Şimdi Ara

..HARMAN KARDON AVR 255 ALDIMM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni aldım daha deniyemedim.deniyip en azından yamaha 361 den sonra nasıl farklar algıladım yazıcam.

• Dostum hayırlı olsun, hk 255 benim de listem de. Nerden ve kaça aldınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

yeni aldım daha deniyemedim.deniyip en azından yamaha 361 den sonra nasıl farklar algıladım yazıcam.

Hayırlı olsun ama hoparlörleride yenilemek gerekir şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

yeni aldım daha deniyemedim.deniyip en azından yamaha 361 den sonra nasıl farklar algıladım yazıcam.

Hayırlı olsun ama hoparlörleride yenilemek gerekir şimdi
    nickelx hastalık yayılmaya başladı sende önceden sarıp içiyodun şimdi burundan çekiyorsun ilerde damardan almaya başlarsın altanın dediği gibi yanına bide b&w 255 hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinali35 -- 6 Aralık 2008; 12:02:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cinali35

nickelx hastalık yayılmaya başladı sende önceden sarıp içiyodun şimdi burundan çekiyorsun ilerde damardan almaya başlarsın altanın dediği gibi yanına bide b&w 255 hayırlı olsun güle güle kullan

Alıntıları Göster
    media marktan 1 tane kalmış açılışta teşhirden kaptım hemen bide garanti 5 taksit olmuş media mark

• quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

media marktan 1 tane kalmış açılışta teşhirden kaptım hemen bide garanti 5 taksit olmuş media mark

Alıntıları Göster
    quote:

nickelx Tarih 6 Aralık 2008; 13:02:39

güle güle kullanasın kardeş,hayırlı olsun.hastalık yayılmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyvox

quote:

nickelx Tarih 6 Aralık 2008; 13:02:39

güle güle kullanasın kardeş,hayırlı olsun.hastalık yayılmaya devam

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar bizde orta sınıfa terfi ettik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harman Kardon Avr 255 Hk
    15 yıl önce açıldı
    HARMAN KARDON HKTS 210 SUB 230
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sağolun arkadaşlar bizde orta sınıfa terfi ettik

Alıntıları Göster
    Sayın nickelx, kaça aldınız avr255 i, güncel fiyatını öğrensek ilgilenen arkadaşlara da yardımcı olursunuz ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Sayın nickelx, kaça aldınız avr255 i, güncel fiyatını öğrensek ilgilenen arkadaşlara da yardımcı olursunuz ....

Alıntıları Göster
    valla cihazı kurcalıyorum menusü biraz karışık hdmi den monitörüme bağladım ekrandan ayarlıyorum.yamahaya göre cinema dsp si çok az niye koymamışlar anlamadım.gece görüntüsü çok hoş en güzel görüntülü receiver diyebilirim.ama dedigim gibi cihaz üzerinden ayarlar zor yamaha 361 kolaydı. stereo su güzel.gündüz daha iyi test ederim.radyosu yamahadan daha iyi çekiyo ilginç.tizler daha iyi gibi.hatta iyi.

• quote:

valla cihazı kurcalıyorum menusü biraz karışık hdmi den monitörüme bağladım ekrandan ayarlıyorum.yamahaya göre cinema dsp si çok az niye koymamışlar anlamadım.gece görüntüsü çok hoş en güzel görüntülü receiver diyebilirim.ama dedigim gibi cihaz üzerinden ayarlar zor yamaha 361 kolaydı. stereo su güzel.gündüz daha iyi test ederim.radyosu yamahadan daha iyi çekiyo ilginç.tizler daha iyi gibi.hatta iyi.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun dostum.. gülegüle kullan..
    tizler iyiyse sorun yok senin için gerçekten en şık tasarımlı avr HK lar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

hayırlı olsun dostum.. gülegüle kullan..
    tizler iyiyse sorun yok senin için gerçekten en şık tasarımlı avr HK lar.

Alıntıları Göster
    harman kardon yamahada sonra şiir gibi sesi var gerçekten aradıgım ses pc den creative x-fi ses kaertını bile söktüm onboard ses kartına spidif bağladım dedigim gibi yamahanın sesi çok sert bide filimler için daha çok cinema dsp si var ama hk 255 çok iyiama belki yamahanın 1800 ve üstü serileri iyidir hk kadar iyi stereo ses verebilir.

• quote:

harman kardon yamahada sonra şiir gibi sesi var gerçekten aradıgım ses pc den creative x-fi ses kaertını bile söktüm onboard ses kartına spidif bağladım dedigim gibi yamahanın sesi çok sert bide filimler için daha çok cinema dsp si var ama hk 255 çok iyiama belki yamahanın 1800 ve üstü serileri iyidir hk kadar iyi stereo ses verebilir.

Alıntıları Göster
    dostum hayırlı olsun,yabancı forumlarda hk nin yeni serileri ile ilgili problemlerden bahsediliyordu umarım bunlar yeni firmwareler ile aşılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

dostum hayırlı olsun,yabancı forumlarda hk nin yeni serileri ile ilgili problemlerden bahsediliyordu umarım bunlar yeni firmwareler ile aşılmıştır.

Alıntıları Göster
    EET AMA YENİ FİRMWARE VAR İNDİRDİM SİTESİNDEN AMA KURMADIM NASIL YAPILACAGINI TAM ÇÖZÜYÜM BİDE 45 DAKKA SÜRÜYOMUŞŞ..pc3 bağlantısıyla ilgiliydi çok muhim degil zaten adamların sitesinde var firmware.
  • quote:

EET AMA YENİ FİRMWARE VAR İNDİRDİM SİTESİNDEN AMA KURMADIM NASIL YAPILACAGINI TAM ÇÖZÜYÜM BİDE 45 DAKKA SÜRÜYOMUŞŞ..pc3 bağlantısıyla ilgiliydi çok muhim degil zaten adamların sitesinde var firmware.

Alıntıları Göster
    nickels hayırlı olsun. gule gule guzel gunlerde kullanman dıleklerımle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuneSUN

nickels hayırlı olsun. gule gule guzel gunlerde kullanman dıleklerımle.

Alıntıları Göster
    teşekkürler june sun
  • quote:

teşekkürler june sun

Alıntıları Göster
    halen kaça aldığınızı belirtmemişsiniz.
    ya da ben mi kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski

halen kaça aldığınızı belirtmemişsiniz.
    ya da ben mi kaçırdım

Alıntıları Göster
    hk 255 sony f6000 kolonlarla çok iyi uyum sağladı eğer değiştirirsem jbl es 80 alırım zaten harman bünyesinde jbl uyum sorunu olmaz.
  • quote:

hk 255 sony f6000 kolonlarla çok iyi uyum sağladı eğer değiştirirsem jbl es 80 alırım zaten harman bünyesinde jbl uyum sorunu olmaz.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun arkadaşım.Ben yeni firmware yükledim.45 dakika sürmüyor 20-25 dakikada bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasans

Hayırlı olsun arkadaşım.Ben yeni firmware yükledim.45 dakika sürmüyor 20-25 dakikada bitiyor.

Alıntıları Göster
    sagol hassans updatede den sonra degişiklik oldumu bide ne kablosu kullandın
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ps3 sorunları varmış bende olmadığı için denemedim.Ama herhnagi bir değişiklik görmedim.

Kablo olarak standart rs232 kablosu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.