Şimdi Ara

Harman Kardon 3480 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bölümdeki konuları yarım saat kadar inceledim ama alakalı veya bana yardım edecek bir konu bulamadım eğer varsa kusura bakmayın.

sorunum : bi arkadaşım Harman Kardon 3480 anfi almış benden buna uygun bi subwoofer istedi uyumlu ve kaliteli ses veren bir model aklına gelen varsa yardım edebilir mi ? (not : fiyatı önemli değildir)

şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler...

• kimseden bi cevap yokmu yaww
  • jbl marka tüm bass hoperlörler uygundur. yani %100 uyumludur diyebilirim. nortridge serisi olduğu için... alacağın bassın hz değerleri kullandığın hoperlörlerinkinden daha düşük olmalıdır ki bass ev sinema siteminde bekleneni verebilsin. model olarak dediğim gibi piyasadaki markaların bass hoperlörlerinin çoğu birlikte güzel çalar.
  • hocam çok saol yaa hem cevabın için hemde ilgin için cevap gelmeyince forumu biraz daha araştırdım ve yüksek ihtimalle sendin galiba cevabında jbl es250p den bahsediyordun. yanlış hatırlıyo da olabilirim. onu önerdim ama kendisi için istemiyormuş işyerinden bi arkadaşı için sormuş oda bugün 3000 ytl lik bi subwoofer almış hangi modeli almış bilmiyorum ama o anfi o subwoofer ı ne kadar taşır veya diğer kolonlarla ne kadar senkron olur merak ediyorum.

( bu arada geliba subwoofer ı üst komşusuna kıllık olsun die alıyormuş ama o kadar parayı veripte sadece o amaçla kullanmayacağı kesin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_creek -- 10 Ağustos 2009; 23:49:46 >
  • 3000ytlik subwoofer bizim bildiğimiz subwooferlardansa hepsini taşır merak etme. 25cm lik sublarıda taşır. ama 3000 liralık bir subwoofera ne kadar ihtiyacı var onu bilemem ama kef gibi bişey almıştır herhalde...güle güle kullansın bir problem olunca burdan sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.