Şimdi Ara

harman kardon avr 360 ve avr 460 kullanan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yazdıgım linkte avr 360 vede 460 ları 1.4 3d hdmı ya yukseltimesini adım adım anlatıyor.
    çok başarılı bir link harman kardon avr almaya kesin karar verdim . daha önceki yazılarımda da samsung htc-
    6930 la arasında kaldıgımı söylemiştim. hatta 6930 u sipariş vermiştim 3d vede kablosuz oldugu için gecikince iptal ettim. fakat biraz paraya kıyıp avr 360 anfi vede hk 11 alcağım .gerçi hop takımı için yarın doğubankta gezinecem ama avr 360 kesin.

http://www.youtube.com/watch?v=rWpo2cAmj8k

inşallah faydalı olmuşumdur.

• dostum bende avr 360 ve hkts 11 + htfs 2 sahıbıyım şiddetle tavsıye ederım muthıs bır set halıne gelıyo tadından yenmıyo bu arada dogubanktan bulman zor avr 360 ı bence medıa marktlara bak ben umranıye mm den aldım avr yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

dostum bende avr 360 ve hkts 11 + htfs 2 sahıbıyım şiddetle tavsıye ederım muthıs bır set halıne gelıyo tadından yenmıyo bu arada dogubanktan bulman zor avr 360 ı bence medıa marktlara bak ben umranıye mm den aldım avr yı
    merhaba sakgoz nasılsın
    ben bugün doğubankta gezindim .istediğim avr 360 sadece üst katta dikmen elektronikte vardı.
    fiyat çok yüksekti. mm den avr 360 ı kaça aldın acaba birde hkts 11 in fiyatını yazarsan sevinirim.
    ha bu arada yeni hkts 20-30-60 hoplar ocak ayından itibaren gelecek dediler .
    hkts 11 subı çok büyük değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can akgün

merhaba sakgoz nasılsın
    ben bugün doğubankta gezindim .istediğim avr 360 sadece üst katta dikmen elektronikte vardı.
    fiyat çok yüksekti. mm den avr 360 ı kaça aldın acaba birde hkts 11 in fiyatını yazarsan sevinirim.
    ha bu arada yeni hkts 20-30-60 hoplar ocak ayından itibaren gelecek dediler .
    hkts 11 subı çok büyük değilmi.

Alıntıları Göster
    tesekkurler cok sukur ıyıyız:) sende ıyısın ınsallah?ben mm den 1750 tl ye aldım ama bırazda sans oldu 2 gun once acılmıs teshır urunuydu ve ınan sıfırdan farkı yoktu jelatınlerı dahı ustundeydı:) hkts 11 i 1250 tl den 3 taksıtle aldım valla sub olarak hkts 20-30-60 ların sub ınında degısıcegını sanmıyorum ama gercekten cok sık bır sub ı var ben sıddetle tavsıye ederım avr 360 + hkts 11 uyumu tek kelımeyle mukemmel

• quote:

tesekkurler cok sukur ıyıyız:) sende ıyısın ınsallah?ben mm den 1750 tl ye aldım ama bırazda sans oldu 2 gun once acılmıs teshır urunuydu ve ınan sıfırdan farkı yoktu jelatınlerı dahı ustundeydı:) hkts 11 i 1250 tl den 3 taksıtle aldım valla sub olarak hkts 20-30-60 ların sub ınında degısıcegını sanmıyorum ama gercekten cok sık bır sub ı var ben sıddetle tavsıye ederım avr 360 + hkts 11 uyumu tek kelımeyle mukemmel

Alıntıları Göster
    sağolasın iyiyim
    mm 360ın normal fiyatı nekadardı hatırlıyormusun vede ellerinde ürün varmıydı ?
    bende alabilirmiyim aynı fiyattan acaba ?

• ha birde ürünü update ettimi acaba?
  • quote:

ha birde ürünü update ettimi acaba?
    urunu update etmedım cunku 3-d tv sahıbı degılım update dedıklerıne gore tamamen 3-d tv ler ıcın. ben aldıgımda son urundu yenı partı geldımı bılmıyorum gıdıp bakmak lazım arastırmak bırazda gezmek lazım:)
  • quote:

urunu update etmedım cunku 3-d tv sahıbı degılım update dedıklerıne gore tamamen 3-d tv ler ıcın. ben aldıgımda son urundu yenı partı geldımı bılmıyorum gıdıp bakmak lazım arastırmak bırazda gezmek lazım:)

Alıntıları Göster
    bakırköye saturun açılacak hk 360 indirimli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

bakırköye saturun açılacak hk 360 indirimli olabilir.

Alıntıları Göster
    nerede acılacak acaba samsungx ben bakırköyde oturuyorum kapısında yatayım
  • quote:

saturun sitesine bak yakında diyor.
  • samsungx dıyosa vardır bı bıldıgı gıt yat derım kapısında sımdıden:) nasılsın samsungx ustadım bu arada?
    quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

• quote:

samsungx dıyosa vardır bı bıldıgı gıt yat derım kapısında sımdıden:) nasılsın samsungx ustadım bu arada?
    quote:

quote:

İyiyim sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

samsungx dıyosa vardır bı bıldıgı gıt yat derım kapısında sımdıden:) nasılsın samsungx ustadım bu arada?
    quote:

quote:

İyiyim sagol

Alıntıları Göster
    okk şimdi belli oldu nerde açılacağı sitesinde yazmıyor ama yakında marmara forum açılacak orada açılacaktır kesinlikle. sağolun

• quote:

okk şimdi belli oldu nerde açılacağı sitesinde yazmıyor ama yakında marmara forum açılacak orada açılacaktır kesinlikle. sağolun

Alıntıları Göster
    samsungx, denon 3311 fiyatı lazım en düşük nerde bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

samsungx, denon 3311 fiyatı lazım en düşük nerde bulabilirim ?

her halde 4000 tl cıvarı fiatı bence yüksek belli bir yer yok ama mm deki stok fazlası ürünlerde ilerde olabilir tahminim iyi araştırılırsa 3000 çıvarı alınabilir.
  • quote:

Sakgoz79 selam dostum ben sistem kurmaya çalışıyorum ve aynen senin kullandığın avr 360 + hkts 11'i inceliyorum birkaç gündür ve aradığım cümleyi senden buldum :) tek kelimeyle mükemmel diyorsun yani. Kafamı karıştıran şey subwofer olarak jbl tavsiye etmeleri falan oldu gerek varmı sence? ben 1+1 evde oturuyorum ilk sırada 1080p filmler sonra ps3 sonra müzik zevklerim arasında. samsung led tv var 8 serisi. işte kuracağım kombinasyon bunlarla olacak,

son olarakta sana birşey daha sormak istiyorum cahilliğimi maruz görün sub olarak 20-30-60 falan demişsiniz bu hkts11'in içindeki subwofer değilmi?Ve hkts 11 in içindeki sub kaç oluyor 10 mu? :) biraz açıklarsanız memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: csar

quote:

Sakgoz79 selam dostum ben sistem kurmaya çalışıyorum ve aynen senin kullandığın avr 360 + hkts 11'i inceliyorum birkaç gündür ve aradığım cümleyi senden buldum :) tek kelimeyle mükemmel diyorsun yani. Kafamı karıştıran şey subwofer olarak jbl tavsiye etmeleri falan oldu gerek varmı sence? ben 1+1 evde oturuyorum ilk sırada 1080p filmler sonra ps3 sonra müzik zevklerim arasında. samsung led tv var 8 serisi. işte kuracağım kombinasyon bunlarla olacak,

son olarakta sana birşey daha sormak istiyorum cahilliğimi maruz görün sub olarak 20-30-60 falan demişsiniz bu hkts11'in içindeki subwofer değilmi?Ve hkts 11 in içindeki sub kaç oluyor 10 mu? :) biraz açıklarsanız memnun olurum

Alıntıları Göster
    Hkts 11bq
    Hfts2bq
    Avr260
    toplam 3017TL evsinemam.com'da araştırdığım yerlere göre iyi fiyat, daha iyisini bilen var mı? Arkadaşlar bir de Htfs 2 BQ ile 3BQ arasındaki fark nedir?

• quote:

Hkts 11bq
    Hfts2bq
    Avr260
    toplam 3017TL evsinemam.com'da araştırdığım yerlere göre iyi fiyat, daha iyisini bilen var mı? Arkadaşlar bir de Htfs 2 BQ ile 3BQ arasındaki fark nedir?

Alıntıları Göster
    260 ın fiyatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

260 ın fiyatı nedir ?

Alıntıları Göster
    bulduğum en iyi fiyat burda 1669TL

http://evsinemam.com/?modul=urun&metot=liste&marka=7&sirala=sira&gorunum=liste&sayfa=2&sira=sira&yon=asc

• selam kardesim benim nacizane onerım jbl degılde harman kardon avr yı harman kardon hoparlorde kullanman yonunde sorularına gelınce; benım bahsettıgım 20-30-60 hkts serılerının ust modellerı ancak tr de bulunmuyo en azından ben goremedım baska bır mesajında htfs 2 ile 3 un farkını sormussun htfs 2 hkts 11-16-18 ıcın hoparlor ayagı htfs 3 ıse hkts 20-30-60 ıcın hoparlor ayagı aralarındakı fark bu. bende sıze benzer sıstemlerde kullanıyorum zaten hd fılmler-ps3-dıgı plus ayrıca bılgısayarıda avr 360 a bagladım optıkten delı bısey oldu:) son olarak dıyecegım sey eger butce varsa kesınlıkle avr 360+hkts 11 kombınesını alman yonunde hersey gonlune gore olsun ıyı yıllar sımdıden
    quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.