Şimdi Ara

HARMAN KARDON AVR 160 NASILDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar başlıktaki modeli ani bir kararla aldım, hi fi konusunda pek bilgili sayılmam. 1300 tl ye geldi 9 taksitli fiyat.İade ve değişim şansım var. Bu fiyat aralığında iyi bir seçimmidir ? Giriş seviye bir kullanıcıyı uzun süre idare edermi ?
    Ve tabiki hoparlör tavsiyesi de lazım 30 m2 odada stereo müzik ve home cinema için kullanmayı düşünüyorum. Teşekküler.

• Be ne yoğun ilgi Şaka bir yana hiç mi bilgisi olan yok. Tamam model yeni ama tecrübeli arkadaşlar birşeyler söyleyebilir heralde.
  • Selam

Nereden aldın. Bizde nasiplenelim.

Hoparlör olarak HARMAN KARDON HKTS 7 TAVSİYE EDERİM.
  • Slm, pm attım aldığım yeri. hoparlör olarak raf tipi değilde hacimli birşeyler bakıyorum. seçenek çok fiyatlar 500 tl den başlıyor ucu yok zaten. İlk etapda 2 adet ön alıp ilerde 5.1 e çıkarım diyorum bakalım.İst. bostancı civarı bol çeşit görebileceğim bir yer var mıdır alışveriş merlezleri dışında ?
  • Harman KArdon marka olarak iyi bir marka fakat fiyat performans başarısı Türkiye şartlarında oldukça kötü.Anfiniz giriş seviyes için yeterli ama o fiyata 2. el de düşünürseniz çok daha iyi alternatifleriniz var.
  • Alternatif olarak önereceğiniz marka model var mı ? Ve tabi teknik farkları nedir ? Aslında benim HK seçimimin başılca nedeni estetik oluşu. Ama dış kasa görüntüsü bir yere kadar..
  • Yamaha RX-45x serisi ya da güncel model olan Yamaha RX-467 olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harman Kardon Avr 255 Hk
    15 yıl önce açıldı
    HARMAN KARDON HKTS 210 SUB 230
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 467 güzel görünüyor, nerden ve kaça bulabilirim ? Yamaha ns 555 leride yakından inceleyeceğim yarın. Birde şuna takıldım avr 160 ın özelliklerinde 7x35w 8 ohm, 7x110w 6 ohm değerleri var ns 555 de 6 ohm olduğuna göre bu hoparlörü besleyememe sorunu çıkarmaz heralde avr 160 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 5 Mayıs 2010; 0:32:08 >
  • Arkadaşlar Klipsch rf 52 leri dinledim bu gün oldukça tatmin edici geldi bana. Fiyat bilgisi olan varmıdır en uygun nerden kaça alıbiliriz?
  • Sertaç bence tamamı ile bence forumla dalga geçiyorsun yani... Satılık avr 260 diyorsun... Pioner lsx diyorsun ve bir de avr 160 aldım nasıldır ??? diyorsun... Bide bu ne perhiz de olsun bitsin ... :
  • quote:

Orijinalden alıntı: gassero

Sertaç bence tamamı ile bence forumla dalga geçiyorsun yani... Satılık avr 260 diyorsun... Pioner lsx diyorsun ve bir de avr 160 aldım nasıldır ??? diyorsun... Bide bu ne perhiz de olsun bitsin ... :

konunun tarihini tekrar kontrol etmenizi tavsiye ederim
  • Sen üfle bakalım kaç promil çıkacak
  • Olsun bak forum canlandı birden : ))
  • Üstad Harmanı satmışssın hayırlısı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.