Şimdi Ara

..HARMAN KARDON AVR 255 -YAMAHA NS-555

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tekrar hkardon avr 255 aldım yamaha ns-555 ns-c444 ns-333 ve hkardon hks subbasının u guruba kattım ses çok iyi oldu hk avr 255 i özlemişim 137 den sonra detayda baya farketti avr 137 ye iyi demiştim ama avr 255 gerçekten güzelmiş nerdeyse avr 355 alıyordum sonra vazgeçtim resim eklemeye fırsatım olursa ekliycem ama almak istiyenler gönül rahatlığıyla alabilir bu settenn.

• hayırlı olsun nickelx,
    sub ve amfi hariç sistemimiz aynı,hk sub ayrı da satılıyor mu
  • AYRI SATILMIYOR kolonları bi arkadaş aldı ben subbası piano kaplaması ymamha ile mükemmel bi uyum sağladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 9 Kasım 2009; 19:38:32 >
  • BUGÜNDE BAYRAM TATİLİ SAYESİNDE HK AVR 255 İMİ UPDATE ETTİM ..İNTERNET sitesi değişmişti yazılım yeni gelmiş yarım saat sürdü başarılı bir şekilde update yapıldı avr 255 i olanlar updatelerini yapsınlar..
  • güle güle kullan,yeni sistem yeni heyecen
  • sende sistem değişkligine gidiyosun galiba 663 ile 9,6 lar gidiyo demek
  • yok dostum 663 duracak ondan çok memnunum.ama 9.6 lar sanırım gidecek.benim oğlan evin içinde deli dana gibi koşuyor,
    bir iki kere çarptı hop. lere.korkuyorum üzerine devirecek diye,maazallah teki 26,5 kg.evlat herşeyin önünde.onun için hem
    ebat hemde ağırlık olarak daha ufak bir şeyler bakıyorum kendime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harman Kardon Avr 255 Hk
    15 yıl önce açıldı
    HARMAN KARDON HKTS 210 SUB 230
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla demek 663 duruyo bende biliyosun 663 kullandım hk255 almadan aynnı fiyata yamaha 765 alıyodum harman aldım gene ama merak işte acaba yamahamı alsaydım.nekar dinlesekte insan bi diğerinden vazgeçemiyor ama yamaha hk a göre daha parlak çalıyor..ne bileyim bend eşaşırdım biraz ondan biraz bundan..
  • yamaha ve HK da parlak çalar. bak sen RX-V765 alacaktım diyene. başkasına önermiyordun kendine alıyorsun ama. helal sana.
  • benim param var o arkadaşın bütçesi kısıtlıydı...zaten 663 kullandım biliyosun ikisi aynı 765 ile..765 in cinema efektleri biraz aklımı çeldi..sadece yoksa hk 255 güzel alet zaten çok para olsa zaten hk dun 2*100 watt olan yeni receivırını alırdım 4-5 milyar..
  • bence hk255 de güzel cihaz.ben hiç 663 ün yerine 765 düşünmedim,o güzelim gül kurusu ekranı mavimi yeşilmi nedir sony nin ekrananına
    benzetmişler.bir de cihaz zayıflamış daha hafif sebebi nedir diye baktım,663 te front A+front B speaker var,765 te sadece front A var.her
    halde budur neden diye düşündüm.başka fark yok gibi zaten.ama hk denemek bende isterdim
  • a+b speker kırpılmış evet ama sanki upscale özelligi gelişmiş mi ne öyle bişeyler olmuştu galiba tam emin değilim hk255 sade cihaz enchanger filan yok efect yok ymamaha 663 de bidünya ayar var efeklerin bile derecesi ayarlanıyor.harman steryoda iyi yamaha filimde diyelim olayı çözelim bide pre outtan power anfi bağlıycam heralde steryo için.zaten düşünme sende var 663 ha sıfırdan yeni alsan 765 alırdın.yoksa tabiki satıp alınmaz 765..663 güzel alet zaten işte bende bişey var hermarkayı denemek istiyorum.denon marantz onkyo bu cihazları hiç almadım daha denon 2310 aklımı çeliyo biraz 2100 tl ye arkadaşa aldık ama tipini sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 30 Kasım 2009; 17:16:41 >
  • 2310 güzel cihaz benimde iki arkadaşa aldık beraber kurduk.iyi makina iyiii...yalnız çok kullanıcı dostu bir menüsü yok; o kötü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

benim param var o arkadaşın bütçesi kısıtlıydı...zaten 663 kullandım biliyosun ikisi aynı 765 ile..765 in cinema efektleri biraz aklımı çeldi..sadece yoksa hk 255 güzel alet zaten çok para olsa zaten hk dun 2*100 watt olan yeni receivırını alırdım 4-5 milyar..

vik vik vik bende inandım zaten. 663 ile 765 aynı bilmiyodun tabi öğretinceye kadar.

ne yaptığınız beni ilgilendirmez.

bende sağduyudan ve saygıdan bol bir şey yok.

sizde yoksa ve gaflet ve dalalet içinde ki gafil avlanmalar devam ederse banada aşağılamak için zemin ve tepki oluşturmayın.
  • herzamanki gibi gene dediğin anlaşılmıyor kim kime öğretmiş neyi öğretmiş biraz açık yaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.