Şimdi Ara

..HARMAN KARDON AVR 255 ALDIMM.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HASSANS BİDE BİŞEY DİYCEM ÖNDEKİ KAPAKLARDAN 1 ÇİFT Mİ 2 ÇİFTMİ ÇIKTI SENDEN
  • 1 çift yedek yok
  • hasansanfi çok güzel ama sana tavsiyem kolonları es 80 al bugün dinledim çok hoş sesleri var.
  • bide hasans sende kaç kumanda var
  • Biraz geç oldu ama hayırlı olsun,
    Keyifli dinletiler...
  • kursad_75 bidaha olmasın şaka şaka dostum eyvallah sağolasın artık bu merak saplantıya dönüştü bikere kolonları focalmi alsam acaba?
  • nickelx kardeş avr 255 i yeni açılan optimum media markt tan aldın sanırım fiyatı 1300 civarıydı eğer ordan aldıysan senden önce ben avr 355 i 1800 e aldım iki amfiden birer tane vardı bir sonraki gün tekrar mağzaya gidince meraktan 255 i ne zaman sattıklarını sorduğumda benim gibi çok araştıran birinin aldığını söylemişlerdi doğrumudur.
  • media marktan 1 tane kalmış açılışta teşhirden kaptım hemen bide garanti 5 taksit olmuş media mark
  • @comedian63 ,
    Harman Kardon 355 iy ifiyata almışsın güle güle kullan.

@nickelx,

Sana da hayırlı olsun. HKTS11 almanı tavsiye ederim. 2 serisi ile en iyi alascağın sesi alırsın. Stereo okadarda vasat değil. Mesela gece herkez yattıktan sonra FM açıyorum. onun verdiği stereo yayını düşün -70 DB'de subwoofer çok güzel tepki veriyor. Gerisini sen düşün. Kısık ses ama tüm detaylara hakim oluyorsun. Stereo sistmelere göre tabiki geri kalıyor ama aratmıyor diyebilirim.
  • teşekkür ederim mehmet hkts 11 i de media markt beylikdüzünden 1200 ytl ye aldım.en uygun orda bu arada alacak arkadaşların dikkatine media market çalışanlarının etiket üzerindeki fiyattan indirim yapma opsiyonu var yani pazarlık yapabiliyorsunuz 1399 du hkts 11 infiyatı indirim yaptılar hi fi sistem takım liderini bulun ve başlayın pazarlığa
  • teşekkürler nickelx; Sana bir sorum olacak benim plazmanın altında hd blu ray filmler indirip izlemek için topladığım hdmı çıkışlı bir bilgisayarım var hdmı çıkışla direk plazmaya bağladığımda görüntü ve sesi alıyorum fakat bunu avr 355 üzerinden yaptığımda görüntü geliyor fakat ses gelmiyor acaba bilgisayarın çıkışının 1.3 olmadığındanmıdır yoksa başka ayarmı yapmam gerekiyor avr 355 video ve ses çıkışını hdmı yaptığım halde gelmiyor.Bilgisayardan Stereo çıkıştan avr ye bağladığımda sesi alıyorum fakat sağlıklı değil acaba optik çıkışlı bir anakart alsam sağlıklı olurmu iyi ve optik çıkışlı bir ses kartı 330 ytl civarı ama ana kart daha ucuz hangisi daha sağlıklı ve mantıklı olur
  • hdmi dan olmuyorsa anakart optic çıkış yapabilirsin ama izledigin program ne km playermı pc deki o programlar üzerinde ayar yapıyomusun ..biraz daha detaylı yaz
  • k-lite codec var clasik mp, gom player,vlc hepsi mevcut ac3 ayarlarınıda dolby digital ve 5.1 yapmama rağmen sesi alamadım realtek ayarlarınıda yaptım ama yok ses bir türlü gelmiyor en güzeli optic çıkışlı bir kart diye düşünüyorum, hdmı ile direk görüntüyü tv ye aktarıp optic girişi avr ye başka çaresi yok gibi gözüküyor senin böyle bir denemen oldumu malum blu ray filimler çok para ve çok az, blu ray dick oynatıcılarda pahalı, bilgisayarda hem hd hem blu ray film yüzlerce bulabiliyosun bu şekilde izliyorum tavsiye ederim böyle bir sistemi bu arada sende göztepe optimum media markettenmi aldın sabah açılışa gittiğimde avr 255 1 tane teşhire açılmış 1300 ytl civarıydı aynı şekilde benim avr 355 te 1 tane ve teşhirdeydi ikisi arasında gittim geldim 355 e karar verdim merak ettim saygilar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian63

teşekkürler nickelx; Sana bir sorum olacak benim plazmanın altında hd blu ray filmler indirip izlemek için topladığım hdmı çıkışlı bir bilgisayarım var hdmı çıkışla direk plazmaya bağladığımda görüntü ve sesi alıyorum fakat bunu avr 355 üzerinden yaptığımda görüntü geliyor fakat ses gelmiyor acaba bilgisayarın çıkışının 1.3 olmadığındanmıdır yoksa başka ayarmı yapmam gerekiyor avr 355 video ve ses çıkışını hdmı yaptığım halde gelmiyor.Bilgisayardan Stereo çıkıştan avr ye bağladığımda sesi alıyorum fakat sağlıklı değil acaba optik çıkışlı bir anakart alsam sağlıklı olurmu iyi ve optik çıkışlı bir ses kartı 330 ytl civarı ama ana kart daha ucuz hangisi daha sağlıklı ve mantıklı olur

hdmi kabloyu direk tvye bağladığınızda sesve görüntü geliyorsa bilgisayarınız hem sesi hemde görüntüyü hdmi üzerinde aktarıyor demektir.
    Bu nednele bilgisayarın ayarlarını değiştrimeden önce avr'nin ayarlarını iyi ce incelemenizde fayda var diye düşünüyorum.

Bilgisayarda oynattığınız filmler blu-ray iso mu yoksa mkv formatındaki blu-ray rip'ler mi?

Ayrıca bilgisayarında mediacenter kullanıyorsanız aşağıdaki linkte yer alan codec ayarlarını yapmanız öneriliyor.
    Ben şu anda mediacenter altından mkvler dahil her türlü video formatını sorunsuz oynatabiliyorum.

görüntüyü DVI-HDMI üzerinden sesi ise maalesef stereo olarak tv'ye aktarıyorum. Insallah yakın bir zamanda hkts11 ve avr255 veya avr355 kombinasyonu ile kullanıyor olacağım.
    Şu anda piayasa araştırması yapıyorum. Sizin çnerebileceğiniz uygun fiyat veren yerler varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleshlord -- 26 Aralık 2008; 14:59:01 >

• fleshlord öncelikle yardımın için teşekkür ederim inşallah kısa zamanda sende istediğin sisteme geçersin..en uygun fiyata gelince sana söyleyebileceğim tek yer media market inan bana avr 355 ve hkts 11 için uzun süre bekledim çok araştırdım eğer istanbulda oturuyorsan sana tavsiyem öncelikle beylikdüzündeki şubesine gitmen ümraniyedeki çok satış yaptığı için indirime yanaşmıyor orada 2499 olan avr 355 beylikdüzünde 1690 dı, ben ilk açıldığı gün göztepe e5 teki optimum alışveriş marketteki media marketten 1800e aldım avr 355i yaklaşık 1 hafta sonra beylikdüzü şubesinde 1690 fiyatı görünce şaşırdım ve neden böyle bir fiyat politikası olduğunu sordum hi fi sistem takım lideri musa beye oda kendi şubeleri arasında bile bir rekabet olduğunu söyledi ve müşterinin mağza çalışanıyla pazarlık yapabileceğini söyledi, bunun üzerine o sıra hkts 11 almayan ben 1399 etiket fiyatı üzerinden musa beyle pazarlığa başladım ve 1200 ytlye hkts 11 siyah ve 320 ytl olan arka hapörler ayaklarını 200 ytl ye aldım. Benim hikayem bu inşallah yardımcı olmuşumdur.

• önerilerin için çok sağol.

Ben de mediamarkt Ümraniye'ye ye gidip "yahu bunlar piyasaya göre daha pahalı" deyip geri dönüyordum.
    Demek yanlış şubeye gidiyormuşum :)

senin söylediğin fiyat cidden cok cok iyi. benim hkts11+avr255 için çeşitli yerlerden aldığım fiyatlar 3000-3400ytl arasında değişiyor . Ki bunlar peşin fiyatları
    senin ssistem avr355 olmasına rağmen daha uygun bir rakama gelmiş.

hemen çıksam Beylikdüzü'ne yetişir miyim acaba
  • comedian63: HDMI'dan AVR255 üzerinden ses aktaramama sorununu çözebildin mi? Aynı olay bende de var da.
    Bendeki sistem Pioneer LX5090, HK AVR255, PS3, WII ve PC bağlı. PC dışında diğerlerinin ses ve görüntü aktarımında problem yok AVR255 üzerinden. PC'de Gigabyte x48-dq6 anakart ve HIS ICEQ4 4850 Crossfire çalışıyor. HDMI çıkışını HIS'in DVI-HDMI dönüştürücüsü üzerinden AVR'ye aktarıyorum. Ama görüntü var, ses yok. Direkt olarak plazmaya bağlayıp ses oraya acaba gidecek mi diye denemedim. AVR'yi de daha firmware ile upgrade etmedim. Sen çözebildin mi sorununu? Enteresan geldi de bana.
  • Hp laptop hdmi çıkışından ses problemim yok.Ses Hdmi dan aktarılabiliyordu.Ancak DD ve Dts olmuyordu.onuda Ac3 filter dan hallettim.Şu an LAptop dan Sorunsuz
  • bendede samsung r560 nbook var önce dts göremedim sonra km player dan ayarladım oldu ses ve görüntü sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

bendede samsung r560 nbook var önce dts göremedim sonra km player dan ayarladım oldu ses ve görüntü sorun yok

DD ve DTS olmayan filmlerde Avr 255 ne gösteriyor.Bende multi Channel yapıyor sadece SubWofer çalışıyor.Diğer kolonlardan ses gelmiyor.

Birde otomatik speaker kurulumu yaptın mı ben yapamıyorum.Firmware upgrade yapmadan önce yapmıştım.Şimdi olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.