Şimdi Ara

HARMAN KARD AVR-142 + JBL SCS 200 DARTY DE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: kolinestera

tamamı görüntü aktarımı yanıi hdmı çıkışı olan 3 cihaz bağlayabiliyorsunuz diğer tabi bunların sesleri içinde optik yada coaxial çıkışından ayrı kablo çekmek zorundasınız
    ben hiremco fx turbo uydu alıcı kullanıyorum bunu görüntü için hdmı ses için optik çıkışla bağladım
    lcd de usmden fil izledim içinde coaxial kablo ile tv yi anfiye bağladım birde blu ray bağlarsan yine 2 bağlantı kablosu kullanacam yani tam bir kablo keşmekeşi
    ses gücü açısından sıkıntım yok ama bu olay baya sıkıcı
    allahtan hdmı out tan hepsinin görüntü çıkışı sağlanıtor bide ona ayrı ayrı çeksek iyice işimiz olacaktı :)))

karıık yazmıssın :))

özetle:
    tamam hiremcodan veya blueray playerdan hdmi ları tv ye bagladın, bu ikisinin digital ses cıkıslarını da amfitye bagladın.ve de tv nin optilk outunu da amfie bagladın. tamam?2+3 = 5 kablo oldu.

Amfideki HDMi IN ve OUT lar ne işe yarıyor? ben bunu anlamadım.

hdmı in lere anfiye tacağın cihazların görüntüsü için hdmı kablolarını takıyorsun yani 1 önde 2 arkada 3 ade hdmı in var hdmı out ise tvye hdmı kablo ile görüntü aktarıyor
    bunların sesi içinde ayrı ayrı kablo çekmek zorundasın hdmı da ses takviyesi olsa fazladan 2-3 kablo kullanmayacaksın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksahinler

Arkadaşlar merhabalar,

Ben bu sistem ile Logitech z5500 arasında kaldım. Bu konuda görüşleriniz nelerdir?

Ayrıca bu sistem 1.000 TL civarı DVD entegreli hazur sistemlere göre daha akılcı değil mi?

bu sistem dediğin sistem hangisi

Bu sistem demekle konunun başlığında yer alan "HARMAN KARD AVR-142 + JBL SCS 200 DARTY DE" sistemi kast etmiştim.
    Bu sistem, sonuçta çok yüksek kapasiteli olmasa da kaliteli bir amfi ve hoparlör grubundan oluşuyor.
    Yaptığım fiyat araştırmasında amfinin ikinci için 700 TL ve hoparlör için ise 900 TL civarında fiyatlar çıkıyor.
    Sonuçta DVD entegreli cihazlara göre bu cihazdan mutlak süretle daha iyi ses elde edeceğimi düşünmekteyim.

Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlara, yardımları için şimdiden teşekkür ederim.

• ben avr 142-jbl cinema 300 kullanıyorum yeni aldım anfi ses kalitesi olarak çok iyi ancak yukarıda yazdığım konulardan dolayı biraz kafam karıştı ayrıca 7.1 i desteklemiyor
  • quote:

ben avr 142-jbl cinema 300 kullanıyorum yeni aldım anfi ses kalitesi olarak çok iyi ancak yukarıda yazdığım konulardan dolayı biraz kafam karıştı ayrıca 7.1 i desteklemiyor
    anladım ama hdmi'ı neden amfiye yakıyosun ki? amfi goruntu mu verecek sanki? direk goruntu verecek olan Tv ye tek hdmi'ı?

ama receiverdan hdmi Amfiye gider, ses datasını orda bırakır ve sonra goruntuyu alıp anfiden hdmi outtan tv ye gider, bunu anlarım.
    hdmi dan ses olamsan amfide hdmi'ın işi ne? direk lcdtv ye baglamaz mıyız öyle olsa?
  • gimmeluck bence de çok haklısın.
    Bu amfinin en çok eleştirilen yönü güncel bazı 3D ses codeclerini desteklememesi ve medya oynatıcıdan veya blueray den gelen sesi bu formatlara uygun olmadığından ötürü daha düşük kalitede vermesi. Dün akşam darty de dinlediğim kadarıyla ve fiyat performans oranına bakıldığında gayet iyi bir cihaz.
    Avr li sistemler anladığım kadarıyla bütünleşik sistemlere göre her zaman daha iyi. Ses performansının daha iyi olduğu ve bağlanacak cihaz seçeneklerinin fazla olması
    bütünleşik sistemlere göze Avr ye avantaj sağlıyor.
    bu sistemde sadece Jbl scs 200 ün fiyatını araştırdığımda en ucuz bulabildiğim fiyat 750 TL civarı, Harman amfi için minimum fiyatlar ise çok daha yüksek. Dolayısıyla bu rakama bu cihaz benim gibi ana hedefi müzik dinlemek olanlar için iyi bir seçenek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksahinler

Dolayısıyla bu rakama bu cihaz benim gibi ana hedefi müzik dinlemek olanlar için iyi bir seçenek bence.

Ana hedef müzik ise bu sistem hiçbir zaman tatmin etmez...Hatta bırakın bu sistemi 3000 TL'lik sistem alsanız yine farketmez. Bu sistemeler sinema için ve o fiyatına işini iyi yapıyor. Bir de hdmi'dan ses aktarmamak gerçekten saçma, 1080p upscaling olsa yine de normal karşılanabilir fakat bu durumda sadece hdmi girişi artırmaya yarıyor. Yani TV'de iki hdmi girişi varsa bu amfiyle bunu 4'e çıkarabilirsiniz.......
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.