmış dinlemiş birilerinin yorumu lazım

jbl cinema 300 set olarak çok iyi ama anfide hdmı dan ses aktarımı yok ona canım sıkıldı optik ya da coaxıal dan almak zorunda kalıyorum buna bluray okuyucu eklicem bununiçin ps3 önerdiler ancak kırılmış versiyonlu olanları 1300 tl civarında piyasadaki bluray okuyucuların büyük kısmı orjinal dvd yada bluray istiyor diğerinide bulmak kolay değil

• quote:

quote:

quote:

+350 ytl ye amfi aynı,

jbl cinema 300 set olarak çok iyi ama anfide hdmı dan ses aktarımı yok ona canım sıkıldı optik ya da coaxıal dan almak zorunda kalıyorum buna bluray okuyucu eklicem bununiçin ps3 önerdiler ancak kırılmış versiyonlu olanları 1300 tl civarında piyasadaki bluray okuyucuların büyük kısmı orjinal dvd yada bluray istiyor diğerinide bulmak kolay değil

yok mu hdmi dan ses aktarımı?

peki amfide bir adet hdmı IN 3 de hdmi out var onlar ne işe yarıyor?

• tamamı görüntü aktarımı yanıi hdmı çıkışı olan 3 cihaz bağlayabiliyorsunuz diğer tabi bunların sesleri içinde optik yada coaxial çıkışından ayrı kablo çekmek zorundasınız
    ben hiremco fx turbo uydu alıcı kullanıyorum bunu görüntü için hdmı ses için optik çıkışla bağladım
    lcd de usmden fil izledim içinde coaxial kablo ile tv yi anfiye bağladım birde blu ray bağlarsan yine 2 bağlantı kablosu kullanacam yani tam bir kablo keşmekeşi
    ses gücü açısından sıkıntım yok ama bu olay baya sıkıcı
    allahtan hdmı out tan hepsinin görüntü çıkışı sağlanıtor bide ona ayrı ayrı çeksek iyice işimiz olacaktı :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolinestera -- 4 Kasım 2011; 0:34:44 >
  • Arkadaşlar merhabalar,

Ben bu sistem ile Logitech z5500 arasında kaldım. Bu konuda görüşleriniz nelerdir?

Ayrıca bu sistem 1.000 TL civarı DVD entegreli hazur sistemlere göre daha akılcı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksahinler

Arkadaşlar merhabalar,

Ben bu sistem ile Logitech z5500 arasında kaldım. Bu konuda görüşleriniz nelerdir?

Ayrıca bu sistem 1.000 TL civarı DVD entegreli hazur sistemlere göre daha akılcı değil mi?

bu sistem dediğin sistem hangisi
  • quote:

tamamı görüntü aktarımı yanıi hdmı çıkışı olan 3 cihaz bağlayabiliyorsunuz diğer tabi bunların sesleri içinde optik yada coaxial çıkışından ayrı kablo çekmek zorundasınız
    ben hiremco fx turbo uydu alıcı kullanıyorum bunu görüntü için hdmı ses için optik çıkışla bağladım
    lcd de usmden fil izledim içinde coaxial kablo ile tv yi anfiye bağladım birde blu ray bağlarsan yine 2 bağlantı kablosu kullanacam yani tam bir kablo keşmekeşi
    ses gücü açısından sıkıntım yok ama bu olay baya sıkıcı
    allahtan hdmı out tan hepsinin görüntü çıkışı sağlanıtor bide ona ayrı ayrı çeksek iyice işimiz olacaktı :)))

karıık yazmıssın :))

özetle:
    tamam hiremcodan veya blueray playerdan hdmi ları tv ye bagladın, bu ikisinin digital ses cıkıslarını da amfitye bagladın.ve de tv nin optilk outunu da amfie bagladın. tamam?2+3 = 5 kablo oldu.

Amfideki HDMi IN ve OUT lar ne işe yarıyor? ben bunu anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.