Şimdi Ara

HARMAN KARDON HK 3490 incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
21.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • subwoofer bağlamadan yeterli bas ve iyi bir ses alabilirsem ustam dediğim gibi yeterli olacaktır şu açıdan bakalım şimdi kolonlar zaten geçici olacak öncelikle apartmanda sorun oluyor ses zaten yüksek ses açamam ama kalite güç görünüm açısından tavizim var biraz bu sony hoparlörden bir çift öne bir çift arkaya bağlasam toplamda en fazla 1200 liraya felan patlar hoparlör veya POLK AUDIO RTI-A7 gibi bir kule yi gönül ister ama fiyatları 1000 euro lardan başlıyor sonuç olarak bu amfiye sesi sonuna kadar açamayacağım için 4 adet bu sony lerden bağlasam güzel bir ses ve güçlü bir bas alabilirmiyim
  • sony nin kolonları pek randımanlı olmuyor bence hk ts 11 en cazip 5.1 sub ta çok güçlü yer kaplamaz 1000 tl çıvarı bulunabilir
  • jbl de olabilir kolonları güçlü ve ihtişamlı duruyor cervin vega titus olsada alsak dev gibi ev sinema sistemim var hocam aslında bilgisayara bağlı ben biraz paraya kıyıp daha görüntülü ve ihtişamlı bir sistem kuracam niyetim bu yer önemli değil avr 360 yerine hk 3490 alsam ve bu sony leri bağlasam yine doyurucu bir ses alabilirmiyim amfileri inceleyemiyorum bulunduğum ilçede bu tarz şeyler yok şöylede olabilir şimdi bu avr yi aldım diyelim buna dediğim çoklu cd çalar getirtebilirsem yada bulabilirsem kaset deck bağlamamda bi sorun olmaz sanırım kumanda fazlalığından başka geçici olarak ta o sony veya tarzı hoparlörlere bakarım güçlü bir hoparlör sistemi birkaç bin euro dan başlayıp sonu olmayan euro lara kadar çıkıyor ikinci el temiz kabinler var sitelerde onlarada yönelebilirim belki hani elde kalan felan olur temiz olanlardan bir arkadaşım almıştı jbl sıfırdan farksızdı o tarz bir şey de olur dediğim gibi zamanla hani bir insanın otomobili için modifiye peşindedir uğraşır duru bendede böyle bir zevk var ferrarimi yoksa çok güçlü iyi bir ses sistemimi deseler ferrai ye bakmam bile anfiyi alınca gerisi dökülmeye başlar mutlaka bir an önce kuruyum sevdasına eskişehir esparkta gördüm harman kardonu ilk hangi modeli hatırlamıyorum 5.1 bir avr idi devasa bir subwoofer 4 adet zemin hoparlörler ki herbiri çift woofer lı surround lar mağazaya girmem ve çıkmam bir oldu duvardaki lcd ler bile titriyordu baslarda tabi hoparlörlerin fiyat toplamda 5000 lirayı buluyordu ki yarı seste diyordu görevli denon marka 5 cd çalar var istanbul hifi de 380 euo harman kardonuda alırsam şimdilik beni idare eder pioneer kaset deck var yine aynı sitede o veya bulabilirsem başka bir deckle sistem tamamdır ama iş kolonlarda bitiyor onada bakacaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo-28

jbl de olabilir kolonları güçlü ve ihtişamlı duruyor cervin vega titus olsada alsak dev gibi ev sinema sistemim var hocam aslında bilgisayara bağlı ben biraz paraya kıyıp daha görüntülü ve ihtişamlı bir sistem kuracam niyetim bu yer önemli değil avr 360 yerine hk 3490 alsam ve bu sony leri bağlasam yine doyurucu bir ses alabilirmiyim amfileri inceleyemiyorum bulunduğum ilçede bu tarz şeyler yok şöylede olabilir şimdi bu avr yi aldım diyelim buna dediğim çoklu cd çalar getirtebilirsem yada bulabilirsem kaset deck bağlamamda bi sorun olmaz sanırım kumanda fazlalığından başka geçici olarak ta o sony veya tarzı hoparlörlere bakarım güçlü bir hoparlör sistemi birkaç bin euro dan başlayıp sonu olmayan euro lara kadar çıkıyor ikinci el temiz kabinler var sitelerde onlarada yönelebilirim belki hani elde kalan felan olur temiz olanlardan bir arkadaşım almıştı jbl sıfırdan farksızdı o tarz bir şey de olur dediğim gibi zamanla hani bir insanın otomobili için modifiye peşindedir uğraşır duru bendede böyle bir zevk var ferrarimi yoksa çok güçlü iyi bir ses sistemimi deseler ferrai ye bakmam bile anfiyi alınca gerisi dökülmeye başlar mutlaka bir an önce kuruyum sevdasına eskişehir esparkta gördüm harman kardonu ilk hangi modeli hatırlamıyorum 5.1 bir avr idi devasa bir subwoofer 4 adet zemin hoparlörler ki herbiri çift woofer lı surround lar mağazaya girmem ve çıkmam bir oldu duvardaki lcd ler bile titriyordu baslarda tabi hoparlörlerin fiyat toplamda 5000 lirayı buluyordu ki yarı seste diyordu görevli denon marka 5 cd çalar var istanbul hifi de 380 euo harman kardonuda alırsam şimdilik beni idare eder pioneer kaset deck var yine aynı sitede o veya bulabilirsem başka bir deckle sistem tamamdır ama iş kolonlarda bitiyor onada bakacaz artık

sistemde en önemli parça kolonlardır seçimin en titiz yapılması gereken yer. 2. ci el temizde alabilirsin ama sony ile kulanıp ilerde güçlü 2 kolon alıp sonyleri arkaya çekersin ve stereodada iyi randıman alırsın

• merhaba hocam fikirlerinizi değerlendireceğim zaten biraz zaman var amfiyi almam için 3490 ve 360 arasında yine görüşlerinize sığınırım bu konuda ikincisi evimde titizlikle kullandığım pioneer deck var eskiden kalma ama halen sıfır gibi çok nadir kullandım haftanın 1 günü belki ikinci set olduğu için yatıyor evde işin aslı A-Z 470 seri amfisi var üzerinde bilirsiniz umarım yeni versiyon müzik setlerinin aksine amfi ses amfisi güçlü bir bas yok ama ses kalitesi güzel stereo bir amfi sorum şu bildiğimiz deck sistemlere extradan bağlanan aktif subwooferlardan bir tane bağlama şansımız olabilirmi buna galiba 100+100 çıkışı var 4 adet 16 ohm da surround çıkışı var kendi kolonlarında ses güzel ama tatminkar bir bas yok subwoofer çıkışı yok hoparlör çıkışından birine aktif subwwofer bağlasam seste bozulma yada subfooferda arıza ya neden olurmu bir sorumda yine bu amfide bağlı kendi hoparlörleri ve amfi çıkışı 8 ohm da benim anlamadığım okta elimde bulunan sony rx 90 müzik seti hoparlörlerini bağladım lakin neredeyse son seste bile hoparlörlerden çok düşük ve güçsüz ses aldım bir ara daha öncede bahsettiğim sony zemin hoparlörleri bu deck için alacaktım aynı sorun bundada meydana gelir diye yaklaşmadım yeni bir amfi alma istediğim birazda bundan doğdu bu deckim hoşuma gidiyor ama hoparlör sorununu nasıl çözerim bilemiyorum bulunduğum ilçede bu işlerle ilgilenenlerde pek yok yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

merhaba hocam fikirlerinizi değerlendireceğim zaten biraz zaman var amfiyi almam için 3490 ve 360 arasında yine görüşlerinize sığınırım bu konuda ikincisi evimde titizlikle kullandığım pioneer deck var eskiden kalma ama halen sıfır gibi çok nadir kullandım haftanın 1 günü belki ikinci set olduğu için yatıyor evde işin aslı A-Z 470 seri amfisi var üzerinde bilirsiniz umarım yeni versiyon müzik setlerinin aksine amfi ses amfisi güçlü bir bas yok ama ses kalitesi güzel stereo bir amfi sorum şu bildiğimiz deck sistemlere extradan bağlanan aktif subwooferlardan bir tane bağlama şansımız olabilirmi buna galiba 100+100 çıkışı var 4 adet 16 ohm da surround çıkışı var kendi kolonlarında ses güzel ama tatminkar bir bas yok subwoofer çıkışı yok hoparlör çıkışından birine aktif subwwofer bağlasam seste bozulma yada subfooferda arıza ya neden olurmu bir sorumda yine bu amfide bağlı kendi hoparlörleri ve amfi çıkışı 8 ohm da benim anlamadığım okta elimde bulunan sony rx 90 müzik seti hoparlörlerini bağladım lakin neredeyse son seste bile hoparlörlerden çok düşük ve güçsüz ses aldım bir ara daha öncede bahsettiğim sony zemin hoparlörleri bu deck için alacaktım aynı sorun bundada meydana gelir diye yaklaşmadım yeni bir amfi alma istediğim birazda bundan doğdu bu deckim hoşuma gidiyor ama hoparlör sorununu nasıl çözerim bilemiyorum bulunduğum ilçede bu işlerle ilgilenenlerde pek yok yardımcı olursanız sevinirim

bildiğim eski anfilerde aktif sub bağlantısı yok aslında iyi 2 kolon olsa 3 yollu iyi bas ses alırsınız.

• DAHA ÖNCEDEN BAHSETTİĞİM SONY SS F 6000 ZEMİN HOPARLÖRLERİ PİONEER A-Z 470 AMFİYE BAĞLASAM TATMİN EDİCİ BİR BAS VEYA NET VE TATLI BİR SES ALABİLİRMİYİM KORKUM SONY RX90 HOPARLÖRÜNÜ BAĞLADIĞIMDA SANKİ KULAKLIKTAN ÇIKAN SES GİBİ KISIK BİR SES ÇIKMIŞTI BU HOPARLÖRLERİ ALIRSAM YİNE AYNI SORUNLA KARŞILAŞIRMIYIM ACABA AMFİNİN KENDİ HOPARLÖRLERİ PİONEER CS 3070 TİPİNDE STEREO AMFİ İÇİN NASIL BİR HOPARLÖR ÖNERİRSİNİZ SUBWWOFER ÇIKIŞI OLMAYAN BU AMFİ YE KENDİ ÇIKIŞINA BÜYÜK GÜÇLÜ BİR SUBWOOFER TAKSAM SORUN OLURMU
  • quote:

DAHA ÖNCEDEN BAHSETTİĞİM SONY SS F 6000 ZEMİN HOPARLÖRLERİ PİONEER A-Z 470 AMFİYE BAĞLASAM TATMİN EDİCİ BİR BAS VEYA NET VE TATLI BİR SES ALABİLİRMİYİM KORKUM SONY RX90 HOPARLÖRÜNÜ BAĞLADIĞIMDA SANKİ KULAKLIKTAN ÇIKAN SES GİBİ KISIK BİR SES ÇIKMIŞTI BU HOPARLÖRLERİ ALIRSAM YİNE AYNI SORUNLA KARŞILAŞIRMIYIM ACABA AMFİNİN KENDİ HOPARLÖRLERİ PİONEER CS 3070 TİPİNDE STEREO AMFİ İÇİN NASIL BİR HOPARLÖR ÖNERİRSİNİZ SUBWWOFER ÇIKIŞI OLMAYAN BU AMFİ YE KENDİ ÇIKIŞINA BÜYÜK GÜÇLÜ BİR SUBWOOFER TAKSAM SORUN OLURMU

inanın bunları görmeden duymadan uzaktan bir şey söylemek zor ama anladıgım kadarıyla sizin eski sistemin miladı dolmuş sorun sub sorunu değil.herşey sonuçta değişim ister.
  • yok usta belki miladı doldu dolmadı bilmiyorum ama bugün biraz dinledim bayağıdır açmamıştım az elektrik geçsin kablolarından dedim youtube lerde izlediğim harman kardon aklıma gelince kapattım uğraşamam dedim ay sonu kredi işim var hallolsun öncelikli hedefim bir amfi almak lakin siz üstadlara sorum gitti de harman kardon avr 360 1900 tl civarı iken sahibinden de 3000 tl fiyat çekiyorlar bunu pek anlamadım bir diğer konu bu sistemi kuracağım artık müzik bende bambaşka bir tutku pc ye bağlı sony 5-1 ses sistemi olsada o cd yi takıp kumandayla karşısına geçmek vazgeçilmez bir keyif velasıl çoklu cd çalar tamam sitelerde mevcut şuan benim istediğim sub olmadan bile inletici bas verebilen bir amfi 5 hoparlör bağlamaktansa stereo da iki zemin hoparlör bile beni tatmin eder yeterki ses ve basları güçlü olsun tıpkı sony lerin eski lbt seri müzik setleri gibi işte bendeki sorun burda tek başına bir avr ye iki zemin hop. taktığımda bu gücü alabilirmiyim çünkü eveki pioneer az470 amfi beni amfilerden soğutuyor bu hususta harman kardon şart değil tavsiye edeceğiniz sony yamaha denon da olabilir 2000 lira ya kadar çıkabilirim şu an

• hk 3490 konu basligi olan veya hk 990 ama 990 biraz pahali 3490 da pisman etmez nende hk 980 var baslar muhtesem
  • kardesim alacagın bir stereo amfı ve 2 adet kolonla yıkarsın ortalıgı merak etme . ben 20 mt odada yamaha ax497 ile pio cs5070 suruyorum daha yarım sesi gecmedim diyim ortalık yıkılıyor koltugu bırak adamın cigeri titriyor o kadar diyim . 3 asagı 5 yukarı hepsinden böyle tıngırtı cıkar markasının pek önemi yok yani. kaliteli olsun yeter.
    zaten 2000 lira yeterde artar bile kalanlada cd çalar bile alırsın
  • öncelikle bu konudaki eksik bilgilerimi ve çekimserliğimi kaybettirdiğiniz için teşekkürler harman kardon gibi bahsettiğiniz yamaha amfide subwoofer çıkışı varmı şunu belirtiyim bulunduğum ilçede bu tarz sistemler yok ne yazıkki ben internetten alacağım sistemi onun içinde işin ustaları sizlere danışmak istedim oysaki olsa bir sony lbt serisi bile yeterdi bana lakin artık bitti onların devri yada bizim buralarda müzik seti görmeyeli yıllar oldu büyük şehirdeki durumlar nasıl bilemiyorum bir müzik seti almak içinde samsundan istanbula gitmek de cabasıonun için yeni bir müzik sistemi için bu yola başvurdum birz kıyacağız paraya artık yamaha amfiler bazı sitelerde çok makul fiyatta ama elektronikte herşeyin sıfırı makbuldür artık olurmu olmazmı diye düşünmüyorum tekrar teşekkürler zaten ağırlıklı olarak müzik için kuracağım sistemi bir avr çoklu cd deck bulabilirsem birde kaset deck yeterli olacaktır hoparlör konusunu askıya alacağım şimdilik ama izlediğim video larda jbl es serisi beni bayağı cezbetti artık nasip diyelim hayırlısı

• yamaha nın ax lerinde sub cıkısı yok rx serilerinde var rx497 mesela hem radyosu var hemde sub cıkıs var
  • merhaba gitti gidiyorda buldum yamaha rxv 765 seri gri bir amfi gayet şık sanırım kullanılmış garanti yok felan her neyse benim anlamadığım harman kardon amfilerin fiyatları yine aynı siteye bakarsanız h.k.avr 360 1900 tl fiyattayken aynı amfi başka sitelerde3000 tl den işlem görüyor bu amfi çıkalı bayağı oldumu yoksa lanet çin yapımı felanmı orda terettütteyim şu anda tek odaklandığım amfi harman kardon
  • Artık bu sektörün %90 ı çinde üretilen cihazlardan oluşuyor. Fakat kalite fiyatla doğru orantılı. Yüksek kaliteli pahalı bir cihaz çin malı olabilir. Bir sakıncası yok. Adamlar sadece işçilik ve hammadde fiyatlarını düşük tutabilmek için aynı tesisi orada kuruyorlar. Küresel rekabet bunu gerektiriyor. Artık eskisi gibi bilinçli tüketici bulmak da zor olduğu için adamlar hayatta kalabilmek için buna mecburlar.
  • Acaba hk ile pioneer a-a9mk2 kıyaslaması nasıl olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

Acaba hk ile pioneer a-a9mk2 kıyaslaması nasıl olur

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını.
  • İkisinide test ettim hk ve a-a9.pioneer ses kalitesi olarak cok çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

İkisinide test ettim hk ve a-a9.pioneer ses kalitesi olarak cok çok iyi

Konuyu biraz daha açarsanız sevinirim. Bu iki chaz yatırım programımda yer almakta. Hangisi tercih edilir? Hiç farklılıkları yok mu?
  • ilk dinlediğim harman kardon oldu.sesi bayağı iyi ve dengeli verebiliyor.ama pioneer sahne alınca her şey daha farklı oldu.ses bi anda inanılmaz derecede berraklaştı tüm frekanslar(bass,mid,tiz) gerçekten büyüledi beni.sahnedeki derinlik gittikçe büyoyor.teknika abiminde dediğ gibi evladiyelik bi cihaz. bunu aldıktan sonra sanırım daha başka bi arayışım olmayacak.harman kardonun sesi biraz daha elektronik geldi ama pioneer tam olması gerektiği gibi.tavsiye olunur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.