Şimdi Ara

PİONER SW150 Mİ? MAGNAT SUB300'MÜ? JBL E150'Mİ veya WHARFEDALE'Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu forumda yeniyim bu forum hangi sistemi araştırsam karşıma çıkıyor. En çokda bu formun yardımlaşma öneri ve değerlendirmeleri çok yerinde ve seviyeli o yüzden bende üye oldum.

Arkadaşlar; Elimde Sony STR-DE 598 Anfi - Sony 100 RMS değerinde Orjinal Aktfif Subwofer var. Panasonic Marka 2 adet Sorrond (arka) 70 RMS 2 Adet L & R (Ön) 140 RMS Center 270 RMS değerinde ayaklı hapörlörlerim mevcut. Anfimde ayrı ayrı ayar yapabilme imkanım var. Sony Aktif Subwofer fazla ses verdiğimde bası bozuyor. Onun yanına benim vucudumu titretecek bir aktif subwofer almayı düşünüyorum bunun için ayırdığım kaynak 550 YTL dir.

Bu durumda bana önereceğiniz marka nedir? PİONER SW150 Mİ? MAGNAT SUB300'MÜ? JBL E150'Mİ veya WHARFEDALE'Mİ? bu markalar arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Magnat ı Dinledim SUB 300 A Dehşet bir alet.. pioneer SW150 bunların yanına gelemez kafadan eleyebilirsin. ben olsam Magnat veya Wharfedale'ye bakardim. JBL E150 ufak sanki. Birde Definitive Var Tabiki, para konuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerim -- 21 Mart 2007; 0:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerim

Magnat ı Dinledim SUB 300 A Dehşet bir alet.. pioneer SW150 bunların yanına gelemez kafadan eleyebilirsin. ben olsam Magnat veya Wharfedale'ye bakardim. JBL E150 ufak sanki. Birde Definitive Var Tabiki, para konuşur.
    Araştırmalarım sonucu : SONY SA-WM500 475,00 YTL (150 RMS - 20-200 Firekans aralığı)
    PİONER SW150 450,00 YTL civarı (150 RMS - 30 - 200 Firekans aralığı)
    JBL Northriodge E250 960,00 YTL (250 RMS) E150 ise küçük gibi.
    WHORFEDALE 560,00 YTL (150 RMS 30-95 Frk aralığı / 35-85 Cress)
    MAGNAT Motion Sub300A 460,00 YTL (160 RMS 16-200 Frekans aralığı)

Yukarıdaki markalar arasında kalmıştım önerin için sağol. Bende Magnat'tan memnun olanları çok okudum ama 1 - 2 tanede memnun kalmayaanların yazısını okuyunca çelişkide kaldım. Gerçi şu an sizin yazınızdaa bana iyice motivasyon verdi doğrusu. Ayrıca bahsettiğiniz ekte bilgisi olan ürünmü.?

The ProSub 1000 — The ProSub 1000 with a 10" driver.

ProSub 1000 Specifications:
    Dimensions: 12"W x 17-7/8"D x 14-7/16"H
    Frequency Response: 18 Hz — 150 Hz
    Driver Complement:One high-definition
    10" woofer with polmer cone coupled to one 10" infrasonic radiator.
    Built-in Amplifier: 300 Watts RMS
    Low Pass Crossover: 24 dB/octave continuously adjustable variable (40-150 Hz)
    High Pass Crossover: 6 dB/octave speaker level at 80 Hz
    Auto On/Off: Signal sensing.
    Finish: Matte Black
    Weight: 35 lbs.
    Retail: $499 ea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoneo -- 21 Mart 2007; 2:37:45 >

• quote:

Magnat ı Dinledim SUB 300 A Dehşet bir alet.. pioneer SW150 bunların yanına gelemez kafadan eleyebilirsin. ben olsam Magnat veya Wharfedale'ye bakardim. JBL E150 ufak sanki. Birde Definitive Var Tabiki, para konuşur.
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

Üstadım birde Definitye markanın supercup800 üni al dersen öenerirsen alabilirim. Ne yapalım bütceyi zorlarım. Bu adamlar ile nasıl irtibata geçeriz ben Kahramanmaraş 'da yım. Teşekkürler.

The ProSub 800 — The ProSub 800 with an 8" driver.

ProSub 800 Specifications:
    Dimensions: 10-5/16"W x 15-3/4"D x 12-7/8"H
    Frequency Response: 20 Hz — 150 Hz
    Driver Complement:One high-definition 8" woofer with polmer cone coupled to one 8" infrasonic radiator.
    Finish: Matte Black or Matte White.
    Weight: 28 lbs.
    Retail: $399 ea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoneo -- 21 Mart 2007; 2:57:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neoneo

quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

Üstadım birde Definitye markanın supercup800 üni al dersen öenerirsen alabilirim. Ne yapalım bütceyi zorlarım. Bu adamlar ile nasıl irtibata geçeriz ben Kahramanmaraş 'da yım. Teşekkürler.

The ProSub 800 — The ProSub 800 with an 8" driver.

ProSub 800 Specifications:
    Dimensions: 10-5/16"W x 15-3/4"D x 12-7/8"H
    Frequency Response: 20 Hz — 150 Hz
    Driver Complement:One high-definition 8" woofer with polmer cone coupled to one 8" infrasonic radiator.
    Finish: Matte Black or Matte White.
    Weight: 28 lbs.
    Retail: $399 ea.

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben wharfedale sw150 kullanıyorum müzik ve dvd seni fazlasıyla tatmin edeceğine eminim..kaliteli bir cihaz dikkate al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnoz

arkadaşım ben wharfedale sw150 kullanıyorum müzik ve dvd seni fazlasıyla tatmin edeceğine eminim..kaliteli bir cihaz dikkate al derim.

Alıntıları Göster
    şimdi JBL E250 al diyecem ama biraz pahalı ... E150 modelini düşünme ... wharfedale fena değil alınabilir ama ben kendim MAGNAT kullanıyorum sub300a gerçekten tatmin edici yarım ses açamıyorum zaten

bence aralarında alınabilecek en iyisi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: technician77

şimdi JBL E250 al diyecem ama biraz pahalı ... E150 modelini düşünme ... wharfedale fena değil alınabilir ama ben kendim MAGNAT kullanıyorum sub300a gerçekten tatmin edici yarım ses açamıyorum zaten

bence aralarında alınabilecek en iyisi ...

Alıntıları Göster
    Yazdığınız fiyatlar biraz yüksek gibi. Mesela JBL E250 = 654YTL (http://www.enucuzdikmen.com/index.asp?CategoryID=10&SubCategoryID=0&SubSubCategoryID=0&UserType=0&Lang=1&strRnd=C80F71BI66QO6MY4T4VQF640ECS6NSP&urun_ana_kategori=268&urun_alt_kategori=293)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Dali Zensor 5 mi Lektor 2 mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Yazdığınız fiyatlar biraz yüksek gibi. Mesela JBL E250 = 654YTL (http://www.enucuzdikmen.com/index.asp?CategoryID=10&SubCategoryID=0&SubSubCategoryID=0&UserType=0&Lang=1&strRnd=C80F71BI66QO6MY4T4VQF640ECS6NSP&urun_ana_kategori=268&urun_alt_kategori=293)

Alıntıları Göster
    Klipsch snergy subwoofer lounspeaker KSW 10"
    Wharfdale powercube 10
    Wharfdale powercube 12

İstersen bunlarada bar bak fiyatları uygun ve teknik değerlede iyi aşağıdaki linkten bulabilirsin.

http://www.teknolojimagazasi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 21 Mart 2007; 12:06:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

Klipsch snergy subwoofer lounspeaker KSW 10"
    Wharfdale powercube 10
    Wharfdale powercube 12

İstersen bunlarada bar bak fiyatları uygun ve teknik değerlede iyi aşağıdaki linkten bulabilirsin.

http://www.teknolojimagazasi.com

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar en son 2 marka arasında kaldım Magnat 300a mı yoksa Def ProSub 1000 mi? ne dersiniz?

• quote:

Arkadaşlar en son 2 marka arasında kaldım Magnat 300a mı yoksa Def ProSub 1000 mi? ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    kesinlikle wharfedale sw 250 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeoghost

kesinlikle wharfedale sw 250 :)

Alıntıları Göster
    The ProSub 1000 — The ProSub 1000 with a 10" driver.

ProSub 1000 Specifications:
    Dimensions: 12"W x 17-7/8"D x 14-7/16"H
    Frequency Response: 18 Hz — 150 Hz
    Driver Complement:One high-definition
    10" woofer with polmer cone coupled to one 10" infrasonic radiator.
    Finish: Matte Black
    Weight: 35 lbs.

Bu ürünü alıyorum. Kullananlar ne der acaba?

• Ayırdığım kaynak 550 Ytl demişsin!

Ancak ilk yazdıklarının dışında son yazdığın Definitive pro1000'i topice özelliklerini kopyaladığın amerika fiyatından en az %30 daha pahalıya alırsın buradan. Yani yazdığın rakamın neredeyse 2 katı.

Eğer para sorunun yok sa tabiki Definitive Sub'ı al.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: neoneo

Arkadaşlar bu forumda yeniyim bu forum hangi sistemi araştırsam karşıma çıkıyor. En çokda bu formun yardımlaşma öneri ve değerlendirmeleri çok yerinde ve seviyeli o yüzden bende üye oldum.

Arkadaşlar; Elimde Sony STR-DE 598 Anfi - Sony 100 RMS değerinde Orjinal Aktfif Subwofer var. Panasonic Marka 2 adet Sorrond (arka) 70 RMS 2 Adet L & R (Ön) 140 RMS Center 270 RMS değerinde ayaklı hapörlörlerim mevcut. Anfimde ayrı ayrı ayar yapabilme imkanım var. Sony Aktif Subwofer fazla ses verdiğimde bası bozuyor. Onun yanına benim vucudumu titretecek bir aktif subwofer almayı düşünüyorum bunun için ayırdığım kaynak 550 YTL dir.

Bu durumda bana önereceğiniz marka nedir? PİONER SW150 Mİ? MAGNAT SUB300'MÜ? JBL E150'Mİ veya WHARFEDALE'Mİ? bu markalar arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Ayırdığım kaynak 550 Ytl demişsin!

Ancak ilk yazdıklarının dışında son yazdığın Definitive pro1000'i topice özelliklerini kopyaladığın amerika fiyatından en az %30 daha pahalıya alırsın buradan. Yani yazdığın rakamın neredeyse 2 katı.

Eğer para sorunun yok sa tabiki Definitive Sub'ı al.

Saygılar...

quote:

Arkadaşlar bu forumda yeniyim bu forum hangi sistemi araştırsam karşıma çıkıyor. En çokda bu formun yardımlaşma öneri ve değerlendirmeleri çok yerinde ve seviyeli o yüzden bende üye oldum.

Haklısın ilk yazdığımda 550 YTL demiştim ama almışken iyisi olsun dedim ve kesenin ağzını aştım. Şimdi sormak istediğim Definty The ProSub 1000 serisi yeterli gelir değilmi? 20 m2 odaya.

Teknika Üstad imzandaki ürünleri siz kullanıyorsunuz değilmi? Dehşet aletler var imzanızda..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoneo -- 21 Mart 2007; 23:07:25 >

• quote:

Haklısın ilk yazdığımda 550 YTL demiştim ama almışken iyisi olsun dedim ve kesenin ağzını aştım. Şimdi sormak istediğim Definty The ProSub 1000 serisi yeterli gelir değilmi? 20 m2 odaya.

Teknika Üstad imzandaki ürünleri siz kullanıyorsunuz değilmi? Dehşet aletler var imzanızda..?

Alıntıları Göster
    Evet imzamdaki ürünleri ben kullanıyorum!

20m2 odada normal şartlarda 50 watt sistem bile yeterli olur.

Ancak sorun şu ki hep daha fazla güç, hep daha fazla tatmin olayı. Bir de filmleri yaşarcasına hissetmek.

Subwoofer'in gücüyle ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Bu olay belli bir yeterlilikten sonra senin zevkine kalıyor. Dediğim gibi senin odanda 100 Watt'ın üstü bir subwoofer bile harikalar yaratacaktır. Ama diyorum ya doyum ve zevk meselesi.

Yazmış olduğun Subwoofer diğerlerinin hepsinden daha güçlü ve daha fazla alt frekanslara inebiliyor. Yani daha derin basları verme konusunda piyasa da zaten 20 Hz'lerin altına inen çok az Subwoofer var. Bu da Definitivetechnology'nin patentli özel tasarımı ve diğer sublardan farklı olarak 4-6-8 Ohm Normal Woofer değil 80 Ohm'lara varan Özel sargılı Woofer ve özel infrasonic pasif radyatör kullanması sayesinde oluyor.

Tercih ve para senin. Bana soruyorsan cevabı tabi ki DefinitiveTechnology.

Saygılar...

• quote:

Evet imzamdaki ürünleri ben kullanıyorum!

20m2 odada normal şartlarda 50 watt sistem bile yeterli olur.

Ancak sorun şu ki hep daha fazla güç, hep daha fazla tatmin olayı. Bir de filmleri yaşarcasına hissetmek.

Subwoofer'in gücüyle ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Bu olay belli bir yeterlilikten sonra senin zevkine kalıyor. Dediğim gibi senin odanda 100 Watt'ın üstü bir subwoofer bile harikalar yaratacaktır. Ama diyorum ya doyum ve zevk meselesi.

Yazmış olduğun Subwoofer diğerlerinin hepsinden daha güçlü ve daha fazla alt frekanslara inebiliyor. Yani daha derin basları verme konusunda piyasa da zaten 20 Hz'lerin altına inen çok az Subwoofer var. Bu da Definitivetechnology'nin patentli özel tasarımı ve diğer sublardan farklı olarak 4-6-8 Ohm Normal Woofer değil 80 Ohm'lara varan Özel sargılı Woofer ve özel infrasonic pasif radyatör kullanması sayesinde oluyor.

Tercih ve para senin. Bana soruyorsan cevabı tabi ki DefinitiveTechnology.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Bu arada küçük bir ayrıntı daha.

Definitivetechnology tüm Subwooferlerinde D Class (D sınıfı) Digital Doğrulamalı anfi kullanıyor. Üst model tüm subwooferler de diğer markalar da D Class anfi kullanır. Hatta üst kalite araba anfilerinde bile wooferleri D Class anfi ile sürerler.

Bunun en büyük sebeplerinden biri, daha az enerjiyle daha fazla çıkış gücüne ulaşabilmeleridir ve bu tür durumlar da çok daha verimli sonuçlar alınır. Çıkış gücü kati ve kararlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 21 Mart 2007; 23:45:04 >

• quote:

Bu arada küçük bir ayrıntı daha.

Definitivetechnology tüm Subwooferlerinde D Class (D sınıfı) Digital Doğrulamalı anfi kullanıyor. Üst model tüm subwooferler de diğer markalar da D Class anfi kullanır. Hatta üst kalite araba anfilerinde bile wooferleri D Class anfi ile sürerler.

Bunun en büyük sebeplerinden biri, daha az enerjiyle daha fazla çıkış gücüne ulaşabilmeleridir ve bu tür durumlar da çok daha verimli sonuçlar alınır. Çıkış gücü kati ve kararlıdır.

Alıntıları Göster
    Cevaplar ve ilgin için teşekkür ederim. Ürün elime Cuma günü geçecek yorumlarımı buraya aktarırım . Saygılar.

• quote:

Cevaplar ve ilgin için teşekkür ederim. Ürün elime Cuma günü geçecek yorumlarımı buraya aktarırım . Saygılar.

Alıntıları Göster
    quote:

Sanırım Definitive De Karar Kıldın.
    teknika hocam haklıdır kendisinin yanına en kısa zamanda zaten bende gidip dinleti yapicam abim sayilir artik dimi güzel abicim evet para sorunun yoksa def. varsa magnat a bakabilirsin. magnat gerçekten muthiş. hiç beklemezdim o gümbürtüyü :) Def. Tech dinlemedim mutlak müthiştir.. Gördüm bağlamadı herif paran yoksa kaybol dedi
    ayrica burda senin aldigin ürünle ilgili yorumlarini da gormek isteriz. bilgi amaçlı paylaşımı esirgemezsen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerim -- 22 Mart 2007; 0:24:46 >

• quote:

quote:

Sanırım Definitive De Karar Kıldın.
    teknika hocam haklıdır kendisinin yanına en kısa zamanda zaten bende gidip dinleti yapicam abim sayilir artik dimi güzel abicim evet para sorunun yoksa def. varsa magnat a bakabilirsin. magnat gerçekten muthiş. hiç beklemezdim o gümbürtüyü :) Def. Tech dinlemedim mutlak müthiştir.. Gördüm bağlamadı herif paran yoksa kaybol dedi
    ayrica burda senin aldigin ürünle ilgili yorumlarini da gormek isteriz. bilgi amaçlı paylaşımı esirgemezsen..

Alıntıları Göster
    Esirgemek ne kelime iyiki sizler varsınız bilgi paylaşıldıkca çoğalır. güzelleşir elbette burada Def hakkındaki yorumlarımı burada yapacağım. Magnat ile arasında 2 katından fazla fiyat farkı var umarım beni yanıltmaz.

• quote:

Esirgemek ne kelime iyiki sizler varsınız bilgi paylaşıldıkca çoğalır. güzelleşir elbette burada Def hakkındaki yorumlarımı burada yapacağım. Magnat ile arasında 2 katından fazla fiyat farkı var umarım beni yanıltmaz.

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun diyelim.. hadi bakalim yorumlarını objektif olarak bekliyoruz.
  • quote:

Hayırlısı olsun diyelim.. hadi bakalim yorumlarını objektif olarak bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    bu gün Cumartesi hani cvp Yog. Yoksa Cihazların başındamı sabahladı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.