Şimdi Ara

harman kardon avr 360 ve avr 460 kullanan arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar Harman/Kardon HKTS 20-30-60 serisinin satışı çok yakın bir tarihte başlanacak diye haberler aldım.HKTS 7-11 ile aralarında estetik olarak değişiklikler bulunmak mesela sadece HKTS-60 sat. hp.leri flat olmasıdır ilave olarak ise 20-30-60 serisinde olan sub.ürünleri tümü 200W'tır modeller arasındaki farklar ise sat.hp.lerin güç farklarıdır.Eski seriyi bilen arkadaşlar HKTS-7-11 sub hp. büyük kabine sahiptir.Yeni seride ise daha ufak ve şık bir görüntüye bürünmüştür.
    AVR'lere gelecek olur isek AVR360 ve 460 HDMI 1.4a 3D desteği gelmiştir şuanki tüm HD ses formatlarını destekler hd media player kullanan ve ps3,xbox360 kullananlar bu ürünü kullandıklarında hiçbir şekilde normal ses sistemde (tv ile direkt yada normal kompakt sis.)kullanmak istemeyeceklerdir.
    csar avr 360 ve hkts-11 yada hkts-30 senin işini çok çok iyi bir şekilde görür ve hayran kalabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harman/Kardon-JBL

arkadaşlar Harman/Kardon HKTS 20-30-60 serisinin satışı çok yakın bir tarihte başlanacak diye haberler aldım.HKTS 7-11 ile aralarında estetik olarak değişiklikler bulunmak mesela sadece HKTS-60 sat. hp.leri flat olmasıdır ilave olarak ise 20-30-60 serisinde olan sub.ürünleri tümü 200W'tır modeller arasındaki farklar ise sat.hp.lerin güç farklarıdır.Eski seriyi bilen arkadaşlar HKTS-7-11 sub hp. büyük kabine sahiptir.Yeni seride ise daha ufak ve şık bir görüntüye bürünmüştür.
    AVR'lere gelecek olur isek AVR360 ve 460 HDMI 1.4a 3D desteği gelmiştir şuanki tüm HD ses formatlarını destekler hd media player kullanan ve ps3,xbox360 kullananlar bu ürünü kullandıklarında hiçbir şekilde normal ses sistemde (tv ile direkt yada normal kompakt sis.)kullanmak istemeyeceklerdir.
    csar avr 360 ve hkts-11 yada hkts-30 senin işini çok çok iyi bir şekilde görür ve hayran kalabilirsin.

HKTS 11 ile HKTS 30 arasındaki farkları biraz açarsanız sevinirim son zamanlarda çok ilgimi çeken bir durum ilk agızdan dinlemek harika olurdu TŞKLER.

• özür yanlış başlığa yazmışım:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanardag06 -- 19 Ocak 2011; 23:36:26 >
  • keyman2 ,

HKTS11 sistemi sat.hp.ler yani uydu hp.ler kanal başına 65W'tır subwoofer ise 200W'tır.HKTS-30 ise kanal başına sat.hp.ler 120W'tır subwoofer ise 200W'tır.Birde Sub.hp.nin kabini biraz daha estetik bir yapıya bürünmüş ve sat.hp.ler daha ergonomik bir yapıda.Bilmem bu kadarı yeterlimidir.
  • Selam arkadaşlar... hdmi 1.4 çıkışlı 3D destekli bir avr standart yayını 3D ye dönüştürüyor mu yoksa 3D oynatan bir dvd bağlamak mı gerekiyor? Eğer 3D oynatıcı bağlamak gerekiyorsa avr nin 3D desteklemesinin çok fazla önemi oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eesen
    Selam arkadaşlar... hdmi 1.4 çıkışlı 3D destekli bir avr standart yayını 3D ye dönüştürüyor mu yoksa 3D oynatan bir dvd bağlamak mı gerekiyor? Eğer 3D oynatıcı bağlamak gerekiyorsa avr nin 3D desteklemesinin çok fazla önemi oluyor mu?

standart yayini 3d ye donusturmez avr, 3d yayını tv ye tasır , cokta onemlı degıl , 1.4 hdmi olması 3d erken daha oturmadı, para kısmı ayrı mevzu...
  • merhaba,
    AVR'ler sadece switcher olarak çalışır ve doğal olarak bu ürünlere gireceğiniz ürünü eğer özelliğinde var ise 1080p'upscale edebilirler ve bağlayacağınız bluray oynatıcı 3d ise tv.nizde 3d ise avr'nizinde HDMI 1.4 ve 3d desteğinizin olması gerekmektedir.Aksi takdirde verim alamazsınız.
    İyi seyirler.
  • keyman2 mesaj atmışsın ancak yeni görebildim.kullanmış olduğun avr de bulunan hdmı girişlerden herhangi birine uydu alıcısını bağladıktan sonra kumandadan hangi inputa bağladıysan o moda alıcaksın avr yi örneğin ben tv/sat. modunda uydu alıcısını kullanıyorum ve hdmı3 bağladım.tv/sat. moduna aldığımda kumanda dan avr tuşuna basıp source setup tan video için video setup ta hdmı3'ü seçiyorum sonra da ses için audio soruce den de hdmı3 seçiyorum ve avr tuşu ile menu den çıkıyorum ses ve görüntü geliyor bu şekilde.Görüntü biraz kötü oluyor diyorsun tv.deki görüntü işleme ile avr deki görüntü işleme biraz farklılıklar gösterebilir.istersen video modes tuşundan görüntü ile ilgili ince ayarlamalar yapabilirsin.(spor,naturel,cinema..v.s. gibi.)yazılım olayında ise baya düşük bir versiyon kullanıyorsun.enson yazılımı yükletmeni tavsiye edebilirim.hem hdmı da ses veya görüntüde bazen kesilmeler yapıyordu onlar biraz daha iyileştirilmiş bu sorun yalnızca uydu alıcılarında özellikle digitürk pluslarda oluyordu.hemde hdmı 1.4a 3d desteği gelmiş bu özelliklere sahip bir avr cihazın olmuş olur.Ancak yazılımı kendin yükleyecek isen herhangi bir hata yapmamaya yada elektrik kesintisi olmamasına dikkat etmelisin yoksa yüksek meblalarda fiyat çıkabilir çünkü digital processor arızalanabilir.Bunun için bence servisinde yazılımını yüklettir gerçi 30$-35$ bir ücret alıyorlar ama hem riske girmemiş olursun hemde işin garanti olur.bilmem yardımcı olabildim mi.

• quote:

keyman2 mesaj atmışsın ancak yeni görebildim.kullanmış olduğun avr de bulunan hdmı girişlerden herhangi birine uydu alıcısını bağladıktan sonra kumandadan hangi inputa bağladıysan o moda alıcaksın avr yi örneğin ben tv/sat. modunda uydu alıcısını kullanıyorum ve hdmı3 bağladım.tv/sat. moduna aldığımda kumanda dan avr tuşuna basıp source setup tan video için video setup ta hdmı3'ü seçiyorum sonra da ses için audio soruce den de hdmı3 seçiyorum ve avr tuşu ile menu den çıkıyorum ses ve görüntü geliyor bu şekilde.Görüntü biraz kötü oluyor diyorsun tv.deki görüntü işleme ile avr deki görüntü işleme biraz farklılıklar gösterebilir.istersen video modes tuşundan görüntü ile ilgili ince ayarlamalar yapabilirsin.(spor,naturel,cinema..v.s. gibi.)yazılım olayında ise baya düşük bir versiyon kullanıyorsun.enson yazılımı yükletmeni tavsiye edebilirim.hem hdmı da ses veya görüntüde bazen kesilmeler yapıyordu onlar biraz daha iyileştirilmiş bu sorun yalnızca uydu alıcılarında özellikle digitürk pluslarda oluyordu.hemde hdmı 1.4a 3d desteği gelmiş bu özelliklere sahip bir avr cihazın olmuş olur.Ancak yazılımı kendin yükleyecek isen herhangi bir hata yapmamaya yada elektrik kesintisi olmamasına dikkat etmelisin yoksa yüksek meblalarda fiyat çıkabilir çünkü digital processor arızalanabilir.Bunun için bence servisinde yazılımını yüklettir gerçi 30$-35$ bir ücret alıyorlar ama hem riske girmemiş olursun hemde işin garanti olur.bilmem yardımcı olabildim mi.

Bilgler için teşekkürler emek etmişsiniz son durum söyle bendeki cihaz arızalı çıktı ama yazılımsal ama hatalı üretim bilemiyorum tuner hariç stabil çalışan tek bir yeri yoktu malesef hatta bazı tespitlerimi H/K topiginde paylaştım üstelik satıcıda chek ediponayladı yeni almış olmamdan kaynaklı bende iade ettim cihazı zira bi kere miğdemi bulandırdı şimdi açıkcası kararsızım hatta ABD deki cihazların konfigrasyonları çok ilgimi çekti her ne hikmetse ABD ye yapılan cihazlar teknik deger ve özellik olarak bagtıgımda avrupa cihazlarından barizacık ara önde gözüküyor genelde ve fiyat olarakda inanılmaz ucuz bu hem beni bir avrupa ve tr vatandaşı olarak uzdu açıkcası bu nasıl bir durumdur algılayamadım tamam her daim aynı ürüne avrupa ve özellikle abd den çok çok fazla bedelle almaya alışığız ama avrupanın bu kadar genelle fark yedigine ilk kez şahit oldum bu manada fikirleriniz benimiçin önemli eger gözden kacırdıgım yahut yanlış anladıgım bir şey varsa yardımcı olur ve bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız mutlu edersiniz saygılar.

İlaveten sizin gözünüzle avr 360 ve 460 arasındaki kayda deger farklar konusunda da fikirlerinizi merek ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 3 Şubat 2011; 2:31:20 >

• bence avr360'ınızda ayarlar ile ilgili sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorum çünkü ürün çok stabil çalışmakta ve gayet de hızlı keşke teknik servisten destek alsa idiniz çünkü ordaki arkadaşlar gayet ilgililer ürünler ile ilgili olarak.Diğer fiyat olayına gelirsek ürünü abd den alınca tuner kısmı düzgün çalışmıyor çünkü bizde xx.50 xx.75 gibi ara frekansları taramıyor etrafımda abd den ürün alıp da pişman olan çok var bu nedenden dolayı hem ürünü 110V olarak alıyorsun sonrada 220V regülatör yaptırman gerekiyor.arıza olduğunda da ürünü servise verdiğinde garanti harici olacağından dolayı ücret çıkınca bir daha düşünüyor insan.ürünü yurt dışına geride gönderemiyorsun garantili olarak bakılsın diye baya masraflı oluyor.
    Benim fikrimi soracak olursan tr garantili al ve avr360 ile avr460 arasındaki farktan bahsetmişsin sadece çıkışlarının gücü biraz daha yüksek avr460'ın ve kumandası üniversal akıllı kumanda olarak kullanabiliryorsun farklı cihazları öğretip tek kumanda da toplayabiliyorsun.desteklediği ses formatları aynıdır.ikisinde de hdmı 1.4a 3d vardır.

• quote:

bence avr360'ınızda ayarlar ile ilgili sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorum çünkü ürün çok stabil çalışmakta ve gayet de hızlı keşke teknik servisten destek alsa idiniz çünkü ordaki arkadaşlar gayet ilgililer ürünler ile ilgili olarak.Diğer fiyat olayına gelirsek ürünü abd den alınca tuner kısmı düzgün çalışmıyor çünkü bizde xx.50 xx.75 gibi ara frekansları taramıyor etrafımda abd den ürün alıp da pişman olan çok var bu nedenden dolayı hem ürünü 110V olarak alıyorsun sonrada 220V regülatör yaptırman gerekiyor.arıza olduğunda da ürünü servise verdiğinde garanti harici olacağından dolayı ücret çıkınca bir daha düşünüyor insan.ürünü yurt dışına geride gönderemiyorsun garantili olarak bakılsın diye baya masraflı oluyor.
    Benim fikrimi soracak olursan tr garantili al ve avr360 ile avr460 arasındaki farktan bahsetmişsin sadece çıkışlarının gücü biraz daha yüksek avr460'ın ve kumandası üniversal akıllı kumanda olarak kullanabiliryorsun farklı cihazları öğretip tek kumanda da toplayabiliyorsun.desteklediği ses formatları aynıdır.ikisinde de hdmı 1.4a 3d vardır.

Öncelikle cevap için Tşkler.
    Öncelikle yetkili arkadaşlarda gerekli kontrolleri yaptıktdan sonra bana hak verdiler M/M deki ve servise gitmesi gerektigi söylediler kumanda dahil sorunum vardı o sebeple fıraldıgım bir cihazın orjinalden sorunlu olması içime sinmedi

Ama abd cihazları konusunda hala ısrarlıyım yazdıklarınıza katılıyorum özellikle arıza durumu kısmı mühim ama diger söyledikleriniz sorun teşkil etmeyen şeyler bence en azından çok önemli degil Şöyleki degil yanında bana yani avr me kattıgı artılarla kıyaslayınca göze bile gelmez .
    Mesela bakın bir önceki nesil olan avr 355 bile gerçekten daha dolu dolu bir cihaz 360 a göre kumadası bile bahsettiginiz akıllı kumanda ipod dog bile yanında 3d ye takılmasam kesınlıkle 355 alırdım yanılıyormuyum sizce

son olarakda garantı konusunda sonuna kadar haklısınız ama M/M ama ithalatcı heleki 2 si bir arada olursa süper en basiti yaşadıgım olayda piyasadan almış olsaydım mecbur tamirl,i cihazı kabullenmek zorunda kalacaktım üstelik bendeyken degil aldıgımda sorunlu oldugu halde sadece söylemek istedıgım onuda direk H/K avrupa ya söyluyorum sanki abd dekiler ve o ürünlerin satıldıgı diger ülkeler hariç ki neredeyse butun avrupa bızle aynı cıhazı alıyor 2. sınıf mış gibi daha düşük donanım ama H/K kalıtesıde daha pahalıya bızlere üstel,ik 360 ın orjınal katalogunda kumandası 460 ınkıyle aynı gozukuyoriçinden cıkan manuelde benim tr ithalatcısına tek sitemim cihazların adam akkıllı bir kullanım klavuzu yok malesef eçiş büçüş üstelik ortalama hazırlanmış bir şey var beklerdimki türkçe bir pdf dosyasının sitesinde barındırılmış olmasını

umarım fazla uzatmamışımdır ehil bir kalem bulunca insan yazdıkca yazıyor saygılar

• Arkadaşlar herkese merhabalar. Büyük bir heyecan ve mutluluka 2 adet studio 190 ve avr 36o aldım:D kendilerini keşif halindeyim:D avr 360 ın önündeki usb porttan müzik okutamadım. şuan için yeni kullanıorum. sanırım usb sadece güncelleştirme falan yapmak için galiba. kullanan arkadaşlardan var ise bilgi istiyorum.
    herkese tekrar selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

selam kardesim benim nacizane onerım jbl degılde harman kardon avr yı harman kardon hoparlorde kullanman yonunde sorularına gelınce; benım bahsettıgım 20-30-60 hkts serılerının ust modellerı ancak tr de bulunmuyo en azından ben goremedım baska bır mesajında htfs 2 ile 3 un farkını sormussun htfs 2 hkts 11-16-18 ıcın hoparlor ayagı htfs 3 ıse hkts 20-30-60 ıcın hoparlor ayagı aralarındakı fark bu. bende sıze benzer sıstemlerde kullanıyorum zaten hd fılmler-ps3-dıgı plus ayrıca bılgısayarıda avr 360 a bagladım optıkten delı bısey oldu:) son olarak dıyecegım sey eger butce varsa kesınlıkle avr 360+hkts 11 kombınesını alman yonunde hersey gonlune gore olsun ıyı yıllar sımdıden
    quote:

Orijinalden alıntı: csar

quote:

tesekkurler cok sukur ıyıyız:) sende ıyısın ınsallah?ben mm den 1750 tl ye aldım ama bırazda sans oldu 2 gun once acılmıs teshır urunuydu ve ınan sıfırdan farkı yoktu jelatınlerı dahı ustundeydı:) hkts 11 i 1250 tl den 3 taksıtle aldım valla sub olarak hkts 20-30-60 ların sub ınında degısıcegını sanmıyorum ama gercekten cok sık bır sub ı var ben sıddetle tavsıye ederım avr 360 + hkts 11 uyumu tek kelımeyle mukemmel

Sakgoz79 selam dostum ben sistem kurmaya çalışıyorum ve aynen senin kullandığın avr 360 + hkts 11'i inceliyorum birkaç gündür ve aradığım cümleyi senden buldum :) tek kelimeyle mükemmel diyorsun yani. Kafamı karıştıran şey subwofer olarak jbl tavsiye etmeleri falan oldu gerek varmı sence? ben 1+1 evde oturuyorum ilk sırada 1080p filmler sonra ps3 sonra müzik zevklerim arasında. samsung led tv var 8 serisi. işte kuracağım kombinasyon bunlarla olacak,

son olarakta sana birşey daha sormak istiyorum cahilliğimi maruz görün sub olarak 20-30-60 falan demişsiniz bu hkts11'in içindeki subwofer değilmi?Ve hkts 11 in içindeki sub kaç oluyor 10 mu? :) biraz açıklarsanız memnun olurum

Merhaba sakgoz. Epey eski bir mesaji hortlatmis olacagim fakat ps3 u sattigimdan beri sistem oyle yatiyor. Pc ye baglarim diye dusunmustum epey arastirdim dts gibi ses formatlarini pc den alamayacagimizi en azindan saglikli olmayacagini ya da ust duzey bir ses karti almak gerektigini okudum hep. Sen optik ten bagladim canavar gibi oldu yazmissin. Benim pc de optik var ise sen de gayet guzel ses aliyorum ps3 ten aldigim sesten bir farki yok diuorsan yarin denemeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cgartiz C kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi senenin mesajını alıntıladınız bilemiyorum ama heralde 4 sene olmuştur inanın hatırlamıyorum bile ama tek hatırladığım creative in çok kaliteli bir ses kartı vardı bende onun üzerinden pc den dolby digital ses alıyordum
  • quote:

Hocam hangi senenin mesajını alıntıladınız bilemiyorum ama heralde 4 sene olmuştur inanın hatırlamıyorum bile ama tek hatırladığım creative in çok kaliteli bir ses kartı vardı bende onun üzerinden pc den dolby digital ses alıyordum

dostum mesajın bi 4 senesi var :) tamam teşekkür ederim ama en sağlıklısı bi ps4 alacağım hem blue ray filmlerim hem blue ray konserlerim oyle ce yatıyor, oyun oynamak ta cidden öyle bir ses sisteminde çok keyifli, pc de oyun oynamak sıkıntı olabiliyor, zaten haftada toplasan şu keyiflerimize ayırabileceğimiz vakit 2 saati geçmiyor onda da adam akıllı tadını çıkartmak gerek.
  • Cgartiz C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kesinlikle katılıyorum görüşlerinize, şöyle ifade edeyim alıntı yaptığınız mesaj tarihinden bugüne ben bu ses ve görüntü işlerine servet bayıldım şimdiki sistemle 4 sene önce siyahla beyazın ötesinde fark oldu ama cüzdanda da tersi yönde fark oldu haliyle :)
  • quote:

Aynen öyle kesinlikle katılıyorum görüşlerinize, şöyle ifade edeyim alıntı yaptığınız mesaj tarihinden bugüne ben bu ses ve görüntü işlerine servet bayıldım şimdiki sistemle 4 sene önce siyahla beyazın ötesinde fark oldu ama cüzdanda da tersi yönde fark oldu haliyle :)

Bizim de keyfimiz bu olacak o kadar, duyu organlarımız için en iyisini istemek suç mu :) Allah sağlık versin para gelir gider.
  • biraz hortlatıyorum konuyu fakat avr 360 son sürüm olmasına rağmen 3d oynatmıyor elimdeki butun hdmi kablolarla ps4 u dırek tv ye baglayarak denedım 3d calıstırıyor fakat araya amfıyı aldıgımda 3d sınyalı gondermıyor, bu sorunun nedenını bılen var mıdır?
  • Güncellemesini yapmadınızsa 3D izleyemezsiniz.
    2012 Yılında MediaMarkt 'an AVR 360 + HKTS 60 hoparlör sistemini satın aldım. Sanırım hepsi 3.500 TL ya falan gelmişti tam hatırlamıyorum.
    Son derece memnunum. Ancak bir tavsyem olacak. AVR ye bağladıktan sonra filmlerde ve hd lig maçlarında aralarda beyaz noktalar görür olmuştum. Denemeler yaptım ve çözümü buldum. Bazılarınız farkında bile olmayabilirler ama büyük ekranlı TV de ve iyice bakınca pixellerde beyaz noktalar olduğunu göreceksiniz. Çözüm HDMI By pass etmek. Yani, AVR nin menüsü ekrana gelmeyecek. Ses seviyesi falan. BYPass etmezseniz görüntüde bu beyaz noktacıklar oluyor. Bilginiz olsun. Cihazdan soğumuştum. Çözümü bulunca rahat ettim. Zevkle kullanıyorum.
    Bir sorum olacak. Cihaz 7+1 destekli. HKTS 60 hoparlörden 2 tane ayrı satılır mı? Ya da satılmazsa 2 li satılan Harmankardon hoparlör seti var mıdır?
    Şöyle bir tane buldum az önce . Başka çarem yok ise hkts 60 a yakın kalitesi var mıdır?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/HARMAN-KARDON-HKS-4-BQ-Hoparl%C3%B6r,103452,502973,1339157.html?langId=-14

HARMAN KARDON HKS 4 BQ Hoparlör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 12 Şubat 2015; 10:40:54 >

• Arkadaşlar daha önce de oluyordu şimdide başladı.AVR 360 ım var. Digiturk IQ plus ve dsmart reciever ım var. AVR bir anda görüntüyü kesiyor. Çat çat yapıp duruyor bazen geliyor bazen gelmiyor görüntü. Daha yeni firmware da yok yüklenecek. Cihaz iyice sinirlerimi bozdu maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.