Şimdi Ara

harman kardon avr 155 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet yardım lütfen eve sinema sistemi kurmak istiyorum pek bir bilgim yok açıkcası o yüzden yardımlarınızı bekliyorum bugün dogubankta harman kardon avr 155 fiyatını sordum 155 çektiler normalmı ? Bimekste de 1500 vermiş fiyat kafam karıştı acıkcası bu kadar fark olurmu piyasada :X ayrıca o anfi hakkında yorum ve kullanmak istedigim kolonlar PIONEER S-H240V-QLW sizce basitmi kalır o anfiye ?

• 212 media markta avr 155 + hkts 9 sistemi 2000 ytl ye veriyorlar. ben de pek anlamadığım için bu ikisi nasıldır uyumlumudur bilemiyorum ama dinlediği sesler gayet iyiydi.
    tabii üstatlar eksiklerini artılarını daha iyi bilirler.
  • ben size m/M garantılı sıfır anbalaj olarak vereyim elimde var 1000 tl hkts11 le kampanyalı almıstım malıyetı budur isterseniz pm atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-satilik-harman-kardon-avr260-amfi-38447675/detay
    Bir reklam da benden Son fiyatı konuşuruz.

Pardon reklam maksadım yoktu :)

• avr 155 eğer ileriyi düşünüyorsan giriş seviyesi bir amfi.bana sorarsan avr 160 öneririm. hem yeni seri hemde daha iyi. istersendewww.multimedyadukkani.com dan özelliklerine bakıp karar verebilirsin. sitede paket sistem bile var. bir öneride de ben bulunmak istedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostpr -- 8 Mart 2011; 8:12:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.