Şimdi Ara

Harman Kardon HKTS 210 SUB /230 Arıza yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim 3 sene önce Media Markt' tan Harman Kardon AVR 265 + HKTS 16 sinema sistemi aldım süper bir sistem fakan 2 sene kullandıktan sonra içindeki fanlar durdu neyseki üzerine harici fan takıp durumu idare ettim daha sonra da HKTS 16 hoparlör setinin HKTS 210 Subwoofer gitti içini açtım R23 teki direnç yanmış internetten araştırdım yanan direncin 1w 51 ohm olduğuru öğrendim ve yanında bulunan C30 1nF 1kV kapasitörü değiştir diyordu benim çok olmasada biraz bilgim var avcılar dan 1w 50 ohm yoktu bende 1w 56 ohm direnç buldum değiştirdim çalıştı ama bas vuruşları zayıftı ve bir gün sonra yine direnç yandı iyice kontrol ettim 1 8 bacaklı entegre ve devrede bulunan 1 kapasitörün şiştiğini gördüm direnç sürekli yanıyor ve bas zayıf acaba ne eksik? ayrıca internetten sevis manuelini buldum devre şeması parça listesi vs vs ama ben parçaları değiştirebilirim ama ne iş yaparlar özelliklerini görevlerini bilmiyorum ben bana teknik açıdan arkadaşların yardımlarını bekliyorum resim ve servis manueli ekliyorum belki başka arkadaşlarında işine yarar herkese iyi forumlar.
    https://nohm.eu/schematics/Harman%20Kardon/HKTS%20200-230%20SUB%20HKTS%20210-230%20SUB%20Service%20Manual.pdf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.