Şimdi Ara

harman kardon hk395 mi logitech x530 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ses sistemlerinden anlayan arkadaslarin yardimlari cok makbule gececektir.
    yurtdisinda yasiyorum. harman kardon hk395 ile logitech x530 u ayni fiyata buldum ikinci el olarak. turk parasiyla 100tl ye geliyor her ikiside.
    hangisini tavsiye edersiniz ? pc'ye baglayip kullanmayi dusunuyorum.
    logitech olan 5.1, harman kardon ise 2.1
    simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuriev -- 22 Temmuz 2014; 9:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• logitech x530 almamla satmam bir oldu o zaman z623 vardı bende aldığıma pişman oldum direk sattım bassları çok kötü dip frekans hiç yoktu sonra paramı biriktirip z906 aldımda rahatladım harman kardon derim tabikide hem adı var hemde sesi kat kat iyidir x530 a göre denemedim ama markaya güveniyorum
  • elimde harman kardon hk395 2.1 var, elimden hi-end ,hi-fi dahil çok sistem geçti. hatta bir adette şuan aego m var.hk395 hem bass hem mid hem tiz olarak çok güzel. son seste dahi çatlama yok mükemmel diyebilirim. türkiyede bulması çok zor ama bulanlar kaçırmasın derim. hem müzik hem sinema performansı süper, watt değerlerini da fazlasıyla karşılıyor.logitech veya edifier 2.1 ler ile karşılaştırmak saçma olur tamamını kullandım.satışta olsa fiyatı 250dolar civarı olurdu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano27 -- 22 Mayıs 2017; 10:20:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.