Şimdi Ara

Harman Kardon HK GO + PLAY [satılık]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Harman Kardon HK Go + Play iphone/ipod speaker setimi satıyorum.

Ürünü aldığımdan beri o kadar az kullanabildim ki sıfırdan en ufak farkı yoktur. Kozmetik ve performans olarak rahatlıkla 10/10 diyebilirim.
    Ürünü neden bu kadar az kullandığıma gelirsem, sesi ne zaman açsam ev halkı tarafından ses seviyesini azaltmam söyleniyordu, tabii ki kısık sesle müzik dinlemek pek zevk vermediğinden kulaklık ile idare etmek durumunda kalıyordum. Bir süre sonra iyi bir kulaklık aldım mecburen ve cihazı tamamen kaldırmak zorunda kaldım fakat çok severek aldığımdan ve ses kalitesine hayran kaldığımdan satmak aklımdan hiç geçmemişti birgün doya doya kullanma şansım olur diye. Tabii uzun süre geçti ve cihaz hala hiç kullanılmamış olarak duruyor, bende en sonunda umudumu yitirip boşuna duracağına satmaya karar verdim.

Ürünü bilen bilir. Piyasadaki en iyi iphone/ipod speaker setlerinden biridir. Hem tasarım hem ses kalitesi olarak çok özel bir yeri vardır. Almadan önce çok uzun süre araştırmış ve birçok cihazı canlı olarak dinlemiş biri olarak basları bu kadar güçlü, derin ve temiz veren, high, mid-range ve low frequency seslerdeki detay ve ayrıntıyı bu kadar iyi aktaran ve aynı zamanda sesi çok yüksek seviyelerde bile bu kadar temiz ve bozulmadan veren bir cihaz bulamadım. Bunu Bowers&Wilkins'in çok daha pahalı olan zeppelin ve Bose sounddock cihazlarınıda dinlemiş biri olarak söylüyorum. Bu cihazlardaki bass gücü ve derinliği ayrıca yüksek volume'larda bozulmalar vs. genel olarak ses kalitesi Harman Kardon seviyesinde değildi. Kısacası fiyatını sonuna kadar hakeden bir cihaz ki bunu 1300 tl'ye almış olmama rağmen söylüyorum.
    Cihazın önündeki iki speaker bass, high, ve mid-range sesleri veriyor, resimde görünmeyen arkadaki iki speaker'de low frequency ve yine mid-range sesleri devralıyor.
    Ayrıca cihazın bir önemli özelliğide audio out çıkışı olması yani sisteminize, bilgisayarınıza vs. bağlayıp müzik hariç film ve oyun içinde ses sistemi olarakta rahatlıkla kullanabilmeniz.

Ürünü elden deneyip alabilir yada kargo ile gönderebilirim.
    Fiyat: 450 tl.

Harman Kardon HK GO + PLAY [satılık]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 1 Temmuz 2015; 16:07:52 >

• Arkadaşa kefilim. Daha önce alışverişimiz oldu. Sonuna kadar güvenebileceğiniz çok dürüst bir arkadaş.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Rico_

Arkadaşa kefilim. Daha önce alışverişimiz oldu. Sonuna kadar güvenebileceğiniz çok dürüst bir arkadaş.
    Hayırlı satışlar.

Teşekkürler kardeşim bu güzel sözlerin için.
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ürün hala duruyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.